IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

IltatylsyysTorstai 22.02.2007 23:41

...Luin arkkitehtuuria - tilanmuodostuksen perusteet (mielenkiintoista ja silleen, miksei osais keskittyä, onkohan mulla adhd), mietin et meniskö lenkille vai ei, lopputuloksena ei, mietin et tekiskö jotain ja ei. Tiskattua sain.
No ei tää loma nyt niin pitkäveteinen ole ollut mitä ajattelin. Toki jos ois kunnollinen ja hyvä opiskelija (tm) niin olisi VOINUT ihan hyvin hoitaa hanskaan kaikki kouluhommat ja kirjotukset ja kaikki mahdolliset. Sain luettua silti! Toi arkkitehtuurijutska oli kouluhomma! :D
Lomissa on se vaara, että meinaa alkaa liian syvälliseksi. Rupesin, eilenkö se oli, miettimään jotain keskusteluja Michelen kanssa siitä, että onko asiat tarkoitettu tapahtuviksi ja voiko niihin loppujen lopuksi vaikuttaa, ja että eikö se ajatus ole loppusessaan ahdistavampi, ettei millään toiveilla tai vankalla halulla saada jotain tai tehdä jotain, ole mitään merkitystä? Vai onko niin, että se tarkoitettutapahtuva (mikäsesitten ikinä onkaan) muuttuu jos ... ööö... jotain. Ja kuka ne päättää ne kaikkien kohtalot? Ei sitä silti kantsi ajatella istuvansa perseellään et asiat on tarkoitettu tapahtuviksi, lässynlää, ei hyödytä tehdä mitään minkään eteen.
Muistin kanssa jonkun vanhan jutun, kun istuin Rauman leikkipuiston viemäriputken (vai mikä sementtiputki olikaan) päällä ja koitin saada kirjalliseen muotoon äärimmäisen viisasta yhteenvetoani miljoonista rinnakkaismaailmankaikkeuksista. Että onko olemassa vain yksi konkreettinen maailmankaikkeus, vai onko niitä soluttautuneina toistensa sekaan jokaisen älyllisen ja ajattelevan kautta? Että kun, esimerkiksi minun maailmankaikkeus ja kaikki on ihan erilainen kuin vaikka sinun. Tämä tietty ruokkisi sitä "kaikki ovat yhtä tärkeitä" blaablaa -ajatusta... Mutta siis, aivot posahtaa ennenkun saa tarpeeksi hyvin hahmotettua tuotakaan asiaa. Minusta se on jotenkin perin miellyttävä ajatus, että jokaisella on oma maailmankaikkeus ja sitten tämä koko homma on rakentunut niitten kaikkien miljoonien rinnakkaismaailmankaikkeuksien varaan.
Hullua.
Onneksi tulee viikonloppu. Ei kerkeä lepäämään kun juoksee Brysselissä edestakaisin.
Elisje

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.