IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Hui mitä kesääMaanantai 30.07.2007 19:49

Iih!
Aika kivaa kyllä, viime kesän jälkeen olin ihan varma, ettei kahtena vuona peräkkäin VOI olla hyvää kesää, mutta onpa tämä nyt sittenkin ollut aika onnistunutta menoa :)
Ouluviikko meni aika saamattomasti ja nopsaa. Halikossa oli vähän sama meininki, mutta tulipa nähtyä ihan kamalasti kaikkia uusia paikkoja; Billnäsin antiikki- ja rakennusmessut (vai mitkä maailmassa olikaan, ostin myös tuolin kirppikseltä 5e ja maalaan sen siniseks! <3), Westersin puutarha siinä jossain lähistöllä (paikka missä yksinkertaisesti ei voi olla asiat huonosti), ja Wiurilassa samaten hetken mutka. Löysin söpön kristallisydämen josta tein kaulakorun ja nyt oon ihkun tyttömäinen sen kaa ^.^
Raumalla oli kans aika kivaa. Suosittelisin vanhemmillenikin astetta itsekkäämpää ja leppoisampaa suhtautumista. Huolimatta huonossa kunnossa olevasta isoisästä ei jotenkin edes tullut mitään kauheusahdistuksia - ja olinpa muuten ekaa kertaa Raumalla ilman loppupesuetta :D Tuli käveltyä ja ostettua mansikoita ja käveltyä ja hiukan poljettuakin, ja iih nyyh, uitua meressä! Merirauman poukama oli NIIIIN NÄTTI. Uih.
Ja aaah ja voi, taas Helsingissä! (En muuten lähe täältä ikinä takasin. Taino, ei mulla paluulippua tosiaan vielä ole, mut kai sinne pitää se koulutus mennä hankkimaan...:D) Oli siis ihan järkyttävä bileputki tuossa torstain jälkeen.
Torstai: Levyjensoitteluetkot -> Redrum, tappiin asti. Perjantai: Lähijunalla (???) Treelle, kaverin hiukan kokoonkutistuneet bileet. Lauantai: Liftillä tre-hki, saaliina mm. yksi uusi tuttavuus. Illalla Cafe Ursulan bileet ja siitä Rosegardeniin, mikä oli kyllä vähintäänkin ihan loistava veto. Mahtavaa livesettiä ja hyvä tunnelma - ainakin siinä soittajien edessä :D Sunnuntai: kauhia veckoslut efter ja sitte vielä Kuudes Linja illalla. Harmittaa kyllä sillai, Hulkkosen setti oli oikein kerrassaan mainiota tavaraa, mutta siis ihan totta ei kyllä kyennyt enää mihinkään :( En ole rappiolla, tänään oon vaan irkannu ja lukenu kökkökirjallisuutta! Huomenna takas kaninkolaan hetkeks ja sitte taas helsinkiin. :)
Oi Suomi. Rakastan liikaa.

Elsie

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.