IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Hot&MoistPerjantai 10.08.2007 04:58

Oi Helsinki (oonko sanonut joskus ennenkin?)
Onpas hyväntuulista elämää kerrassaan. Koitin tosin etsiä mekkoa tai MITÄTAHANSA kivaa vaatetta - kahlasin ehkä kaikki vaatekaupat läpi, kauhea flunssa, ah ja voi mitä kärsimystä - ja ei ihan totta voi löytää mitään. Förlåt vaan trendi-ihmiset, mutta tämänhetkinen muoti_on_todella_typerää.
No ei se mitään. Olisi housukangas tuossa odottamassa ja voiskyllä tehdäkin alta pois, samaten mekkokankaan jos löytäisi. Ihana tämä elokuun kesähelleaalto :) rakastan.
Pääsin Flowiin narikkaan sunnuntaiksi! \:D/ oli aika älykäs veto saada MITÄTAHANSA duunia sieltä, olin jo ihan epätoivoinen, että Flow07 edustaa jotain typerää "tämän haluaisin mutten ikinä saa" -elämää, mutta ei se onneksi sitten niin mennyt. Sitä paitsi elämä on aika kivaa miten päin tahansa ainakin nyt.
Reilu pari viikkoa ja switch on het nederlandse getaal, ouch. Pelottaa se valinnaisen kurssi joka on hollanniksi :D Oli Suuret Suunnitelmat opiskella hollanninkieli kesän aikana jostain amsterdamse verkkolehdistä, mutta kappas kappas, se jäi.
No mutta. Asenteestahan se kaikki on kiinni, eikö?
HOT & MOIST, UUH LÄÄH!

Elise

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.