IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Finishing learning mapKeskiviikko 07.03.2007 03:27

Ja aamulla.. 845 alkaa ensimmäinen tunti. Jos mielellään sais a)herättyä b)ajoissa c)ehtiä luokkaan silleen et sais lämmiteltyäkin.
Hehe. Kuulostaako eliseltä? eikö? No ei minustakaan.
Tuumasin taas tänään, että musiikki on vaarallista mielenterveydelle, mutta niin on musiikittomuuskin. Sitten tuumasivat, että elämä on vaarallista mielenterveydelle. No se on kyllä helkkarin totta.
Näin viime yönä harvinaisen elävän unen. Oli aika kamala. Tapasin ehkä ihanimman ihmisen ja sitten se joutui auto(tms)-onnettomuuteen muutaman päivän jälkeen ja joutui koomaan.
Mie kerkesin jo luulla, että olen henkisesti tasapainossa... Mitä sitä semmoisia hömpötyksiä! Ihan turhaa koko henkinen tasapaino!
Ei vaan, tuossa uusimman kaverini kanssa jutellessani aloin miettimään että mikä perkele siinä on, että jotkut yksilöt hotsittaa ja jotkut ei. En mää nyt niin kranttu edes ole! Ei se sitä ole, eihän? Kaikista hauskimmat (??) tapaukset on tosiaan ne, että järki koittaa kovasti vakuuttaa, että toi on kuule söpö ja kiva ja kunnollinen ja kaikkea, sit vaan se hotsitusgeneraattori sanoo että kuule, ei onnaa. Mikä ihme siinä on? Sitten, tietenkin, vastapainona sattuu hotsitusgeneraattori HYRRR-HYRRR-HYRRÄÄMÄÄN semmosten kaikkien ihme supertoivottomien rasittavien hankaluuksien kohdalla. Eikun mikä se juttu oikeesti on?:p
Luo uskoa, maailma, aamen!
Elsje
-koulutehtvien mahdottomuuden ja liian valvomisen keskeltä ja onneksi ulkonakin sataa KYLMÄÄ VETTÄ koko koko koko koko ajan.
Mutta koulu sujuu edelleen. Oli ihana jazztunti tänään. <3 Ja sain ihan loputtoman täydellisiä tuplapiruetteja balsutunnilla. Kelpasi KD-llekin, oikein mainiosti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.