IRC-Galleria

Guttersniper

Guttersniper

https://soundcloud.com/lokkijay

Selaa blogimerkintöjä

AHAHAHHAHAHAHAHMaanantai 17.08.2009 23:08

Seppälä laajensi tarjontaansa hetkeksi!Keskiviikko 12.08.2009 11:02

AHAHAHHAHAHTiistai 11.08.2009 19:51

This is no offence, but...Keskiviikko 29.07.2009 19:58

you are a robot, aren't you?

TUMTI-TUMTI-TUM
TUMTI-TUMTI-TUM
TUMTI-TUMTI-TUM
TUMTI-TUMTI-TUM

=)

Rauskujen massamuutto.Tiistai 28.07.2009 14:15

Epäkohtia Maailmalta-blogiraporttiTorstai 23.07.2009 22:40

Nimimerkki "Julia" päätti pommittaa päihdepolitiikkaa koskevan blogini merkintää "Huumeiden laillistamisen FAQ" melkoisella aivopierulla, mutta eipä aikaakaan kun hän poisti kommenttinsa. Tiedoksi Julialle, että bittiavaruuteenhan se jäi leijailemaan. Kaikki uudet kommentit tallentuvat automaattisesti sähköpostiini. :)

Luen kommenttia tällä hetkellä, ja ajattelin jakaa sen myös teille lukijoille. Viestihän kuuluu näin:


"Järkytyin kun luin tätä..

Blogissa mainittiin ''Jokainen saa käyttää huumeita, ellei satuta ihmistä''
No mutta mistä helvetistä tietää huumeiden vaikutuksen alaisena, että pystyy kontrolloimaan itseään? Niin juuri, ei mitenkään.

Ja toiseksi, jos huumeet laillistettaisiin, niin ihan varmasti huumeiden käyttäjät lisääntyisivät suomessa. Ei olisi hirveen mukavaa katseltavaa, kunjoka päivä löytäisi kadulta väh. 5 ihmistä huumeissa.

Kolmanneksi vielä, vetositte blogissa siihen että ''..kun alkoholi ja nikotiinikin on sallittua''
Huume ja alkoholi on 2 täysin eri asiaa. Alkoholin vaikutuksen alasena pystyy sentään kontrolloimaan itseään vielä, kun huumeisiin vertaa.

Minulta on kuollut tuttava huumeisiin viimeyönä, ja toivon, että teidän mielipiteenne muuttuisi.
Eikö maailma ole jo tarpeeksi paskamainen paikka? Tarviiko sitä vielä paskemmaksi muuttaa?

HERÄTKÄÄ HYVÄT IHMISET!"


Luu kurkkuun? No ei nyt ihan. :( Ironista sinänsä, että kaikkiin tyttöraukan argumentteihin FAQ vastaa ihan kattavasti.

Gutter kuittaa! Ostakaa kirjoja ja lukekaa niitä. Olkaa fiksuja älkääkä satuttako muita. Tukekaa asioita, jotka koette oikeaksi. Syökää viinirypäleitä, nauttikaa kesästä! Koskettakaa kivoja poikia ja/tai tyttöjä "vahingossa". Halatkaa ja pussatkaa niitä. Juokaa vettä ja ottakaa D-vitskut auringosta! Juokaa hampputeetä. Sit pistäkää blotterit hammastarhaan ja oivaltakaa maailman parhaat happ---

You get the gist.

Hyvää Nikola Teslan päivää! <3Perjantai 10.07.2009 12:03

Kuvassa on Tesla pitämässä sähköjohdotonta lamppua (joka toimii teslakäämin elektromagneettisella kentällä) kädessään.

http://www.prometheus.fi/tiede/tesla.htm & http://www.netikka.net/mpeltonen/tesla.htm
^ tietoa herrasta

Nikola Tesla siis keksi mm. vaihtovirran käytön sähköjärjestelmissä, mikä mahdollisti miljoonia uusia asioita. Hän keksi myös induktiomoottorin, monivaihejärjestelmän, teslamuuntajan ja varhaisen radion.

Eräs Teslan suurimmista projekteista oli saada kaikille maailman ihmisille ilmainen, langaton sähköverkko, mutta sähköyhtiöt eivät tietenkään asiasta erityisemmin innostuneet (Ilmaista sähköä, HÄH?) Tämä sähköverkko olisi vieläpä täysin mahdollista tehdä.

Teslan kerrottiin myös ajaneen autolla, joka ei käyttänyt akku- tai bensamoottoria. Selitystä tivattiin, ja hän vastasi auton ottavan virran "meitä kaikkia ympäröivästä eetteristä".

Thomas Edison yritti raunioittaa Teslan keksintöjen mainetta teloittamalla eläimiä vaihtovirralla ja esittelemällä vaihtovirralla toimivan sähkötuolin. Tämän jälkeen hän sanoi, että tällaista se Teslan vaihtovirta on, vaikka Edisonin mainostama tasavirta oli ihan yhtä vaarallista/vaaratonta. Sähkövirtojen sodan kuitenkin "voitti" Nikola Tesla, ja se näkyy päivittäisessä elämässämme.http://www.teslasociety.com/pictures/pic2.jpg