IRC-Galleria

Rakastan elämääni.Tiistai 28.02.2006 21:23

(aina välillä)
(silloin kun on syytä)
(eli aina<3)

(olen itserakas)
(menestyn)
(olen parempi kuin kukaan teistä)

...Elkää välittäkö minusta, vaan ajatelkaan itse samoin.

Näin elämänne on helpompaa.

Eeronne

"Takki"Keskiviikko 25.01.2006 12:21

..on hoidettu..

(maksoin 40e)

TyötLauantai 21.01.2006 18:29

Tein kymmenen haastattelua \o/

Töitä, kahvia ja tupakkaa.Lauantai 21.01.2006 14:40

Eilen katoin huippuleffan (terminator II). Siitä rupes vaan mietityttämään, että sen sanoma ei välttämättä edes ole niin turha. Ihmisiä vaan ei saa tappaa. Tosin tuo ohjaustyö vaan ei ollut niitä näyttävimpiä.

Tänään taas nukuin pommiin, en niin pahasti kuin viimeviikolla, mutta kun oli tarkoitus herätä kasilta, niin heräsin puol kybält. Ja kymmenelt ku lähti dösä johon oli pakko keretä, niin tuli hiukka hoppu, mutta EN MYÖHÄSTYNYT. Jäi vaan aamusuihku ottamatta.

Keksin peräti miksei herätyskelloni herätä lauantaisin \o/ :koska se on säädetty herättämään automaattisesti ma-pe 06.15. Ja kun säädin eilen sen kasiksi, niin se ajatteli, että heräisin maanantaina kasilta. No huoh. Mulla on sellanen fiilis, ettei kukaan tajunnu tota selitystä, mut aika sama.

Nyt töissä olen polttanut ja juonut kahvia ja tehnyt peräti muutama haastattelua (tavoite:10).
Ja sit pitäis lähtee tonne matkamessuille interrailiä suunnitelemaan, jos eräs henkilö (joka taisi eilen hieman valvoa) vain heräisi ja päättäisi mitä meinaa.

Tällaista eilen ja tänään. Tämä nuori herra jatkaa nyt töitä...

Rakas päiväkirja...Torstai 19.01.2006 19:54

Minä en kyllä ymmärrä miten hyväntuulisuus voi lähteä niin kertakaikkisen nopeasti. Tänään minun "takki"-ystäväni soitti ja pilasi koko päiväni. Minua varsin paljon vituttaa lainata rahaa mutsilta, kun se tekee siitä niin helvetinmoisen numeron.

Wanhojen harkat meni tänään poikkeuksellisen tehokkaasti ja hankalasti. Jos asiaa nyt niin voi ilmaista. Parin viikon tauko milloin kiinnostamattomuuden, milloin töiden, milloin salivarauksen takia oli tehnyt tehtävänsä. Emmekä Sinin kanssa tajunneet puolistakaan tansseista hevonpaskaa. No kyllä niistä sitten lopuksi alkoi vähäs taas alkaa saada selkoa.¨

Tästä tulikin nyt sitten "vapaa päivä", kun en mennytkään töihin noitten wanhojen takia. Ja se pitäisi nyt sitten käyttää hyväksi tekemällä vaikka äikän rästitehtäviä (toivottavasti se ei ole liian myöhäistä!).

....Mistä tulikin muuten mieleeni, että kun nyt olen tässä keravalla ja menossa himaan 18.15 rinnedösällä. Niin ehin vielä käydä ostamassa sen äikän kurssivihon, jota en vieläkään ole ostanut!!

Koulua, töitä ja teatteria.Lauantai 14.01.2006 17:35

Mitä minä nykyisin teen..

Eilen olin vähän aikaa koulus, kunnes lähin töihin kaheltoista. (TAAS!)

Töissä olin elämääkin laiskempi, enkä saanu tehtyy ku joku viis haastatteluu kaheksassa tunnissa. Tosin siihen vaikutti pitkälti se, että Xpomoni Cira jätti työpaikkansa ja piti sit jauhaa sen kanssa paskaa..

Elämääkin vaikeempaa oli päättää mitä illalla tekisi, kun jotain halusi kehittää, mutta töihin piti mennä taas tänään. No sit Katri, Laura, Rebecca ja Saana tuli meille harrastamaan ryhmäseksiä. No ihan kivaa oli, mut sit Reben vatsa tuli kipeeks, niin Saana heitti Lauran ja Reben. Katri jäi sit Ebbbbeeeeen kanssa jauhamaan paskaa, siis puhumaan elämän viisauksista. Että kaikkien olisi pitänyt olla kuuntelemassa minun luentojani rakkaudesta, uskosta ja luottamuksesta.

Tänään sit mokasin oikein kunnolla. Piti tulla töihin yhteentoista ja minä olin ainoa jolla oli avain (neljästä). Herätyskello ei herättäny. Heräsin 11.15 :D Onneks kaikki, siis KAIKKI muutkin oli nukkunu pommiin, niin ei niitten tarvinnut venailla kahta tuntia ovien takana.

Joh. No ehkä pitäis mennä jatkaa töitä..

Soitelkaa mulle! Kaikkia minulla kovin ikävä.

koulua.. :)Perjantai 25.11.2005 15:01

Sain sitte tänään kurssivalinnat tehtyä tiksin lukios, eli ei kun ADIOS LUMO!!

Olen vieläpä valmistumassa kolmessa vuodessa. Odotan joulukuuta elämääkin enemmään.. joulu ruleZ, pikkujoulut on cooleja. Ainoo mikä tympii on ihmisten pakkomielle jouluun, mutta tänäkin vuonna aion sen antaa olla ainoastaan heidän ongelmansa. Enkä (kuten yleensä kaikesta) tee siitä omaani :D

Minulla on tällä hetkellä kummasti sellainen olo, että minusta tulee vielä jotain suurta.

Elämäni lukiolaisenaMaanantai 21.11.2005 18:38

Hohhoo. Enää koeviikko edessä ennen kuin ollaan tiksis jo onnellisesti opiskelemassa.
Nyt pitäis lukee Matikkaa, mut ku ei oikein jaksais.. Tekis mieli vaan tehä mitä vaan muuta. Toi kurssi on niin törkeen palikka, etten oikein tajuu et mikä vittu oikein riivaa kun ei nyt osaa.

Joo mut se koeviikko enää, niin sit se elämä kirkastuu ja oikee opiskelu alkaa.. joo niin vissii.. mut joo meitsi rupee lukee.. :D

Minä olen parasSunnuntai 13.11.2005 20:28

Tänää oliki isän paeeva ja minä kilttinä poikana olin menny jo eilen faijalle yöks.
Sitten laitettiin koko sisarus porukan voimin (eli minä laitoin) isille aamiaista <3

Ihmiset on kummia elukoita, kun tajuavat, että ovat tyhmiä vasta sen jälkeen, kun
ovat itse sen kokeneet....

No, joo ei mun viikonlöppuna oikeen muuta sitee tapahtunutkaan, eli naurakaan mun tyhjälle elämälle :D

Huomenna jututan rehtorii ja jätän eroanomuksen \o/
Tikkurila täältä tullaan..!!

LalalaaaaSunnuntai 30.10.2005 02:12

Tänään ei kyl tapahtunu oikeestaan mitään erikoista :]

Heräsin myöhään, kävin kattoo systerin ringette pelii, se teki niinqqq kaxxxx maaaaaliiii!! \o/ Mutsil meni totaalisesti hermot Keravan prismaan :) Sillä oli törkeen kiire tanssikurssille ja jonotettiin siel kaupas joku kymmenen minuuttiii, ja kassa olikin "käteiskassa": "edes pankkikortti ei käy". "Perkele toi sais kyllä olla isommalla!!" Ja seuraavan kassan täti oli elämääki hitaampi :) Näin siis sielä. "Tänne ei kyllä tulla enää vähään aikaan" :)

En oikeen päässy himasta ihmisten ilmoille (Talmassa asumisen hyviä puolia:), mutta kun pääsin, niin menin Eiraan jeesii Päivii(perhetuttu) muutossa. Takin pääsin Tatun kyydil Keravalt :)

Jutta soitteli koko päivän, et jos voisin ottaa Akun niille. Perkeleen vaikee oli saada sen kalloon, et kyllä se mulle sopii :)

Siinäpä minun "tavallinen" päiväni; en juonut. Ja koskapa sitä kerkeisin tai kykenisin :/

P.s. Tosiaan unohdin mainita, että hengasin Tapion kanssa meillä, kun ei ollut tuota kyytiä päivällä. Taas vaihteeksi tuli keskusteltua sivistyneitä :E