IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Ne kauneimmat joululaulut <3 vol 5Tiistai 24.12.2013 01:26

Mikäpä voisikaan olla kauniimpaa kuunneltavaa kuin julkkisten ah-niin-ihanan-tunteelliset versiot klassisista joululauluista? On jokavuotisen jouluperinteen aika: Erkin joululauluhaasteen!

Kuuntele siis seuraavat upeat jouluiset laulut aloittaen ensimmäisestä ja jatkaen viimeisimpään. Mitään biisiä ei saa skipata ja järjestystä ei saa vaihtaa: siinä missä ensimmäiset biisit vielä voivat olla kuunneltavaa kamaa, loppupuolen unohtumattomat tulkinnat herättävät halun puhkaista tärykalvon palasiksi. Siis nämäkö muka ovat kliseistä ja teennäistä paskaa? Ei sentään! Just parasta.

Jaossa on mainetta, kunniaa ja tarve hankkiutua psykiatrille. Osallistumatta jättävät sen sijaan ovat automaattisesti huumorintajuttomia ihmisiä, joilla ei ole minkäänlaista leikkimielisyyttä (hävetkää!).

Yritä kestää kuunnella koko lista loppuun. Kerro minulle ja muille, selvisitkö listan loppuun tai missä kohti oli pakko lopettaa. Jouduitko jättämään leikin kesken jo heti Arja Korisevan pulputuksen tai Mariahin ja Justinin siirappisen tusinajouluveisun takia? Entä millainen on tämän vuoden jouluhaasteen viimeinen kappale?

Tekniikka menee eteenpäin – laulut ovat valmiina soittolistana Youtubessa. Sen kuin klikkaat tästä linkistä.
http://www.youtube.com/watch?v=F_9peC9UuCU&list=PLYDpU3FaaPD2kC2oRskih0n8nGI-b_bAZ

Arja Koriseva - Tule joulu kultainen
Bruno Mars feat. Philip Lawrence - White Christmas
Smurffit - Kulkuset
Train - Shake Up Christmas
Justin Bieber feat Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Trey Songz feat Florida - Jingle Bells
Martina Aitolehti feat. Frederik & Neumann - Aito joulu

Tänä vuonna lista on helpompi kuin koskaan! Aiempana vuonna kuullut Petri Nygårdin, Lil Waynen ja Katy Perryn ulvonnat saavat tämän listan vaikuttamaan jopa aika kevyeltä urheilusuoritukselta. Yhä harvempi uusi laulaja julkaisee joululauluja. On surullista, ettei esimerkiksi Johanna Tukiaiselta, Gangnam Style -laulaja PSYlta eikä Cheekiltä olla vielä toistaiseksi saatu maailmaan jouluista tulkintaa kehiin. Muuten nämä hoilotukset olisivat ansainneet paikkansa täällä.

// blogistani http://erkkipekka.blogspot.fi/2013/12/ne-kauneimmat-joululaulut-vol-5.html

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.