IRC-Galleria

aika jekkuu :oTiistai 06.12.2005 02:13

Moi, pitkästä aikaa. Toi yks keiloord alko jotain sherlockoimaan ja sai mut muistamaan tänkin turhuuden. Noh, ei se mitään.

Jeeespoks, hiukka on tylsää. Tai aika paljonkin. Tänään oli koulussa itsenäisyyspäivän juhlat, me oltiin pahiksia ja skipattiin. No eikai, mulla oli hammaskynekoloki.

Ihan vitun ihqdaa, parin viikon päästä pitäis olla sellanen viissataa sivunen maantiedon tutkielma palautettuna, joku 1,5kk aikaa ollu tehdä ja oon tehny nyt etusivun ja sisällysluettelon.

Mitäs sitte vielä. Olli infos että meillä on 5 tai kuus maanantaita viel kouluu. Sit se olis finitokabutosluut. Aika miellyttävä ajatus silleen kyllä, sitte jotain paskakirjotuksia ja sit kuukausi lomaa ja sit töihin :EEE Noh, kattellaan sitä sillon sitte.

Tänään olis ollu tos paikallisessa räkälässä kolme bändii joista 2 olisin jopa halunnu nähdä. Tai itseasias emt onks se räkälä ku men oo koskaan käyny, mut kuullu kyl :E Mut olin niin laiskana etten sitte jaksanu lähtee. Ainii ja eilen pwnasin sulkkikses ja toinen markus pwnas mun kans :>>

Ja sitten on tapaus nenonen. Vittu mikä homo. Mä meen pöllimään sen kelkan vielä joku päivä. Mut sitä ennen kummiskin ohjelmassa mennä boustaamaan niille hetkeks ja hajoilee sen kanssa ja hiukka ajelee :D Voi olla aika jees, se on kummiski aika vekkuli.

Ja sitte tapaus helsinki. Sinne pitäny suunnata tässä nyt aika kauan :E Mut aina vaan jää suuntaamatta :< Kai tossa sitte alkuvuodesta :P Jos vaikka yhdistäis siihen pienen Viron reissun :)

Ei tässä muuta. Paitsi et sä yks hiton sherlokki lakkaa sherlokkaamasta :S

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.