IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Valentine tottakaiTorstai 15.02.2007 02:31

Hiih!
Soolo meni hiukan hatarasti mutta sai siitä sit kummiski kehuja. Se meidän intialainen vaihtaripoitsu tuli hypettämään että oli siisti ja "en tienny että osaat tanssia niin hyvin" ja kaikkea sellasta. Olin aika otettu :I Video oli ihan kamala mutta tää sama jäbä tuumas et video ei koskaan kerro totuutta. Vitsit se on kiva :I miksei semmosia poitsuja oo enempi!
Oli ihan mukava ja rauhallinen ystävänpäivä. Enpä mä koskaan oo kummempia sillon tehny. Linnut lauloi vesisateessa puissa, oli jotenkin psykedeelinen kokemus:D vaikka onhan täällä sitkeästi semmonen suomenkevät-ilma.
Kuulin mukavia kauhutarinoita Bryssel Centraalista :] Kylläpä hotsittaa mennä sinne! Tyyppejä tapettu muutaman euron tai tupakan tai minkä tahansa takia. Jihii. Oispa kunniakas loppu kunniakkaalle uralle, tulla tapetuksi sen takia kun ei oo tupakkaa mitä antaa :p No ei, pakkohan sinne nyt on uskaltaa mennä perhana. Huominen ja perjantai ja sitten alkaa loma... Tänään olin ihan liikaa lomafiiliksissä jo, huomenna on ihan liian pitkä päivä taas.
En minä tähän totu ikinä, että noi Euroopan kapitalssit on ihan nurkan takana :I ihan hullua jotenkin, "käväsenpä tästä Amsterdamissa, ens viikolla meen Brysseliin", Pariisiin tosiaan neljä tuntia junalla ja Berliinikään (ei kylläkään kiinnosta) ei oo kaukana. Wieniin haluan edelleen :I Ens keväänä vois kyllä tähtäillä silleen et menee sinne wienin ja alppien suuntaan, kur :)
Jaarittelujaarittelujaarittelu pyh. Yöt vaan kaikelle kansalle.
Elise

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.