IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Paluu TodellisuuteenMaanantai 11.12.2006 23:28

Jeps näinhän se menee. No hei ei se soolo ollu huono edes :D ihan hyvä. Ei erinomainen mutta ihan ok... Armaan baletinopettajani kanssa on hiukan kommunikointivaikeuksia, ja en uskalla mennä ees juttelemaan sille. Mitä tapahtuu kun kovin jäykkis finski ja oikein valloittava ja hurmaava ja temperamenttinen jenkki - nykiläinen jopa - kohtaavat? Kovasti väärinymmärryksiä vähintään.
Mutta viimeinen viikko koulussa. Aijai. Nyt ylihuomenna hollanninkoe.. edellinen meni niin hyvin että tottakai on suorituspaineita D: ja sitten ressailen kaikenmaailman lahjojen kanssa ja pitäisi maalit saada jostain ja kaikkea.
Viime perjantaina vuokranantajani (kakkosperheeni) vei minut mustalais-espanjalaiskonserttiin synttärilahjaksi. Oli hienoa. Sille mustalaisosuudelle en niin lämmennyt, mutta tauon jälkeen tullut bändi oli aikamoisen herkku, etenkin livenä. Sellaista flamenco-pohjoisafrikkalaistyyppistä, espanjalais-ranskalainen bändi Kaloomé oli kyseessä. Loppuvaiheessa se yksi tyttö hyppäsi siihen tanssimaan flamencoa ja hei, en ole ikinä nähnyt niin hienoa semmoista. Mut sillä olikin naturelli espanjatemperamentti ja huh, oli tekniikkaakin<3 ihana oli tuollaista pitkästä aikaa, unohtui huolet ja stressit ja upposi johonkin ihan.
Lauantaina on sitten synttäribileet ja pikkujoulut täällä. Juttu leviää käsistä :DD Ensin oli kolme tyttöä minun lisäksi tulossa ja nyt on, hetk, oisko 7 ja voi olla että lisääntyy vielä. Yhdestä tytöstä en oikein kamalasti diggaile mutta muut on oikein herttaisia. Eilen oli irlantilais-sveitsiläis-suomalainen kokoonpano täällä päivällisellä ja oli oikein mukavaa tyttöjen kanssa :)
Maanantaina suomeen! Koittakaa ny hemmetti saaha sitä luntakin sinne :I tuleekohan ensimmäinen lumeton joulu IKINÄ. Hurjaa ja kurjaa :(

Elise vielä hetken maailmalla (..ja sitten takaisin)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.