IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Pelastakaa meikäMaanantai 29.01.2007 00:04

Ihan totta, voi itku vihhhaaaan tällasta maailmasta irtautunutta oloa, että tuntuu kuin kaikki ihmiset ois jossain toisesa ulottuvuudessa, ei näe enää tarkasti mihinkään suuntaan ja öh. Mistäkö tämä sit johtuu? No en tiedä. Ensinnäkin, oon ollut perjantai-alkuillasta asti kotona SISÄLLÄ, pääasiallisesti nukkunut, irkannut, katsonut taitoluistelun EM-kisoja (ookoo, tämä selittää jo, lopetanpa tähän). Niinno oon mä opiskellutkin. Just kirjotin fiksuna suomeks kuus sivua väriteorioita ja symboliikkaa koulun projektiin, ei siinä, mutta pitäis tosiaan kääntää englanniksi ja astetta harvinaisempia sanoja on muutama joukossa. Eh. Koitin kans lukee yhtä kirjaa mutta ei osannu keskittyä. Oonpa huono.
Tein jokasunnuntaisen päätöksen, nyt hymyilen keithderrikille enkelimäisen ihastuttavasti tällä tulevalla viikolla. Oikeasti päätän tämän tosiaan joka sunnuntai. Koskaan se ei pidä siihen asti että oikeesti olisi se tilaisuus hymyillä enkelimäisesti. Hämmentävää miten maailmassa onkin sellaisia ihmisiä joitten edessä tippuu pari kerrosta lattian läpi ja tulee hullu jäykkisolo ja uh just semmonen huono. Väärin! Ei näin!:( Usein nämä ihmiset on tosiaan just niitä joille huvittais näyttää parhaat puolet itestään ja olla herttainen ja viehättävä.
Voiskohan siirtyä astetta mukavampiin turhamaisuuksiin ja suunnitella vaikka sen soolopuvun... Ajattelin heittäytyä kerrankin ihanan turhamaisen neitimäiseksi, irtoripset ja just joku hieno graafisen toimiva puku ja oisin halunnu pitkän liehuvan tukankin siihen mutta minkäs teen :D Pitää keksiä jotain vaihtoehtoista. Ihan hauskaa joskus mokoma tällinki, nakata käytännöllisyydellä ja antikanailulla sorsaa.
Pitäisi toki reenata soolo siihen kuntoon että kehtaa esittää - no se on hyvä mitä oon jo tehnyt - ja sit ois etua jos harjottelis sen niin varmaksi ettei vahingossakaan unohda miten se meni :p nimim. pääsykokeissa kerran soolonsa unohtanut.
Olisi ollut PDP-n edistyneempi versio myös tekolistassa. Teinkin sitä, en vaan valmiiksi asti. Ihme tapa mullakin tehdä asioita silleen jonku matkaa eteenpäin, omaatuntoa rauhoittaakseen, ei koskaan saa kerralla mitään valmiiksi...

Elise neiteilee

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.