IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

..Ja kyllä kyrsii taasSunnuntai 04.03.2007 05:51

Nyt tosiaan iski Suomikaipuu tälle viikonlopulle. Isomamman synttärit olisi ollut nyt lauantaina, samaten tosiaan noi muokkarikisat Helsingissä... Ja kaikista rasittavinta on, että jouluna mietin, että pitäiskö laittaa E-Suomen keikka tälle viikonlopulle. Ois muuten voinut ihan hyvin, nyt viime viikko oli kevyt, olis ihan hyvin voinu missata päivän tai parikin. Niin, olis ihan hyvin voinut!!! stnaprkl
Yleensäkin.... Monesti ottaa ihan loputtomasti päähän niin monet asiat, joita EI SIT jostain syystä tullut tehtyä. Siis vaikka jostain typeristäkin syistä. Ei kiinnostanu sillon, väsytti, ei jaksanu, joku sanoi että ei kantsi... Ja hei kelaa, montako asiaa joita on sit tehnyt, on harmitellut jälkeenpäin?? Kummin päin tuo painotus menee, häh??? Tottakai niitäkin juttuja on, mutta suuremmassa mittakaavassa kyllä ihan oikeasti kyrsii asiat, joita EI tehnyt.
Mitä tästä opimme? Tee aina asiat, joita mietit yhtään, että pitäiskö. Eikä mitään typeryyksiä et "en mä nyt enää", "en mä nyt kummiskaan", "ei se niin iso juttu ole..." Hou maar op! Pleeez! Tästedes kyllä oikeasti elän sen mukaan, että jos tuntuu että kantsis tehdä, niin sitten kyllä tehdään. Puuh.
Ugh, olen puhunut. Hauskaa maaliskuuta kaikille. Jos muuten vaikka nukkuiskin joskus, ehkä. Joskus.
Elisje

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.