IRC-Galleria

Päivän Raamatunjae:Maanantai 01.05.2006 09:06

[ 2Kor 10:5 me hajotamme maahan [virheelliset] päätelmät, ja jokaisen korkean asian joka nousee Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Messiaalle ]

Minä olen ihminen, ja minulla on olemassa ihmisen mieli. Ja minä olen Hengestä ja Sanasta uudestisyntynyt totuuden kuuliasuuteen. Ja minä vaellan uskossa ja totuudessa, en vain näkemisessä, jossa on vain ihmisen mielen rajat. Vaan uskossa ja totuudessa on Hengen rajattomuus. Siinä missä omat raja-aitani murtuvat, alkaa vasta Jumalan aika ja tila.

Ja vaikkakin minulla on ihmisen mieli, minä laitan se pois, ja laitan ylleni Kristuksen mielen. Minä valitsen ajatella kuten Hän. Minä valitsen Hänen näkökulmansa. Minä valitsen Hänelle antaa aikani ja tilani. Minä voin olla ihmisen mielinen, mutta silloin en kasva hengellisesti, enkä minä muutu toisenlaiseksi.

Siispä - Minä päätän pukeutua Kristukseen. Päätän pukeutua armahtavaisuuteen, nöyryyteen, hiljaisuuteen, vaatimattomuuteen ja kärsivällisyyteen. Minä siis - päätän valita tämän. Joskus kirjitan ja puhun kuin ihminen ihmiselle. Mutta pysyn kuuliaisuudessa, sillä uskon että Hengen hedelmät pysyvät minussa, sillä joka ikinen päivä valitsen Hänen mielensä ja tahtonsa.

Hänen tahtonsa on seuraava; "Etsi ensin minun valtakuntaani, niin..." "Seuraa minua, niin..." "Tule tyköni, minulla on iankkaikkisen elämän Sanat". Ja Isän Jumalan Sanat ovat viisaat ja elähdyttävän kirkkaat kuin puron vesi. "Ja minä annan elämän lähteestä jokaiselle janoavalle vettä". Ja joka sitä juo ei janoa enää milloinkaan. Sillä se vesi on tuleva taivaallisista. Näin Jumalan Sanassa on luvattuna.

Siis minä voin olla alaston, pelkkä oma itseni mieleltäni. Tai voin olla vaatetettu ja varustettu Kristuksen /Hengen mielellä ja Jumalan elävällä Sanalla. Mutta palvelutyössä aina on edellytys että on pukeutunut Kristuksen mieleen ja Jumalan Sanaan. Palvella ei voi ilman työkalua (Jumalan Sanaa) Palvelemiseen tarvitaan virka-asu. (Jumalan Henki). Siis pitää pukeutua itse.

Mikä on oma?

- Oma on henkilökohtainen -

-Onko meillä henkilökohtaista omaa?
-Vai onko kenties kaikki riippuvaista Jumalasta?
-Onko meidän oma Jumalan oma?
-Onko Jumalan oma sinun omasi?
-Tunnetko sinä Jumalan henkilökohtaisesti?
-Annatko sinä tuntea Hänen sinut henkilökohtaisesti?
-Mikä on sinun omasi, henkilökohtainen oma omasi?
-Onko oma sinulle uskottu lahja, ja seuraat lahjoittajaa, sillä omasi on hänen omansa?
-Onko sinun omasi, sinulle asia, joka vetää sinua?


Jokainen on jostakin riippuvainen, jokainen tarvitsee tähtäimiä elämässään. Jokainen jakaa ja luovuttaa omastaan. Jokainen ottaa vastaan. Mutta kuka tai mikä on se asia? Jaatko itsesi todellisen Luojan kanssa, joka on isäsi, sekä syöt Hänen Sanaasta, ja palvot Häntä Pyhässä Hengessä. Vai jaatko itsesi kenties virtuaalitodellisuudelle, elottomalle epäjumalle? Kuka on sinun oma, kenelle sinä olet oma?

Se jonka olen tai olet. Siihen luotat ja tukeudut. Siihen olet riippuvainen. Mutta - Jumalan rakas. Anna Iankaikkisen jumalan käsivarsien tulla ja nostaa sinut ja kannattaa sinua. Kuka on sinun omasi? Kenen oma sinä olet? Keneen sympatisoidut? Ketä sinä ajattelet? Ketä sinä rakastat eniten? Mitä ilman voi olla, tai halvaantuisit tms.. jos se olisi poissa? Ketä sinä kuuntelet? Mikä sinuun vaikuttaa?

Mikä on omani, se on koulutettava asia ja ominaisuus minussa. Minun mieleni, minun tahtoni, minun haluni, minun minun ja minun... ompa vaikea aihe kirjoitettavaksi. Taidan pitää taukoa. Opinnot vaan vaikenee..

*tauko*

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

RAAMATTU 2005: http://www.nettiseurakunta.net/2005

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.