IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Viikon saldo...Sunnuntai 04.02.2007 15:26

...Ei näytä kummoiselta. Mitä sitä tuli tehtyä... No reenasin, reenasin, reenasin. Soolosta puuttuu 12 8n iskun fraasia ja arvata voi että alan hajoilla kun ei vaan KEKSI liikematskua. Pitäisi tosiaan olla kai se "konkreettinen" tarina siellä alla niin siitä olisi sitten helpompi keksiä, ettei vain mättäisi liikettä liikkeen perään niinkun melkeen oon tehnyt. Esitys viikon päästä tiistaina. Pitää tehdä se pukukin (löysin kankaan!!!<3) ja käydä jutteleen valomiehen kans ja ai pahus kirjottaa vastaavalle opettajalle "inspiration and story behind the piece" ja ohhoijaa :D
Tekolistalla tänään tehdä pdp VALMIIKSI, ehkä hiukan tuota researchia locatieprojectiin ja miksi en puhu suomea enää ja sit jos kerkeis tuota esityspukua vilkasemaan. Pyykinpesukin ois paikallaan. Huomenna on semmoinen päivä taas koulussa että voi huoh. Tunti, tauko, tunti, tunti, tauko, tunti, kotiin joskus ennen kymmentä illalla... Jos tekis jotain hyödyllistä siinä väleissä edes.
Eilen söin lättyjä ehkä vuoden tarpeiksi. Oli omenansiivuja+kanelisokeria, appelstroopia eli siirappia, luumuja+aprikoosia puolimössönä. Se oli ihan uusi tuttavuus lättyjen kanssa mutta toimii :) Jälkiruuaksi henkevät keskustelut henkevistä aiheista, namm.
Ajatus karkas kun piti mesettää tuossa välillä. No ihan hyvä, saiskohan tästä nyt tehtyä pikkuhiljaa jotain - pitäs keksiä study objective numero 4 ja EN KEKSI. Siis semmosia konkretisoitavia. Keskityn puhtaisiin linjoihin? No onko aika ylimalkainen? Pyh, pyhpyhpyh.

Elise

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.