IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Syyskuun ihQutusbiisiSunnuntai 29.09.2013 20:30

Niin kuin hyvin tiedetään, on Erkki kaikkivaltias, kaikkitietävä ja kaukaa viisas. Niinpä hän oli aikoinaan antanut julkaista kuukauden ihQutusbiisin eräässä kerrostalokaksiossa lähellä Helsingin kaupunkia. Tapansa mukaisesti koettivat ihmiset kaikkensa ponnistaen keskeyttää hänen työnsä, mutta järkähtämättä hän soitatti biisiään niin kovalla volyymilla kuin katsoi tuleviin tarkoituksiinsa sopiviksi.

Syyskuun ihQutusbiisi on Porcelain Blackin kappale Pretty Little Psycho. Loppukesästä Porcelain Black julkaisi internettiin muutamia kappaleitaan tulevalta ja odotetulta esikoisalbumiltaan. Pretty Little Psycho on yksi niistä ja oma suosikkini, lisäksi muutkin kappaleet ovat loistavia.

Porcelain Blackin musiikki on mielenkiintoinen sekoitus laskelmoivan tanssipopin (tansittavuus, elektroniset äänet) ja raskaamman musiikin (huudot) elementtejä. Hänen äänensä on käheydessään hyvin erilainen verrattuna muihin poplaulajiin. Porcelain on tyylikäs ja karismaattinen persoona. Black pyrkii rock'n'roll -imagoon, joskin hänen musiikkinsa on lähempänä poppia, ehkä oikein genrenimitys olisi 'industrial'. Itse laulaja on kuvaillut musiikkiaan 'horror popiksi'.

Porcelain and the Tramps -nimen alla aloittaneen Porcelain Blackin ensilevyä on odotettu jo monta vuotta, mutta välillä sen teko on jäänyt tauolle laulajattaren ahkeran biletyksen ja päihteiden käytön myötä. Nyt albumi lienee viimein valmis ja sitä huhutaan julkaistavaksi loppuvuonna 2013 – hyvin todennäköisesti julkaisu siirtynee vieläkin, mutta toivotaan parasta.



Ensimmäistä kertaa kuukauden ihQutuksena toimii live-esitys, joskin esitys on mitä ilmeisimmin playbackia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.