IRC-Galleria

RoflSunnuntai 30.09.2007 18:31

Ihan totaalisen surrealistinen fiilis. ArmyTJ näyttää 4. Neljä. Toi tuntuu ihan älyttömältä, hankala sisäistää jopa :D Jengi hokenu 'joojoo on kato nii vähä' jostain TJ 100 asti, nyt alkaa vasta meikällä vähitellen tuntumaan vähältä :D Tai itseasiassa nyt kyllä tuntuu jo todella vähältä :D

Kohta 270vrk takana tuolla paskalafkassa. Ei se kyllä niin perseestä ollut kun alunperin odotti, p-kausi oli yllättävän hauskaa kun oppi ottamaan huumorilla sitä kyykytystä. E-kausi oli jees, lämärikurssi oli mielenkiintonen, harmi vaan että yöunet oli niin vähäisiä että siellä meni puolet asiasta ohi pilkkimisen takia. Kurssin jälkeen alko hommat kuninkaallisessa (;DDD) VMTK:ssa, tai ainakin melkein. Itsehän en kuulu VMTK:hon.

Tossa hommassa tuli kyllä nähtyä aika hyvin erilaista varusmiespalvelusta. Mitä tuosta äkkiseltään katsoin, niin olen ottanut noin 12000 valokuvaa palveluksen aikana. Lehtijuttuja on tullut kirjoiteltua jotain lähemmäs 10, nettijuttuja toiset 10 vähintään jne. Yhteistyö (lue: nakit) esikuntajengin ym. ei-soppari-vänrikki -tason henkilökunnan kanssa on ollut pääosin melko mielenkiintoista, yliluutnantit ja siitä ylöspäin ovat jo melko mukavia ihmisiä, ne jopa kohtelee jengiä ihmisenä eikä varusmiehenä. Onneksi noiden kanssa on sitten tullutkin tehtyä aika paljon hommia.

Viimeset neljä (WÄBÄÄÄÄ) aamua pitäis vielä tuolla kestää, voi mennä kyllä aika levottomaks toi meininki mutta ei se oo niin justiisa :D Illalla siviilikuteet lomakassiin. Älytöntä.

Loppuviikko voi olla melko pätevää tuubaa ja maanantaina sitten virkeänä ensimmäiseen työpäivään. Tai ehkä juon virtasen mieliksi kolaa ja nappaan kamerankin mukaan.

WÄBÄÄÄÄÄ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.