IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Kylällä asioiden hoitelussa ymsMaanantai 07.06.2010 20:56

Joo tänään lähdin sitte kylälle ja hoidin kuntoon viimein ne mopokorttipaperibyrokratia-asiat!! :) Pieniä ongelmia tietty oli kun mullahan ei ole entuudestaan kuvallista henkilötodistusta joten piti saada 18+ kaveri todistamaan sen että mä oon mä mut onneks Petra ja Lälly olivat tulossa juuri sopivasti kylälle!! Petra sitte tunnisti mut heh :D Nyt enää sitten vaan se itse kortin suoritus.

"Olin just poliisiasemalla"
"Mitä sä siellä?"
"Kävin tunnistamassa Erikin"
"Mitä se on tehnyt?!"
XD

"Saanko sanoa jotain? Luulin että kaikki nätit tytöt on jääneet jo taakse mut pakko sanoa että sä oot tosi kiva tyttö! Te kaikki ootte tosi kivoja tyttöjä!"
Niinhän me ollaan ja kylän pummitkin sen näkyvät tietävän :D

Sen lisäksi löysin sellaiset tummansiniset roikkuvat wnb-hopparifarkut Jim&Jillistä vain 5 €urolla! Niiden alkuperäinen hinta oli 59.95 € mut ne oli alennettu tosi monta kertaa ja olleet myynnissä niin kauan ettei se kassakoneen lukija aluksi tunnistanut koko farkkuja liikkeen omaisuudeksi :D Voittaa nää lökärit pillifarkut ainakin kesän ajan! :)
Sen lisäksi Seppälästä tuli löydettyä sellainen ihQ vyö jossa useita erivärisiä niittejä, oli vielä noita farkkuja kalliimpi, 12.95 € . Oli vaan pakko ostaa kun olin jo monesti aiemmin tsiikaillut sitä ;)

Ennen mun tunnistamista asemmalla tuli käytyä taas pizzalla ja söin mahan taas kerran turvoksiin, mutta tällä kertaa lupaan etten enää koskaan käy pizzalla. EN KOSKAAN. Seurahan oli tietenkin hyvää vaikkakin aika pedaria (Milka & Linda) ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.