IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Faktoja Karen WalkeristaTorstai 31.05.2012 02:36

Karen Walker on aivan ihastuttava hahmo Will & Grace -komediasarjassa. Itse sarja on loppunut jo kuutiset vuotta sitten, mutta jos joku hahmoista vielä elää, se on Karen Walker. Muuten Will & Grace ei ole ollut koskaan mitenkään erityisen sykähdyttävän hyvä komedia, mutta Karen on tehnyt siitä katsomisen arvoisen.Karen Walker on tavallisesta elämästä eristäytynyt, alkoholia ja lääkkeistä rakastava miljonäärin vaimo. Hän on hankkinut korkeatasoisen elämäntyylinsä naimalla itseään rikkaampia aviomiehiä. Hänet tunnetaan voimakkaan kimeästä äänestään.

- Karen Walker ei osaa avata limsatölkkiä.

- Karen Walker sekoittaa jatkuvasti oikeaa elämää ja fiktiota. Hän muun muassa selittää hissipelkoonsa johtaneesta tapauksesta, joka paljastuukin olevan Speed-elokuvan alkukohtaus.

- Karen Walkerin mukaan "joulun hengessä pitää ajatella Jeesus-lasta. Hän virpoo ja varpoo meidät tuoreeksi ja terveeksi joka vuosi jotta tietäisimme onko kuu kiurusta kesään."

- Karen mainitsee usein olleensa nuorena voimakkaasti rakastunut henkilöön, jonka sukupuolesta hän ei ole varma. "Well, anyway, I was in love. And he or she loved me."

- Karen on huolissaan terveystarkastuksestaan ja kysyy "ei kai vain alkoholissani ole verta?"

- Karen syö aamumuronsa Bailey's 'n kanssa.

- Karen mainitsee tulleensa kloonatuksi, muttei yksikään klooneista selvinnyt.

- Karen ei usko metroihin. Hänen mielestään "pienet ihmiset pienissä maanalaisissa tunneilessaan" kuulostaa naurettavalta ja sepitetyltä.

- Sarjan eri vaiheissa Karen istuu monesti baaritiskin ääressä ja pohtii omia murheitaan eri baarimikoille, joita kutsuu aina Smittyksi. Tämän jälkeen monesti 'Smitty' vastaa ja kertoo omista murheistaan, mikä saa Karenin repeämään nauruun.

- Karenilla on kotiavustajana palvelusneito Rosario, joka on lähtöisin Latinalaisesta Amerikasta. Karen rakastaa Rosariota ja Rosario Karenia, vaikka heidän välillään on joskus isojakin riitoja. Karen ei läheskään aina kohtele Rosariota hyvin, hän muun muassa mainitsee käyttäneensä Rosariota lumilautana. Joskus Karen suunnittelee hankkivansa Rosariolla plastiikkakirurgilla kissansilmät, "jotta näyttäisi hieman luonnollisemmalta kun hän pyrkii ulos ovesta".

- Karen ei koskaan kutsu muita apulaisiaan nimeltä kuin Rosariota. Hän kuitenkaan korostaa, että henkilökunnan tehtävät voivat vaihdella: "Kokki siivoaa joskus, siivoja kokkaa joskus, kuljettaja järjestää alibin..."

- Karen piilottelee viinapulloja julkisiin tiloihin ja Grace Adler Design'sin työpaikalleen, jossa hän toimii assistenttina. Hän on myös hankkinut työtiloihin minibaarin. Työskentely on useimmiten muotikatalogien selailu ja kynsien viilaamista.

- Karen pitää monesti Gracen tyyliä pilkkanaan. Gracen linnottauduttua asumaan Karenin kotiin Karen houkuttelee Gracea pois muun muassa sanomalla "muotivirheet eivät synny itsestään".

- Karen uskoo tikkukaramellien puhuvan hänelle.

- Karen kertoo opiskelleensa kiinalaista taiji-taistelulajia, josta hän on oppinut, ettei väkivalta ole koskaan ratkaisu, ja lisäksi sen, että aamuseksin jälkeen haluttaa pian uudestaan.

- Karen käyttää paikoissa, joissa ei halua tulla tunnistetuksi, salanimeä Anastasia Beaverhausen. Anastasia tulee venäläisestä aatelista, Beaverhausen taas "no siitä missä majavat asuvat".

- Sarjan aikana Karen on naimisissa Stan Walker -nimisen multimiljonäärin kanssa. Stanin tiedetään olevan sairaalloisen lihava, mutta häntä ei koskaan näytetä sarjan aikana, vaikka hän on läsnä monissa kohtauksissa. Karen kutsuu Stanin lapsia "siksi lihavaksi" ja "tytöksi".

- Jonkun murehtiessa unelmien saavuttamisen hankaluutta Karen saattaa sanoa jotain siitä, kuinka "minulla on upeat tissit ja paljon rahaa". Siihen se sanominen sitten jääkin.

- Karen epäilee, että jossain voi olla alligaattori, jolla on hänestä tehty laukku, sillä hän ei tiedä, mitä hänen vanhalle iholleen tehtiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.