IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Elämämme on viihdettäTorstai 26.07.2012 02:38

Maanantaina Siilinjärvi-Kuopio välillä Vuorelan alueella vitostiellä sattui tapahtuma, jossa nuori naiskuljettaja ajoi jonkin aikaa palanutta autoa moottoritiellä, kunnes auto sammui ja kuljettaja ymmärsi poistua autosta.

Satuin osumaan itse paikalle, kun tämä tapahtui. Aluksikin on korjattava sen verran mediassa ollutta tietoa, ettei se kuljettaja ilmiliekeissä palanutta autoa montaa kilometriä tiettävästi ajanut, vaan jokin kohta oli tiettävästi palannut niin, ettei kuski paloa aluksi huomannut. Lisäksi tilanne näytti oikeasti pahalta ajaessamme juuri pysähtyneen auton ohi ja pysähtyessämme lähistölle, sillä autopalo oli puhjennut ilmiliekkeihin, savupatsas oli jo kymmenien metrien korkuinen ja kuljettajakin oli vielä jonkin aikaa sisällä palavassa autossa.

Mutsini lähtiessä katsomaan tilannetta soitin itse hätänumeroon ja huomasin, että monet muutkin kaivoivat kännykkänsä esiin. Mutta mitä vittua - he eivät ruvenneet soittamaan hätänumeroon VAAN ALKOIVAT OTTAA PALAVASTA AUTOSTA KUVIA kännyköidensä kameroillaan!

Ei helvetti, auto palaa täyttä vauhtia moottoritien varressa ja siitä otetaan kuvia! En edes tiedä miten aloittaa moraalisaarnaa siitä, kuinka moraalisesti arveluttavaa tällainen toiminta on. Missä vaiheessa maailmamme muuttui sellaiseksi, että tuntemattomalle ihmiselle tapahtuva suru on omaa viihdettä ("huu palaapa auto hienosti otetaan kuva niin voin näyttää kavereille tai julkaista sen lärvikirjassa") ja toisen auttaminen on toissijaista?

Ei saatana mua vaan raivostuttaa tällainen toiminta

Tässä vielä Savon Sanomien artikkeli aiheesta (kaipaisi muuten ihan kohtuullisesti täsmennyksiä tapaukseen liittyen, mutta no jaa, mitä verkkojournalismilta voi odottaakaan)
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/palava-auto-ajoi-pitkin-moottoritieta/1228454

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.