IRC-Galleria

YarrSunnuntai 24.06.2007 23:53

Nenonen todisti sen taas. Nenonen sä oot ihan hirvee jätkä.

ÖrrrrSunnuntai 17.06.2007 03:48

Long time no see, kaikkee jekkuu tapahtunu ja silleen. Juhannuslomat palo, lepo ja silleen. Ts intissä mennään. Ihan kivaa siellä kyllä on. Me vaan sykitään.

Maanantaihin asti lomilla, sillon pitäis saada megana asioita hoidettua. Jos sais vanteet myytyä, niin pystyis hakee frekkeltä uuden linssin, mikä olis mega. Se sopis erittäin hyvin tän hetkisiin mielenkiintoihin, päätin alkaa kuvaamaan vähän enemmän tanssia, jos siihen suinkin tarjoutuu mahdollisuuksia. Tanssi on kivaa. Ainakin silleen katsomo-näkökulmasta.

Josta päästäänkin seuraavaan: So You Think You Can Dance on sarjan nimi. Jos joku tätä lukee, niin tässä vinkki: Katsokaa. Ihan mega tää uusin kausi, kolmonen siis. Ensinnäkin, ihan helvetin taitavia tyyppejä, mut ennenkaikkee muutama ihan hiton hauska ja muutama ihan hiton hyvä tanssija & esitys. This is so gay, mutta katoin äsken ~10x putkeen tuosta jaksosta yhden esityksen, ja koska Youtube on ystävä, löytyy se sieltä:
http://youtube.com/watch?v=71rkijx0b5w
Toi on mega. Itseasiassa se on MEGA. Ja 1:10 kohdalla alkava hyppysetti on jotain älytöntä, miten vidussa ne voi pysyy pystyssä?

Nojoo, eniveis, tanssista vielä, tosiaankin olis kiva joo päästä kuvailee, täältä löytyy jotain vanhoja kuvia ->
http://www.vehmanen.fi/kuvia/?dir=./Danceym/

Matti kuulemma osaa tiputanssin. Sitä ei kyllä tulla kuvaamaan.

Mitäs muuta. Intti tosiaankin menossa, tj näyttää vissiinkin 110 tänään ellen aivan väärässä ole. Sopivasti. Ei oikeastaan edes hajota, tosiaankin ihan hiton mielenkiintonen homma siellä, tykkään. Kuvaan ja kirjottelen juttui ja kaikkee. Tutustuu paljon uusiin hyviin ihmisiin ympäri prikaatia, varusmiehiin, siviilihenkilökuntaan ja skappareihin, lähinnä esikuntaporukkaan. Mikä sinänsä on kans ihan jees, kun se on lähinnä aika korkeearvosta jengii. Plus toimistossa on hauska jengi :D Tosin siellä on yks vitun webbikamera liikaa, mutta sille asialle tehdään hyvin pian jotain. Ja kohta tulee uudet mosat, eniten nättii, ne hajoo niin totaalisesti. Tosin samalla kotiutuu vanhat. Myös muutama meiän tuvasta, voi olla hajottavaa aikaa. Tai ei. Kohta sen näkee. Tosin prosentit taitaa olla hajotuksen puolella.

Pokeri on ihan perseestä. Koko tää vuosi ollu yhtä downswingiä, ihan sama mitä tekee, niin joka puolelta tullaan niin täysiä ohi ettei mitään järkeä.

Jepni.

Jau.

örrörrörrLauantai 18.03.2006 20:57

Jeejee. Huippufiilis :D Ruotsin kirjotukset oli täys ylijuoksu, ts. meni nappiin. Toivottavasti. Äikän aineistoaine lähtis vahvana B:nä, joka on aivan helvetin ylijees, koska odotin I-A :D

Nyt näyttäis viimeinkin siltä että saan alkavalla viikolla hommattua erillisen salaman kameran seuraksi, ei olekaan ollut kun vasta ½v hankintalistalla :P

Ens viikonloppuna pitäis lähtee lappiin :D (Lue: Nenoselle) Kattoo onnistuisko, se on ollu to do -listalla vasta reilun vuoden :D

Sais nää kirjotukset loppua ja joku työpaikka varmistua niin olis täydellistä :E

Ainii, Stella rokkaa <3

np. Stella - Piste

Ainii:
jau

plzplzplzKeskiviikko 15.03.2006 22:58

Biisit

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. The Ark - It Takes A Fool To Remain Sane

2. Metallica - Whiskey In The Jar

3. Funeral For A Friend - Red Is The New Black

4. A Fire Inside - Silver And Cold

5. Headplate - Fed Up

6. In Flames - Come Clarity

7. Flowing Tears - Sistersun

men haasta muita ku keifeis nenosen ja sirun, tänään panostetaan lappiin.

PaljastuksiaPerjantai 03.02.2006 18:39

Tehtävänanto:
Paljastan 5 omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Justiisa.

1) Nukun joka yö kotona makuupussin kanssa :E

2) Juon Battery-energiajuomaa vähintään 7tlk viikossa

3) Juon todella paljon Lidlin hiilihapollista vettä

4) Pelaan toisinaan cs:ää &lt;virne&gt;

5) Pidän animesta -_-


Seuraavat kiusauksen kohteet:

- [oBa]
- Nenone
- haikin
- redlane
- lannyt


huahSunnuntai 08.01.2006 22:42

Huaaah himassa :D 4pv rankkaa lanitusta ym sekoilua ja erittäin vähän unta :D Oli mönkijää, Sappeeta, Liekkiä, wc3:sta, ddr:ää ym ja ennen kaikkea ihan helvetin hauskaa :D

Nyt väsyttää ja hajottaa huominen jo valmiiksi, koulu on yhtä perseestä edelleen.

Tänks alt & bojat hyvistä laneista :D <3

lolol :DPerjantai 06.01.2006 16:52

tumppi teki lumitumpin altin etupihalle <::

*ja noora repi sen ylös <<<<:

hejjPerjantai 06.01.2006 03:15

Moi, hituc kivaa, kaltsupäivis <3

Me ollaan lanittamassa. Aika nölffii :F No mut ei se mitään, hauskaa on :D Puolet on aivan wasted, puolet tanssii ddr:ää alhaalla ja loput nauraa edellisille :D Kattoo koska täältä selvii nukkumaan, seuraavat 3 päivää vielä tätä :D

No muttah. Mitäs muuta. Eipä juurikaan mitään, joulu tuli, oli ja meni, samoin uv. Molemmat oli kyl aika jees :> Oli kivoja lahjoja ja oli kivoja raketteja :D

Koulu alkaa kohta :F Ei se mitään, ei oo meinaan paljoo jäljellä <3 ehkä joku 4 maanantaita jos oikein laskettiin (kai me) <3 sit tulee abiristeily joka tulee olee yhtä alkoholia koko reissu. hiukka pelottaa sekä maksan, että lompakon puolesta :(

Mut jos vaiks runosuoni pulppuilis enempi myöhemmin, nyt kattelee ku noi yhdet hajoo ddr:äänsä :D hejdå.

jonna<3

np: none.

aika jekkuu :oTiistai 06.12.2005 02:13

Moi, pitkästä aikaa. Toi yks keiloord alko jotain sherlockoimaan ja sai mut muistamaan tänkin turhuuden. Noh, ei se mitään.

Jeeespoks, hiukka on tylsää. Tai aika paljonkin. Tänään oli koulussa itsenäisyyspäivän juhlat, me oltiin pahiksia ja skipattiin. No eikai, mulla oli hammaskynekoloki.

Ihan vitun ihqdaa, parin viikon päästä pitäis olla sellanen viissataa sivunen maantiedon tutkielma palautettuna, joku 1,5kk aikaa ollu tehdä ja oon tehny nyt etusivun ja sisällysluettelon.

Mitäs sitte vielä. Olli infos että meillä on 5 tai kuus maanantaita viel kouluu. Sit se olis finitokabutosluut. Aika miellyttävä ajatus silleen kyllä, sitte jotain paskakirjotuksia ja sit kuukausi lomaa ja sit töihin :EEE Noh, kattellaan sitä sillon sitte.

Tänään olis ollu tos paikallisessa räkälässä kolme bändii joista 2 olisin jopa halunnu nähdä. Tai itseasias emt onks se räkälä ku men oo koskaan käyny, mut kuullu kyl :E Mut olin niin laiskana etten sitte jaksanu lähtee. Ainii ja eilen pwnasin sulkkikses ja toinen markus pwnas mun kans :>>

Ja sitten on tapaus nenonen. Vittu mikä homo. Mä meen pöllimään sen kelkan vielä joku päivä. Mut sitä ennen kummiskin ohjelmassa mennä boustaamaan niille hetkeks ja hajoilee sen kanssa ja hiukka ajelee :D Voi olla aika jees, se on kummiski aika vekkuli.

Ja sitte tapaus helsinki. Sinne pitäny suunnata tässä nyt aika kauan :E Mut aina vaan jää suuntaamatta :< Kai tossa sitte alkuvuodesta :P Jos vaikka yhdistäis siihen pienen Viron reissun :)

Ei tässä muuta. Paitsi et sä yks hiton sherlokki lakkaa sherlokkaamasta :S

errSunnuntai 06.11.2005 03:56

voi jumalauta tättä päännsäyrn määrää ei voi sanoin ilmaista. ei helevetti.