IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

np: Il Divo - Hasta Mi FinalKeskiviikko 23.11.2005 22:55

Ulkona tihuttaa, jäistä vettä putoilee atominkokoisina pisaroina alas, alas taivaalta, synkältä taivaalta kaikki näkevät sen.
Kuukausia sitten vehreänä kukoistanut maasto on vetänyt ylleen harmaanruskean peitteen piilottaen kaiken elävän, synkistäen maiseman, levittäen ilmaan tukahtunutta tuoksua, kuoleman hajua joka hautaa kaiken hymyn suojiinsa.
Aurinko laskee ennenkuin se on noussutkaan, sade alkaa ennenkuin se on edes tauonnut. Sakea sumu laskeutuu lepäämään rakennusten liepeille huuhtoen värit näkyvistä, kaikki on harmaampaa vielä, paljon harmaampaa. Koleus kimmahtaa läpi seinien, jäätävät tuulet vinkuvat ikkunankarmeissa, putket paukahtelevat. Ulkona on mustaa, ei näy tähtiäkään, sumu peittää kaiken näkyvistä on yhä kylmä.
Lämpötila laskee, laskee nopeaa vauhtia alaspäin kohti talvea, pakkanen kiristyy, vesi muuttuu jääksi, maan harmaa naamio valkoiseksi kimaltavaksi, kaikki on kaunista poskia kirvelee. Taivaalta laskeutuu maahan niin hiljalleen niin siroa niin hienoa pitsiä, hiutaleita, kauniita lumihiutaleita. Ne muodostavat korkeita hankia, pyöreitä nietoksia, päällystävät puut pensaat talot. Äkkiä ei olekaan enää pimeää, kaikki on niin valkoista niin kaunista, maailma on kuin kermavaahtoa ja pumpulia. Kirpeä pohjoistuuli puhaltelee valkeaa puuteria kimaltaviksi spiraaleiksi, hohtaviksi tribaaleiksi jotka kurkottelevat kohti jäisen huurun peittämiä puunoksia.
On niin kaunista.

Huokaus.Maanantai 21.11.2005 22:00

Pistää vielä ihmetyttämään että mitä vittua mä olen tehnyt niin kamalaa että ansaitsen kaiken tän?

Ironisinta koko paskassa on se, että äiti kerkisi juuri viime torstaina kippaamaan vanhan, vielä jotenkuten toimintakykyisen autoradiomme roskalavalle. Kohtalon ivaa? Pahimmillaan. Istutaan sitten hiljaisuudessa tulevat automatkat. Siis niinku tosihiljaa.

Hotkaisin pizzapalan ja napsaisin saunan päälle, jokohan alkaisi vitutus helpottaa pikkuhiljaa. Puisilla lauteilla tuijotellen kuuman pihkan valumista pitkin lämpöä hohkaavaa seinää, tulikuuman vesihöyryn hyväillessä kehoa joka puolelta ja veren alkaessa kiertää, ehkä silloin rauhoitun. Tunnen kuinka koko päivän kohmeessa olleet varpaani ja pakkasessa kipristellyt nassuni sulaa, lämpenee, tunto palaa raajoihin ja alkaa ramaista. Hengittäminen helpottuu ja lihakset rentoutuvat, kaikki kivut ja stressi katoaa. Hehkuvat vastukset paukahtelevat hiljakseen hiottujen kiuaskivien alla ja heitän lisää löylyä. Suhahtaa jälleen ja uusi kuuma aalto pyyhkäisee ylitseni. Seinällä vaellellut pihkapisara tipahtaa viereeni lauteelle ja jähmettyy.

...Maanantai 21.11.2005 21:51

VOI VITTU

Hei anteeks, sateenvarjo jäi.Maanantai 21.11.2005 21:48

Joo, viime kesänä murtauduttiin kämppään, joku kuukaus sitte faijan konttorille, joitakin viikkoja sitten pirstottiin meikäläisen keittiön ikkuna ja tänä aamuna huomattiin että joku oli ystävällisesti viikonlopun aikana tyhjentänyt automme kaikesta arvokkaasta ja vähemmän arvokkaastakin tavarasta. On se nyt jumalauta ettei omaisuus pysy käsissä, mitä sitä turhaan enää mitään ostamaan kun joku sen kääntää kuitenkin. Äiti, älä osta sitä leipäpussia, ensi yönä joku varastaa sen!

Käsittämättömintä tässä tuoreessa automurrossa on se, että Volkkarin tunnetusti sitkeät lukot ovat täysin ehjät, ikkunoita ei silputtu (sirpaleita nyt onkin nähty tarpeeksi jo vähäksi aikaa), koko autossa ei naarmuakaan ja törkeyden huippu - ovet olivat lukossa mamin aamulla autolle saapuessaan. Lukkosulaepisodin jälkeen ovet auki saatuaan armasta äitiäni sitten odotti astetta karmeampi näky: näyttääpäs auto tyhjältä? JVC:n automankka, Voguen 80 euron aurinkolasit, handsfree-piuha ja tupakansytytinlaturi olivat kadonneet kuin tuhka tuuleen. SIIS HAIHTUNEET? Muassaan pikkuveljen aurinkolasit. Siinä ammattimaisen voron perikuva kun unohtivat puolirikkinäisen sateenvarjon takaikkunalle.

TULKAA NYT SAATANA HAKEMAAN SE VITUN SATEENVARJOKIN !!!
---

So if you are the Christ yes the great Jesus Christ
Feed my household with this bread - you can do it
on your head
Or has something gone wrong? Why do you take so long?
C'mon king of the Jews
Hey! Aren't you scared of me Christ? Mr Wonderful Christ!
You're joker you're not the Lord - you are nothing but a fraud
Take him away - he's got nothing to say!
Get out you king of the Jews! Get out of My Life!

...Odotinkin jo elämääni mullistavia lyriikoita.
Kukukuumeessa hihihimassa, päässä pyörii ja korvissa soi. Volaa pienemmälle.

Luovutin koneeni kovalevyltä 2 gigaa näennäismuistin lisäämiseen, johan alkoi photarikin liikkua. Ajoitus sinänsä, ohjelma kun on asennettu väärin joten aktivointi ei toiminutkaan, tässä huikeat kolme päivää aikaa nyt sitten käyttää sitä TOIMIVAA versiota ohjelmasta. Kolme päivää aikaa saada asennus uusittua, paljostako lyömme vetoa etten kuitenkaan saa sitä aikaiseksi.

Huoooh.Sunnuntai 06.11.2005 16:55

Tomi on kaupassa ja ryöstin taas koneelle. Onpas nälkä ja spaddutki vähissä. Ääh ku ottaa päähän. Särkee päätä. Ylä ja ala.

Tomittaja käski ennen lähtöään petaamaan sängyn. Eiiii jaksa, juu-u, on mulla perusteluki. Jos sängyn jättää petaamatta aamulla ja sijaa sen vasta vaikka iltapäivällä, nukkumaanmennessä pölypunkkien määrä vuodevaatteissa on huomattavasti vähäisempi. Nyt joku neropatti muistuttaa että nyt ON iltapäivä, pyh, heräsin äskettäin joten nyt on aamu. Haukotus.

Tuolta se bootsinikkari viilettää tänne päin, ruokaa!

Lotta-kissa istuu ikkunalla ja haaveilee Hannu-kollia komeammista uroksista. No nyt se näki Tomin, lähtipäs karkuun <3

n0lifeSunnuntai 06.11.2005 03:01

Mä en tiedä voiko elämä mennä tästä enää huolestuttavammaksi. Istumme T0M1n kanssa 40cm:n päässä toisistamme, juomme kaljaa, poltamme tupakkaa ja irkkaamme, keskusteltu irl viimeksi joku tunti sitten. Luksusta kun kämppä täynnä koneita ja jaettu nettiyhteys ;>

IRC-Galleria ja IRCQuotes vielä auki Mozillassa. Nyt alko tosissaan pelottaa O_o

Darling, you look wonderful tonight.Tiistai 25.10.2005 23:34

Elämäni tuntuu olevan suoraan elokuvasta, ehkä kliseisestä elokuvasta jonka päähenkilönä on elämän julmasti pahoinpitelemä pikkutyttö. Mullistuksia kaaosten perään ja niin edelleen, kunpa elämäni voisi olla tylsää edes päivän. Tämä elämisen arvoituksellisuus alkaa käydä hermoon.

"Älä rakasta minua", hän sanoi mutten voinut sydämelleni mitään.
- Vanhemmat »