IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

LomapaasaustaLauantai 12.07.2008 22:58

Luin joskus yhdestä Trendin numerosta lukijapalautteen, missä kirjoittaja pauhasi siitä, miten n. 85% lehden sivuista "käskee sinua olemaan jotain muuta". Se oli aika paikkaansa pitävää ja jäi vielä valitettavan vahvasti mieleen; monet otsikot jne kuuluvat "kopioi, kopioi, kopioi, muuta, osta, hanki" yms. Sitten vielä puhutaan siitä, miten pitää vapauttaa oma olennainen itsensä. Niinpä kai, jos se sopii standardeihin.
Samaten kyseisessä lehdessä ä r s y t t ä ä ne kodinsisustusjutut: joko sisustettu koti on täysin saavuttamaton luksusluolasto Eirassa tai Punavuoressa tai missä mlloinkin, kalliilla design-huonekaluilla ja "seksikkään alan opiskelijoilla/ammattilaisilla" - KOPIOI IDEA. Niin. tulee varmasti ihanaa ja luonnollista ja harmonista jälkeä kopioida 20 000€ tyyli 2000€ budjetilla. Supsittelen lämpimästi! Tai sitten koti on sisustettu raivostuttavilla rihkamakrääsällä, ah-niin-rakkailla ja typerillä pikkuesineillä, jotka sommitellaan ympäriinsä "rauhoittaviksi kokonaisuuksiksi". Jeppistä jep. Ihan totta, miten jaksaa elää jossain Hello Kitty -tason pinkinkirjavassa asunnossa posliinikoirien ja -joutsenten keskellä? kaikki roina säästetään, kopioidaan lehdestä ideat ja ollaan niin originelleja. Oih. On se hienoa olla uniikki kun sellaisia "trendioriginelleja" on noin viisisataa kahdestatuhannesta.

P.s.
Turku on oikeastaan aika kiva! Siinä yhdistyi Läns-suomalaine (lue= raumlaine) kodikkuus ja aikakausi ja kuitenkin ihan kaupunkilainen meno. Siellä täyttyy myös kaikki neljä omaa elementtiä: meri/vesi, puita, nurmikkoa, kallioita. Ah.

P.p.s. Suomessa on aika kauniita ihmisiä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.