IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Viimeinen viikkoTiistai 21.08.2007 15:02

Voi nyyhky.
Mut hei. Flow oli ihan loisto, KERRANKIN oli sellaiset festit, että oli vaan ihan musiikkifiilareissa ja hyvässä seurassa <3 Oli mainioita esiintyjiä, mainio tunnelma ja kaikkea. Ens vuonna ihan tasan uusiks!
Alkaa muodostua tällasia traditioita ihan selkeesti, Loveboat ja Flow.. Hyvällä tiellä johonki kulutusjuhlaan taas, eh. Vaikken flowista maksanut tällä kertaa muuta kuin yhden metrolipun :D
Syksyinen olokin kerkes tulla sunnuntaina; oli viileämpi ja ihmisillä huiveja ja takkeja ja aurinko oli ihan syksyisen kultainen. Harmittaa toisaalta, että Hollannissa on sitten taas aika kesä.. Syksy tulee ehkä joskus lokakuussa. Oi. Miten se meni; syksy on kuin jokin fiesta, joka jatkuu siihen saakka, kunnes lehdet putoavat maahan. Rauha S. Virtasen Ruususta tuossa koitin siteerata, voi sekin pitäisi lukea aina syksyisin!
Ensi viikolla alkaa treenit :) Aika hyvä fiilis jotenkin senkin suhteen. Asioita saanut typerissä aivoissaan jotenkin järjesteltyä ja homma ehkä jopa toimii tällä kertaa - ja lisäksi tein sen lupauksen, että teen KAIKKENI tuon tanssijuuden eteen nyt. Ja kaikkea muuta lässynläätä. Mitä mun piti vielä sanoa... No, ei mitään oleellista :)
Kohta tuohon seminaapuriin Fannygoestohollywoodiin lounaalle ^.^ Aika öö yläluokkaista elämää edelleenki kun lounaalle ulos :p

E

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.