IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Maaliskuun ihQutusbiisiSunnuntai 13.03.2011 18:30

Lumet ovat alkaneet sulamaan, aurinko paistaa kauniisti ja linnut laulavat.. nämä kaikkihan ovat tunnetusti kuukauden ihQutusbiisin merkkejä!

Noin 1,5 viikon pituisen Rautavaara-breikkini aikana ehdin miettimään enemmän tai vähemmän, mikä voisi olla sopiva kappale maaliskuun ihQutukseksi. The Voice ei paljastanut mitään kovin kummoista kappaleta, mutta kuukauden kovin biisi löytyikin Radio Keski-Suomen / Savon taajuuksilta! SIIS ISKELMÄÄ!

Maaliskuun ihQuin biisi on nimittäin Nylon Beatista tuttu Erin tuoreella julkaisullaan Vanha nainen hunningolla ! Sanoitukseltaan kappale on suorastaan nerokas. Pettäminenhän on tämän hetken in-juttu, joten kappale on ajankohtainen, etenkin tänä aikana kun mediassa on ollut paljon keskustelua ikääntyvän naisen seksuaalisuudesta ja blAAA ja sen lisäksi tämä jää soimaan kivasti päähän.

~~~ Kesätyöt ~~~Torstai 03.03.2011 19:13

Jos sulta kesäpaikka puuttuu niin kätes yhteen lyö!

Siilinjärven työvoimatoimistosta ei kovin paljoa vaihtoehtoja kesätyölle löytynyt... PeeÄssää ja puhelinmyyntiä, ensimmäiseen hankala päästä hakijoiden paljouden takia ja jälkimmäisessä on omat riskinsä vaikka paikalla puhelinmyynnistä kertomassa ollut nainen vaikuttikin oikein mukavalta ja luotettavalta... Jälkimmäinen saattaa olla sitten se mihin haen töihin jos mitään yllättävää ei löydy.

Jim&Jillistä ei paikkaa valitettavasti irronnut, Seppälässä työpaikat kesälle oli jo täytetty.. Toivoa voi, että Siilinjärven ortodoksinen hautausmaa voisi tarjota työpaikan, ainakin toivoa olisi kun tuskin ei-ortodokseille paikkaa tulee...

Palkatkaas mut. ;) I NEED SOME €€€

. . . .Maanantai 28.02.2011 18:01

Joskus koen olevani kuin lankakerä, jossa ei ole alkua eikä loppua. Rönsyilen joka suuntaan mutten koskaan pääse purkautumaan kunnolla.

Niistä bileistä - RIPTiistai 22.02.2011 19:31

Suureksi surukseni joudun ilmoittamaan ettei ensi perjantaille kaavaillut bileet onnistukaan. ;( Kaikki muu oli valmiina, mutta paikka niille muodostui ongelmaksi. Aluksi pippalot oli tarkoitus järjestää toisen niitä järjestäneen henkilön luona, mutta kun hänen luokseen ei onnistunutkaan useista syistä, yritimme toisen tuttavani luokse muttemme saaneet hänen kämppäänsä siistiksi viime viikonloppuna (eikä kyse ole mistään pikkusiivosta vaan kaatopaikasta, trust me) . Tämän jälkeen yritimme vielä saada joidenkin muiden ihmisten kämpille lähelle Kuopion keskustaa, mutteivät nekään onnistuneet...

Mitään tiloja emme lähde vuokraamaan, sillä en jaksa uskoa että joku olisi oikeasti ollut halukas maksamaan näistä ja myös poliisin paikalle tulon riski olisi ollut liian suuri.

Peruutus on näillä näkymin ainoa vaihtoehto. Olen todella harmissani että vaivalla suunniteltu tapahtuma on peruttava, mutta ainakin yritimme kaikkemme... Ehkä joskus toiste tämän järjestäminen onnistuu otollisemmilla ajoilla. ^^ Kiinnostustahan tätä kohtaan kuitenkin löytyi.
Pahoittelen jos peruutus sotki jonkun viikonloppusuunnitelmat tai jotain muuta vastaavaa.

SSSSMURFSunnuntai 20.02.2011 23:07

Lauantaina, joskus kello kolmen aikoihin Kuopion Linnanpellolla. Punaista kuljetusautoa ajava mies pysähtyy Linnanpellontien varteen ja katselee ympärilleen.

Läheisen talon ovesta työntyy esiin jokin sinitukkainen... jokin. Tämä smurffi huitoo käsillään kohti miestä kuin hullu, joten hän avaa kuljetusautonsa oven.
"ONKO SULLA NE PIZZAT?" Smurffi huutaa.
"Ei ole", sanoo mies hämillään ja sulkee pakettiautonsa oven. Mitä helvettiä, hän ihmettelee. Joka päivä kokee jotain uutta. Onpahan ainakin jotain kerrottavaa vaimolle kotiin palatessa.

---

Tuossa eräs mahtava kokemus viikonlopulta. Se mies näytti ählämiltä joka olis tuonut meille kauan odottamamme pizzat joten pitihän sitä mennä kysymään... joskin nyt itsensä tuntee varsin älyköksi.

Muutakin kivaa tapahtui! Perjantaina olin katsomassa Wanhoja tietenkin AHMON LUKIOLLA päivällä sekä Minarissa myöhemmin illalla. Oli mukava nähdä tuttuja sieltä, kuten Loistelias-Lälly, IhQ-Iris, Maukas-Moona sekä Nolo-Niina!

Ensi viikonloppuisia bileitä varten oli tarkoitus siivota kämppä, jossa bileet siis oli alunperin tarkoitus pitää. Joka tapauksessa asunto osoittautui niin paskaiseksi ettei siivouksesta tullut mitään, etenkin kun kämpässä asustelija halusi säilyttää margariinipaketitkin jos niihin vain LÖYTYI KANSI!!

Siivousta ei edistänyt sekään, että jossain vaiheessa kämpän asukki katosi yön aikana ja palasi vasta myöhemmin päivällä takaisin krapulaisena. Eikä sekään että olin vahingossa pistänyt hänen pankkikorttinsa roskien joukkoon.... :DD

Myöhemmin illalla keskustelimme Lappalaisen iglussa henkeviä.
"Täällä on miinus 18 astetta."
Tätä ennemmin olimme tapelleet laskevassa hississä (7:stä kerroksesta ensimmäiseen) ja katsoneet suomalaiselokuvien klassikon Nousukausi!
"Toi on yksi parhaimpia takaa-ajokohtauksia suomalaiselokuvien historiassa!"
"Paras ainoasta."

Löysimme myös Suomi24:n ihmeellisestä maailmasta mielenkiintoisia juttuja:

---

"Harrastin seksiä, kondomi meni osittain rikki ja nyt se on jäänyt sisälleni! AUTTAKAA MITÄ TEEN?!! Partnerini heitti sisääni nähtävästi aikamoisen lastinkin joten voiko tästä tulla raskaaksi? Miten pääsen tästä eroon, pitääkö mennä lääkäriin? EN haluaisi kun nolottaa!! oon yrittänyt ängetä sitä ulos mutta en ole onnistunut.. onko joitain asentoja jotka voisi auttaa sen ulostulossa? "
" -- Et ole ensimmäinen etkä viimeinen jolle moista käy, turha sitä on nolostella. --"
"hyvä etten ole ensimmäinen enkä viimeinen!! kuinka nopeasti se pitää saada sieltä ulos?
ei kondomin kanssa voi kyllä tulla raskaaksi!! "

"Jos kondomi HAJOAA tai VAURIOITUU niin voi tulla raskaaksi. Kondomihan jäi sisällesi eli siitä on valunut lastit sisääsi, eli samallalailla mahdollisuus tulla raskaaksi. Eiköhän nämä asiat ole jo opittu peruskoulussa. Kaivele sormillas se kortsu pois, ei naisen emätin ole niin syvä, liukuu kumminkin alemmas niin sen saa otettua pois. "

---

Myöhemmin sunnuntaina odotellessa vain kymmenen minuuttia myöhässä olevaa VR:ää tapasin KPON STEISSONIL wanhan iisalmelaistuttuni Jaanan! JEIJ! Sainpahan matkajutusteluseuraa pitkälle 20 minuutin matkalleni Kuopiosta Siilinjärvelle...

Niistä bileistäTiistai 15.02.2011 00:49

Tuntien (okei, puolen tunnin) neuvottelujen jälkeen olen löytänyt viimein näille odotetuille bileille paikan :) Eli ne siis järjestyvät.

Tarkemmin en sano kuin että kämppä sijaitsee Kuopiossa, lähellä keskustaa, olisiko vajaa kilometri rautatieasemalta. Päivämäärä siis perjantaina 25.2.

- Mikäli jompikumpi bileiden järjestäjistä tuntee sinut, annamme sinulle puhelimitse tai muutoin ohjeet miten tulla paikan päälle.´
- Jos emme ole sinua livenä tavanneet, tapaamme sinut ensin jossain muualla josta johdattalemme sinut bileisiin, mikäli nyt olet suhteellisen selväjärkinen etkä esmes joku kolmijalkainen sirkuselefantti tai jo valmiiksi kaatokännissä.

Osoitteen pidämme salaisena ettei sinne ilmesty turhaan ei-toivottuja kuokkavieraita jotka pistävät paikat paskaksi. Äläkä kuvitellakaan tuovas sinne porukkaa josta et ole ilmoittanut valmiiksi.

Tunnelma tulee todennäköisesti olemaan kohtuu tiivis. ;P

Sen lisäksi on kohtuu selvää toivottavasti jokaiselle että kyseessä ei ole räkäkännäysbileet. Toki jos koet tarvitsevasi pientä rohkaisuryyppyä niin sitä emme pistä pahaksemme, mutta jos olet aivan umpitunnellissa --> rappuun tai hankeen. Sama juttu riidanhaastajien yms kanssa. Ja believe me, jos nämä pakkaset jatkuvat sille viikonlopulle niin ei tule olemaan kovin antoisa kokemus.

Asunnossa elää kaneja ja kissoja joten allergikon kannattaa varautua.

SEN LISÄKSI ET SAA PUHUA, ET KUUNNELLA MUSIIKKIA, ET LIIKKUA YMS. ETTEI NAAPURIT KUULE.
okei ei sentään

Ruoka- ja juomatarjonta tulee todennäköisesti olemaan kohtuu onnetonta (heh rehti arvio ;D) joten tuo myös itekin jotain sinne. U know, nyyttärihenkisyys.

Tällä hetkellä illan aikana siellä tulee olemaan ehkä 30, ehkä jopa 40 henkeä, joista noin 10 poikia ja loput tyttöjä. Aika iso osa, ehkä noin 10, tulevat todennäköisimmin vain pistäytymään illan aikana.

Bileet alkanevat siinä joskus klo 17 aikoihin ja päättyvät sitte kun alkaa kyllästyttämään. Yöpymismahdollisuudet on aika olemattomat, tyydy joko lattiaan tai ryömi omaan kotiis :D Julmaa.

Ohjelmaan kuuluu jotain ihQua peliä keksitään niitä vaikka sitten paikan päällä .. :P

Jos on jotain kysyttävää niin tähän kiittoos ^^
PS PÄÄSYMAKSU ON 40 €.
okei ei sentään...
vai pitäskö heha

Helmikuun ihQutusbiisiLauantai 12.02.2011 19:54

Helmikuun ennätyssuurista kinoksista kimaltaa jotakin... se on... se on KUUKAUDEN IHQUTUSBIISI!!!
(...kuvittelenko vain vai alkavatko nämä ihQutusten aloitukset kuulostamaan kuukausi kuukaudelta tyhmemmiltä)

Tämän kuukauden ihQutukseksi oli vaikea löytää jotain mikä, olisi muiden, kunnes iskin silmäni - tai korvani, koska kysehän on musiikista - australialaisyhtye Pendulumin kappaleeseen Crush!

Vauhdikas, haikean kaunis drum&bass -raita on musiikillisesti jotain niin suurenmoista, etten osaa edes kuvailla sitä sanoin. Muutenkin olen erittäin iloinen siitä, että dram&bass on lyönyt läpi suomalaisessa nuorisossa lyhyen ajan sisään, ennen kuulin pääasiassa kyseisen genren olevan paskaa... :D

ShootingPerjantai 11.02.2011 23:41

Yritän joka kuukausi kokeilla jotain uutta avartaakseni maailmankatsomustani (lue; kerskaillakseni kokeilleeni vaikka mitä shittiä ja esittäen täten maailmaa nähnyttä kovaa kundia) . Tänään kävin siis ampumaradalla!

Myönnän aluksikin, että kammoan jossain mielessä aseita. Tai siis hyh, aseethan on tarkoitettu tappamiseen ja minunkaltaiselleni hipille väkivaltaisuudet ovat ikävä juttu. ...kröhöm ja siis GTA:ita, RDR:iä, Saints Roweja ja väkivaltavideopelejä siis ei tietty lasketa heh, eiväthän ne ole todellisia. ...vai ovatko?

Kumminkin, oppaakseni radalle saapui ex-luokkalaiseni Henna, joka on omassa sarjassaan voittanut kivääriammunnan Suomen mestaruuksia. Saapuessamme radalle suurin jännitykseni oli jo laskenut ja jaksoin uskoa, etten sittenkään ampuisi itseäni päähän illan aikana.

Varmistin *krhm* oppaani tietämystä aseasioista esittämällä hetken tyhmää.
"Ai onko nää niitä aseita?"
"Ne on kiikareita!"
"Ai jaa."

Ja niin se sitten kävi. Kouluampuja Erkki-Pekka avasi tulen noin kello neljän aikoihin Siilinjärven lukiolla. Niin, siis unohdinkin varmaan mainita että rata on siis se joka sijaitsee Ahmon koulun ruokalan alla lukion puolella. No, nytpä tiesit senkin.

Ampuminen itsessään oli oikein hauskaa. Toki välillä meinasi turruttaa kun jouduin lataamaan kiväärin joka laukauksen jälkeen - ylläripylläri - ja sen lisäksi kun vanhan ihmisen näkökin alkaa jo heikkenemään niin tähtääminenkään ei mitään älyttömän helppoa ollut. Joka tapauksessa sain ensikertalaiseksi hyviä tuloksia ampuessani istualtaan, jopa yhden kympin (eli osuma keskelle muttei sentään aivan napakymppiä) ! Tämän jälkeen tulosten taso lähti laskuun kun siirryimme kokeilemaan seisaaltaan ampumista, minkä aikana sain totisesti huomata kuinka raskas kivääri oikeasti onkaan... Huh.

Ampuminen oli anyway oikein mielenkiintoinen kokemus. Suosittelen toki muillekin ^^ Ja rispektiä etenkin Hennalle koska en tajua miten joku voi saada seisaaltaan ampuessa niin helvetin hyviä tuloksia mitä se on saanut!

HehhehheekutittaaTiistai 08.02.2011 17:40

Uusi jakso, uudet kujeet :) Tänään oli myös pitkästä aikaa tunti ruotsia lukiossa ja päätinkin täten virittäytyä svenska-tunnelmaan pukemalla keltaisen hupparini päälle tunnin ajaksi, mikä sointui tietenkin mahtavasti ja teemaan sopivasti sinisten hiusteni kanssa! :D

Viikon mielenkiintoisin juttu heh

FAIL!! ...once againPerjantai 04.02.2011 15:03

Ah ei saatana tänään sitten oli se pitkän matikan koe ja sain ilokseni huomata että kaikki se vaiva minkä tuohon kurssiin näin valui hukkaan... Mitään käytännön hyötyä ei loppujen lopuks ei ollut siitä että näin vitusti vaivaa niihin kotiläksyihin ja se koe oli muutenkin ihan ufo. En tajunnu paskaakaan ja oon jo keksinyt vaikka mitä väärintehtyä omasta "suorituksestani". Olin niin vitun pahalla tuulella koetilanteen jälkeen - ja itse asiassa olen vieläkin heh heh hee - että TI-84 saa olla iloinen ettei lentänyt täysillä tauluun jo siellä kokeessa...

Joskus tää elämä tuntuu vaan yhdeltä vitun feilaamiselta. Yrittipä jotain sitten kuinka paljon vaan jotakin niin silti epäonnistuu. Yrititpä näyttää haluamaltasi tai pärjätä koulussa tai sosiaalisissa suhteissasi niin loppujen lopuksi huomaat että jokainen tavoite on mennyt pieleen ja pahasti, vaikka olisit nähnyt niiden eteen paljon enemmän vaivaa mitä yleensä. Tämän jutun katkeruushan on tietty ne ihmiset jotka onnistuu kaikessa ja jok'ikinen elämän pikkuinenkin yksityiskohta putoaa nenän eteen valmiina vaivaa näkemättä.

Vittu.
...aina mielessä