IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Mopogortti 2010Maanantai 24.05.2010 17:46

Joo voi perhana pitää kai se tuokin nyt sitte tänä keväänä / kesällä suorittaa jos syksyllä tulee se kallistumine. Tai no näin oon päättänyt tehdä että sen suoritan, eihä mulla mopoa oo eikä oikeastaan hankkiminenkaan kiinnosta mut ehkä parempi varmuuden vuoks ajaa se kortti koska kuten tunnettua 'haluan pitää kaikki vaihtoehdot avoimina' . ;)

Vois täs lähipäivinä mennä sinne asemalle hakee sitä ihme lupaa siihe korttiin.. (kenelläkää tietoo paljon ne ottaa siitä maksua?) plus vituttaa valmiiks ku musta ei oo mitää passikuvia tms virallisia kuvia otettu niin tiedä sitte mistä ne pitää hankkia (kenelläkää tietoo niiden suhteen ja maksaako?)

Teorioiden yms uskoisin menevän hyvin ku osaan hikuttaa koulussaki niin enköhä jossai ihme pikkutestissäki... ;o ainoo vaan et pitääkö lykätä Rautavaaran lomaa sen suorittamisen takia, hmm O.o vittu jos pitää

Ah muutenki ollu taas persiistä tämä päivä vaikken tiedä ees oikein miks.. nähtävästi ihan vaa johtuu helteiden päättymisestä & matalapaineesta joka saa mut aika alakuloseks :S prkl.. vitutustaha tuskin laskee se että huomenna on 25.5.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.