IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives
Siis ei täällä! :D No melkein on. Kaupungilla on karnevaalit ja perinteiset paraatit - laske vaan montako kertaa enemmän täällä ylipäänsä ON kansanjuhlia mitä Suomessa.
Ulkona on tosi lämmintä. Semmonen kevyt pilvimassa, mutta väittäisin että vähintään 12c, voi olla kyllä enemmänkin. Webin sääsivut näyttää mitä sattuu, niistä ei kantsi kattoa.
Tuossa tiskatessani mp3 alkoi heittää shufflella Five Corners Quintetia, uuh <3 Tuli ihan hullunmoiset fläsärit viime kesästä. Oli aika ihana kesä kyllä :| Alkoi naurattaa ihan hulluna se minun ja Liisan Flow-höslääminen sen lauantain pihan kanssa:D tuli nälkä, ei kelevannut festarin ruokatarjonta niin lähdettiin sit fiksuina hakemaan pizzaa kauempaa.
Hyvä idea sinänsä, käytännön puoli hoitui astetta heikommin. Pizzoissa ensinnäkin meni ihan tuhottoman kauan ja oli lähteä hermo, just toi FCQ oli alottamassa siellä Pihan puolella ja niin. Sitten saatiin se pizza. Oli kuumaa, tottakai, ulkona myös, ja hehe. Vinkkinä: älä syö pizzaa puistossa kuumana päivänä, ainakaan jos on ampiaisia. Ne oli tosi reiluja ne ötökät. Puisto hitto täynä jotain siiderilasillisia ihmisiä jne, ja sitten ne saamarin elukat tulee meidän PIZZAN kimppuun!!! Syö siinä sitten! Saatiin mehevää ampiaispizzaa jota ei sit loppusessaan voinu edes syödä läheskään kokonaan. Yh. Oli oikeasti aika tautista touhua. Tuonne aiempaan viitaten, Flow ei ollut ehkä musiikillisesti ikimuistoinen mutta ehe oli se aika mainio :p
Lähenpä tuonne kaupungille ostamaan jotain välttämättömyyksiä ja tsekkaamaan karnevaalikansan. Ihana ilma! Kyrsii olla kipiä :|
Elise juhlahumun keskeltä

p.s. Minä ja Liisa = takuuvarmaa edustustason viihdettä. Njut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.