IRC-Galleria


* : * : * : * : * Streambox VCR * : * : * : * : *

Tämä ohjelma purkaa RealAudio tiedostot .WAV tiedostoiksi. Ohjelma sisältää resampling-toiminnon näytteenottotaajuuden muuttamiseen. Tämän avulla voit mm. tehdä RealAudio tiedostoista oman äänilevyn. Ohjelma vaatii RealPlayerin asennettuna koneeseen.
Streambox VCR:n avulla on mahdollista tallentaa suoria videolähetyksiä netistä käyttäjän omalle kiintolevylle myöhempää käyttöä varten. Siis realplayer ohjelmassa toistettavat video / audio-formaatit. (tämä ohjelma kannattaa hankkia nyt, koska tämä on monista paikoista jo vedetty pois vuoden alussa, pian se on pois ehkä jo tuoltakin.)

* http://fin.dawnload.net/audio_ohjelmat/muut_musiikkiohjelmat/raavrecorder.cfm

* * * http://www.pctip.ch/downloads/dl/24171.asp* : * : * : * : * All Recorder * : * : * : * : *

All Recorder antaa mahdollisuuden tallentaa ääntä useista eri lähteistä, kuten mikrofonista, winampista, peleistä, Quick Timesta, jne. Tallennus ja editointi onnistuu vaivattomasti tällä sovelluksella. Tuetut talletusformaatit ovat mp3,wma,ogg,vqf ja wav.

* * * http://fin.dawnload.net/audio_ohjelmat/mp3_pakkaajat/all_recorder.cfm
* : * : * : * : * StationRipper V2.22 * : * : * : * : *

Kuuntele / nauhoita internetissä toimivia radioasemia, ohjelma tallentaa kovalevylle biisit mp3.-muotoon. Tämä ohjelma on tosi - tosi fantastinen!!!! Se laittaa kaikki kappaleet omiksi mp3- tiedostoiksi. Kahta radiokanavaa voi kerralla nauhoittaa, freewersion avulla. On todella verraton ohjelma. Kannattaa nauhoittaa taajuuksia joissa on vähintään 96 bittiä laatua, mieluiten 128 tai enemmän. Siitä ylöspäin olevat laadut on superlaatuisia. Näin saat tosi helpolla lauluja, jotka on valmiiksi nimettyjä. Ja voit niitä kerätä ja lajitella! Fantastista!!!!! Ajatella saa vaikka niitä hebrealaisia lauluja nyt hepposesti mp3:ksi. Etu/profiili sivulla on sen kuvake. wstv.fm (viides kuvake listalta) Olen jo käyttänyt sitä! Vielä yksi ihmeellinen ominaisuus, se laittaa myös samaan hakemistoon kuin ne tallennetut mp3:set, sen oheisen cd:n kannenkin pienenä giffinä, vieläpä nimettynä oikein kappeleen mukaan. Hyvä!

* * * http://www.stationripper.com/download.htm

* * * http://koti.mbnet.fi/jjw/html/5_3_nettiradiot.html ( sivustolla OHJEET ja ominaisuudet )

* * * http://www.shoutcast.com/ ( tämän sivuston kaikki kanavat ovat nauhoitettavissa itselle ps. hakusanaehdotuksia: holy, christian, spiritual, praise, worship, gospel, faith, jesus.. )Olen nauhoittanut eilen illasta 21.00 lähtienyli 13 gigaa hengelllistä musiikkia mp3:ksi. Siinäpä onkin lajittelemista ! Ja paljon hävittelyä myöskin. 2724 kappaletta toisinsanoen. Parituhatta olen keskeyttänyt, mutta en ole viielä niitä siivonnut, siitä tuo 21 gigaa. Puolet lähes voi karista keskeneräisten laulujen myötä, ja kaikki vähemmän kiinnostavat pudottavat osan pois. Arvioisin että noin 5 gigaa tuosta määrästä on erinomaisia laaduiltaan, sillä olen aika tarkkaan seurannut mitä on tullut.. (28.03.2006)

Vahinko että ei ole suomalaisia ohjelmia ja musiikkia. Mutta jos mielii saada sitä, niin voi kokeilla noita muita ohjelmia. Niitä en ole vielä testannut, kun tuli tämä huippuhyvä ensin testattua, ja tähän jäätyä koukkuun. Kolme tosi hyvää messiaanista kansainvälistä worship-kanavaa, siis tosi monilta kanavilta tulee huippumusiikkia. mm. Hillsongia, Maranathaa, Vineyardia, Ron Kenolya, Michael M. Smithiä, Terry Malcolmia, Rebekka St. Jamesia, Kirk Franklinia, Jaci Velazuecia, Delirousta, Avalonia, 4Himiä ym....... On siellä maallisiakin kanavia, mm. klassistakin löytyy..


* : * : * : * : * Lempiartistini * : * : * : * : *

-Ted Pearce Project . Msta tuossa on ihana laulutyyli ja musiikkia, aivan ihana sovitus !!!!! Noista laulusta mä pidän kauheesti! Nämä laulut jotenkin on niin erikoisia ja lumoavia, ne ei ole sieluttomia, eikä tästä maailmasta. Ne on ihmeellisiä.

-Lamb (of God)- yhtye tai artisti, on toinen myös mitä rakastan kauheasti !!!!!!! Siinä on aivan ihmeellinen rytmi, kuin toisesta maailmasta, oikein lumoova, ja artistilla on todella erikoinen ääni ja todella kaunis ja maskuliininen ja eläytyvä, värikäs ääni, samalla hyvin kaunis ja pehmeä.

ps. tsekkaa kommentit

Taustakuvia kännyihin kuvistaniMaanantai 27.03.2006 17:54

Laitoin tänään asetuksiin mahdollisuuden myös ladata puhelimeen taustakuviksi mitä tahansa kuviani täältä. Olkaapa hyvvät...

Milloin ja miten olla immuuni synnille? Sunnuntai 26.03.2006 07:24

Kun olin nuori uskossa, anoin armolahjoja, koska luulin että tulen niiden kautta täydelliseksi uskovaksi. Ei ole kuitenkaan niin tärkeää tavoitella lahjoja - kuin Jumalaa. Kaikkein välttämättömintä uskovalle on se että kuulee ja tuntee Jumalan tahdon. Kaikki muu on palvelemista varten, mitä Jumala lahjoittaa. Mutta tiedän sen, että ensin on aina etsittävä Jumalaa. Sekä ohessa laitettava kaikki pois, mikä viivyttää, ja estää etsimästä Jumalan Pyhiä kasvoja, eli Jumalan Pyhyyteen päästäkseen, on laitettava pois synti ja kaikki mikä on sellaista mikä kietoo.

Hengelliset aistit eivät tosin ole armolahjoja, vaan edellytyksiä olla Jumalan kanssa läheisessä yhteydessä ja vuorovaikutuksessa. On hyvin hyvin tärkeää että tuntee Jumalan tahdon ja mielen, on hyvin hyvin tärkeää että kuulee ja käsittää Hänen tahtonsa ja aivoituksensa. Ensin on tunteminen, sitten kuuleminen ja sitten näkeminen. On sellainen ihana palvonta laulu, jossa sanat menee näin "sydämen silmäni avaa Herra - sydämen silmäni - sut tahdon mä nähdä, nähdä koroitettuna..." Näkeminen ei ole lihallisin silmin nähtävää näkemistä.

Voi olla että se on sitä että näkee mielessä jonkun vision, joka on niinkuin tilannekuva jostakin tilanteesta tai kokonaisuudesta. Joku voi sitä nimittää mielikuvitukseksi, kuten joku voi Jumalan äänen kuulemistakin nimittää sellaiseksi ja Jumalan Hengen tuntemista nimittää myös teoreettisella tasolla milä lie ilmiöllä ja termillä.

Nykytiede on todella tehnyt paljon hallaa hengellisille asioille. Ihmiset pelkää hengellisiä asioita, pelkäävät että ylihengellisyys sairautta. Koska tiede uskottelee niin, sillä tiede ei tunne hengellistä näkökulmaa, tiede aina selittää kaiken objektiivisesti, tai psyykkeen kannnalta. Se ei paljon jätä mitään tulkintoja selittämättömän varaan. Jumala on kuitenkin tutkimattoman laaja. Tiede tutkii subjektiivisesti kaiken, mitätöiden ja kutistaen.

Myös on niin että nykyaika on hyvin yltäkylläistä. Ihminen on manipuloitu, olemaan riippuvainen vitamiineist, lisäravintoaineista, tarpeettomista kontrolleista. Ihminen on saatu, monella tavalla manipuloitua mieleltään. Ihminen ei luota yksinkertaisiin asioihin. Ihminen pelkää jos ei syö, niin heti kuolee ja tulee sairaaksi. Ihminen pelkää jos ei saa päivän vitamiineja, tulee heti sairaaksi.

Mutta kuinka paljon tärkeämpää olisi se että ihminen päivittäin huolehtisi sisimmästään, täyttymällä Hengellä, ja ajattelemalla Jumalan Sanoja. Pitäen itsestä huolta, että ei tule saastumuksia sisälle. Ihminen ei voi olla immuuni synnille, ellei ihminen elä Pyhityksessä ja täydessä Pyhän Hengen täyteydessä. Mikäli Hengen täyteys puuttuu, ihminen saa kovasti taistella omin voimin syntiä vastaan.

Mikäli ihminen katsoo televisiota, niin on selvä asia että se vaikuttaa ihmiseen. Mutta kun olet Pyhässä Hengessä voideltu, mikään ei uppoa sinuun, koska olet kyllästetty Jumalan Pyhyydessä, olet siis immuuni. Oletko huomannut, kun olet tyhjä Pyhästä Hengestä, silloin hyvin helposti eläydyt ja samaistut television ohjelman tarjontaan. Ja ehkä olet huomannut että rukouksen tai kokouksen jälkeen se on lähes mahdotonta, silloin siitä tulee paha ja vaivautunut olo.

Tuskimpa televisiosta tulee yhtään mitään, mikä ei jotenkin vaikuttaisi. Ellet sitten katso luontodokumenttia. Toki moni on hyödytöntä, eikä saastuta. Mutta se vie mielesi kauemmaksi Jumalasta. Ainakaan minä en halua hyödytöntä katsella ja tutkia. Ihminen haluaa luonnostaan harrastaa ajattelua ja aivotyöskentelyä. Mediaa palvoessa, ihminen on passiivinen vastaanottaja. Mutta kun elää Jumalalle, saa todellakin ajateltavaa ja pohdittavaa, joskus oikein pursuaa sitä ympäristöön.

Minä tosin tiedostan koko ajan itseni, minä tunnen itseä sen verran että en ota riskiä, että asettaisin itseni varaan mitään. Minä tiedostan heikkouden mikä minussa piilee. Minä tunnen lihan mielen, minä tiedostan sen koko aika väijyvän alitajunnassani. Mutta se ei voi ottaa hallintaa, koska kyllästän itseni Jumalan Hengessä ja Jumalan Sanoissa. Olin jokunen päivä sitten erittäin vaaravyöhykkeellä. Kun koen vaaran, menen Jeesuksen tykö, ja laitan sen mikä väijyy, sen pois. Kiitos ja kunnia olkoon Jumalan - amen!

Minua pelottaisi hirmuisesti ajatella että menettäisin Pyhän Hengen täyteyden. Ilman Häntä olisin epätoivoinen ja aika varmasti lankeaisin korvikkeisiin, joista tulisi epäjumalia minulle, alkaen vatsanpalvonnasta aina mediaan asti. En ole immuuni tyhjänä, edes vajaanakaan. Minun olisi mahdotonta olla immuuni. Hengestä täytenä tulvii, tyhjänä janoaa. Hengestä täytenä on ravittu, tyhjänä on nälkäinen. Tyhjä on pimeä, sokea ja kuuro. Hengestä täysi on valaistu, ymmätävä ja kuuleva.

Eli toisin sanoen jos olet täynnä Pyhästä Hengestä, sinuun ei mahdu maailman tarjontaa, sinulla ei ole ruokahaluja ravita itseä medialla tai juoruilla ym. Mutta mikäli olet vajaa Pyhästä Hengestä, silloin olet jo vaaravyöhykkeellä. Voit toisin sanoen olla otollinen Jumalalle, vain kun olet täynnä Häntä. Älä riskeeraa itseäsi, älä kyseenalaista, et kestä itsesssäsi. Paholainen uskottelee, että kestät ja Jumalan Henki siivilöi ja varjelee, niin että mikään paha ei tartu sinuun. Mutta se on katala valhe.

Monikaan ei taida tietää mitä on Jumalan etsintä eikä tiedä millainen Hän on. Häneen voi tulla riippuvaiseksi, voi olla että sinäkin kirjoitat hengellisiä kokemuksiasi ylös. Voi olla että luet niitä uudestaan ja uudestaan läpi, niin että ne todella opettaa sinua. Sillä hengelliset kirjoitukset on Pyhän Hengen opetuskirjeitä, joissa on omaa itseäsi seassa. Kun luet niitä, rakennut, koska ne on mittatilauskirjoituksia sinulle. Juuri sillä täsmällisenä hetkenä oikeaa ravintoa oikeana annoksena.

Voi olla että se mitä viikko sitten kirjoitit ja luit moneen kertaan, ei enää ravitse sinua. Olet taas kasvanut ja edistynyt, ja tarvitset uutta tuoretta vahvempaa opetusta ja ravintoa. Sinun tulee kasvaa uskossa. Sinun tulee kirjoittaa ylös, niitä asioita, mitkä on hyödyllisiä. Ja kehystää sitä ydinasiaa, lisänäkökulmilla, niin että asia laajenee ja laajenee. Näin opit, kun olet Pyhän Hengen opetuksessa.

On monesti niin että minulla on pieni siemen. Kirjoitan vaikka kolme ydin kappaletta. Ja vähitellen siihen tulee lisää ja lisää osasia. Ja siitä tuleekin hyvin laaja lopputulos. Ja ikäänkuin kasvan ja opin siinä koko aika. Jumala antaa siemenen ja myös sille kasvun. Mutta minä istutan ja Jumala huolehtii kokonaisuudesta alusta iäisyyteen asti, sillä loppuahan ei Hänessä ole. Tällekään kirjoitelmalleni en ole vielä otsikkoa laatinut, tämä on todella laaja aiheelta.
Uskovat ihmiset on mieltyneet maailmaan. Ei suinkaan Jumalan etsimiseen ja tosi sanaan. Maailma käsittää kaiken turhamaisuuteen ja itsensä ja toinen toisensa ympärillä kuhimiseen. Minua ei kiinnosta kuhista sellaisessa. Vaan etsin Jumalan kasvoja. Mutta siksi koska teen niin, olen tosi halveksittu, torjuttu ja vihattu. Tiedän sen hengessä. Tunnistan sen. Ja se on aivan varma asia. Jos he minua halveksii ja vihaa, evankeliumin tähden, he valehtelevat kun sanovat rakastavansa Jumalaa.

Sillä kuka Jumalaa rakastaa, rakastaa sitä joka Jumalan Sanoja puhuu. Ei ihmistä koroita, vaan Kaikkivaltiasta Jumalaa. En tietenkään tekisi omassa tahdossa ja ohjissa mitään. Minusta ei ole siihen. Mutta joskus tulee sellanen murhe Hengessä, että tekisi mieli sanoa asiat suoraan, kuten ne on. Sanoa mikä on Jumalan totuus ja arvio tilanteesta ja ihmisestä. Mutta en tee sitä. En halua toimia typerästi. En voi ja saata niin tehdä. Jumala minua ohjatkoon, ohjatkoon minua Jumalan Henki ja Jumalan Pyhä Sana. Ei omin motiivein ja omin aivoitelmin. Ei kenenkään ihmisen suostutuksella. Vaan Jumalan ainoan vaikutuksesta.

Minulla ei ole ihmiselle joka on täyttä turhuutta ja ihmistä antaa mitään. Minulla on antaa vaan Jumalan Hengen ilmoittamaa Sanaa, joka on juurtunut minuun. Olen vaan kanava. Minun ei tarvitse olla siellä. Minä en tarvitse sitä mitä siellä on. Sillä mitä siellä on mitä vailla olisin - ei mitään. Kaikki mitä tarvitsen on Jumalalla. Häneltä kaikki Sanat ja päätökseni tulee - Hänen vaikuttaminaan. Koska astun Hänen puolelle, koska astun pois oman tavoittelun puolelta, ja kieltämällä itseni ja haluani, ne halut lakkaa - Pyhän hengen vaikuttamina. Ja ainoa haluni on palvella elävää Jumalaa, ja kirkastaa Minun vapahtajaani, joka haluaa että jokainen - ihan jokainen - joka ikinen tulisi Jumalan tuntemaan syvällisesti.

Kuuro on kurja. Vaikka sille huutaa, se ei kuule. Sokea on kurja, vaikka sille kuvailee ja tekisi mitä, se ei voi katsoa ja nähdä. Ymärrykseltä kehittämätön ei käsitä, koska sellainen on turhistunut. Ajatelkaa pikkulasta, ei sen aivot ole kehittyneet ymmärrykseltään. Ei turhaan Raamattu kehoita hankkimaan silmävoidetta Jumalalta. Se on välttämättömyyys, erottaa turha ja oikea. Jumalan Sana lisää viisautta ja ymmärrystä. Jumalan Henki vaikuttaa Sanan kautta uskoa ja vahvistaa, eli kasvattaa.

Moni turhamaisuus ei ole kuolemaksi, mutta se ei hyödytä yhtään mitään. Turhakin on silti syntiä. Mutta tietämättömyyden syntiä sille, joka on aisteiltaan sammunut. Moni sanoo pitää tyytyä olemaan alhainen ja mitätön syntinen. Jumalako ei halua antaa ihmiselle itselle mitään? Miksi Jumala niin tahtoisi? Hän on rajaton ja rikas Isä. Kun Sana sanoo, että tulisi olla nöyrä ja tyytyä alhaisiin oloihin, ja olla vaatimaton. Ei se suinkaan sitä tarkoita, että tulee tyytyä hengellisestä näkökulmassa siihen.

Jumala ei tee uskovista vihanneksia. Vaan hedelmäpuita. Tuo Sanan kehoitus viittaa, siihen että lakkaa tavoittelemsta maailmallista kunniaa, sisältäen kaikenlaisen oman kunnian pyynnin, jopa hengellisissä asioissa. Eli tarkoittaen sitä että ymmärtää aseman Jumalan edessä olevan ainoastaan lapsi ja työnsä ja kutsunsa olevan sen, että toimittaa Jumalan tahtoa, niillä avuilla ja leivisköillä mitkä on Häneltä ja Hänen virittämät - Hänen Hengessään.

Uskova oli ennen pakana ja syntinen, ennenkuin hänet vanhurskautettiin. Jeesus on Pyhä. Jumala on Pyhä. Sana on Pyhä. Henki on Pyhä. Uskova on Pyhä. Uskova joka on Pyhä, tulee siis elää Pyhitystä varten. Uskovan joka on Pyhä, tulee karttaa epäpyhää ja syntiä. Koska mitä Pyhällä on tekemistä epäpyhän kanssa?! Uskova Pyhä, ei ole syntinen, vaan entinen syntinen. Ellei sitten elä tietoisessa synnissä paatumuksen valinnan tähden.

Jumala käyttää varsinkin jaloja astioita, mutta kuka on JALO? Se joka on Pyhitetty ja erotettu! Jalo on kiiltävä, erittäin puhdas ja kiiltävä. Erittäin heijastava. Erittäin kestävä ja erittäin kovasti, kokenut kuumuutta ja kipua ja muotoilua. Jalossa heijastuu Jumalan piirteet. Mutta siltikin jalossa on sama sisältö, kuin on halvassa. Halpaakaan ei tule väheksyä. Joku siis ajattelee kun on halpa, niin valaja ei voisi jalostaa.

Mutta jos astia, täyttyy likavedestä, niin on aika mahdotonta sitä jalostaa, vaan se joudutaan rikkomaan, tai hylkäämään. Jalo, ei saata täyttää itseään likavedellä. Jumala ei koskaan unohda ketään. Jumala ei halua kenenkään jäävän keskeneräiseksi. Saako Jumalan astia ylenkatsoa itseään Jumalan tekona. Halveksia omaa ikuisuusarvoaan? Ei niin. Vaan vaalia ja huolehtia sisimmästään. Puhdistaa ja Pyhittää itseään. Ravita itseä Pyhällä Sanalla ja juoda Pyhää Henkeä. Ja neuvotella Pyhän Jumalan läsnäolossa.

Tulee herätä! Minä en aio tehdä nyt kuitenkaan yhtään mitään aloitteita itsessäni. Mikäli Hän tahtoo, minulle tulee ikäänkuin synnyttäjän tuska, ja silloin on toteltava. Nyt on aika pukeutua Herran mielen laatuun tässäkin asiassa. Että lakkaan katsomasta ihmisen lailla, että pysyvästi alan katsoa Kristuksen näkökulmista käsin asioita. Miten minä joka kuulen, ja näen ja tunnen, kykenenisin enää samaistumaan siihen joka ei näe ja kuule ja tunne. Unohtaen sen mikä on takanapäin. En kykene yksinkertaisesti.

Ymmärrän Jeesusta, joka monesti ärtyi jopa opetuslapsiin, jotaka eivät ymmärtäneet, jopa Apostoli Paavali sanoi galatalaisia älyttömiksi, kun eivät erottaneet oikeaa väärästä. Mutta Jeesus selitti vertaukset opetuslapsille, sen tähden että heidän ymmärrys ei käsittänyt muutoin. Heille aukeni kaikki vasta, kun he saivat Pyhän Hengen kasteen. Näin galatian seurakuntalaiset olivat myös varmasti saaneet kokea kasteen Pyhässä Hengessä. Mutta tulleet ymmärtämättömiksi, ilmeisesti sen tähden että eivät huolehtineet, siitä että olisivat hengellä myös jatkuvasti täytettyjä.

Ihmisen on niin kovin helppo jäädä maailman lumoon ja ottaa siitä päällimmäiset palat päivittäin. Riittää se kun ihmisellä on lihalliset aistit. ja ne havaitsee, ja niiden kautta tulee nälkäiseksi ja janoavaksi, toisin sanoen lihan himo saa ihmisen antamaan periksi. Se on luonnollista. Mutta uskovalla on myös hengelliset aistit. Ne tulee virittää Pyhässä hengessä palaviksi.

Moni uskova pelkää Hengellisiä asioita, pelkää että se on sielullisuutta, että Hengellisyys on mystistä, koska sitä ei järki ymmärrä, sitä pitää varoa. Minkä tähden, sitä vain kysyn? Ei Jumalaa tarvitse pelätä. Jeesuksen veressä on turva. Jumala on Henki, ihmisessäkin on henki. Se on meitä, kiellämmekö hengellisen ominaisuuden itsessämme? Vaikka se on olennainen osa olevaisuuttamme.

Ihminen ei ole vain keho, eikä vain sielu, joka käsittää ajattelun, muistin ja tunteet. Ajatelkaapa omaatuntoa, se ei ole tahdonalainen, sen voi kieltää ja paaduttaa. Uskallatko sinä luottaa Jumalaan, vaan tarkkailetko koko aika itseäsi? Ja pidät itsesi ruodussa, että varmasti käsität kaiken ja mitä et käsitä, sen hylkäät. Kyse on pelosta, pelkäät asettua uskon varaan, pelkäät asettua tyhjän päälle, pelkäät avuttomuutta, pelkäät että passiivisena vihollinen tulee ja eksyttää.

Mutta kun asetut uskoon, et ole passiivinen. Vaan sydämessäsi kiihkeän itsepäinen, tavoitteenasi Jumalan syvempi tunteminen ja Hänen omistaminen, Häneen sulautuminen, Hänen ominaisuuksien asettuminen sinuun. Ja silloin heität huithapelit kaikille omille mahdollisille stoppareille. Lakkaat jarruttamasta ja kyseenalaistamasta Jumalaa. Jumalan suhteen sinun ei todellakaan tarvitse olla varuillasi, pysy Sanassa, ja Hengen täyteydessä, ja Jeesuksen veren voiman tunnustuksessa. Kun saat Hengen öljyä, menet hiljaa ja vastustelematta Hänen kanssaan.

Jos lakkaa elämästä Jumalan Hengessä ja täyteydessä, ihminen alkaa elää omassa täyteydessään. Ja ihmisen oma olevaisuus on pimeyttä, koska ihminen ei ole Jumala, vaan Jumalan kuvastin. Vain ainoastaan Jumalan Henki voi olla totuuden valo. Jumalan Hengellä täyttyminen tapahtuu juomalla, ei juottamalla, vaan itse juomalla. Uskossa kasvu tapahtuu syömällä Sanaa, ei syöttämällä, vaan itse syömällä ja lukemalla. Jumala ei tee ihmiselle asioita, ellei ihminen todella valitse Häntä. Jumala ei anna todellakaan avuja huvikseen. Jumala ei toimi niin.

Jumala ei anna Pyhää Henkeä nautinnoksi sille, joka haluaa myös pitää synnillisiä tottumuksia jokapäiväisessä elämässä. Jumala ei halua että ihminen ja maailma kilpailee Hänen kanssaan. Itse olen saanut Herralta kaiken silloin kun olen ollut aivan tyhjä ja aivan kriisissä. Kaikki Jumalalta saatu speciaali rikkaus minuun, on tullut niinä hetkinä, kun ei ole enää mitään. Mutta kun Hän antaa silloin kun ei ole enää mitään, se todella antaa uuden tarkoituksen ja uuden lähtökohdan ponnistaa todella pitkälle.

Kun Jumala antaa jotakin uutta, olkoon se uusi armolahja. Sitä pitää treenata ja paljon, eri tilanteissa, ja koetella sitä. Kaikki mitä Jumala antaa, tulee totisesti olla aktiivisena käytössä, ihmiselle on todella paljon uskottu. Jumalan ensimmäinen armolahja on pelastus Jeesuksessa. Se on käsittämättömän arvokas lahja. Sitä suhdetta pitää hoitaa ja vaalia, haravoida kaikki roskat pois, jotka niin helposti varisee ja sotkee sydämen maaperän.

Jokainen armolahja Pyhässä Hengessä on suunnaton arvossaan! Vaikka kielillä puhuminen, kielillä rukoilu. Mikä suunnaton avu. Joku on puhunut kielillä jollekin evankeliumia, joka kuuluu toiseen kansalaisuuteen ja ei ole uskossa, eikä puhuja ymmärrä sitä, mutta tottelee Jumalaa. Ja tuo Sanoma on vain sille henkilölle tarkoitettu. Tai profetian lahja, joka saa kehoituksen Herralta, ja ilmoittaja ei tiedä kenelle se on.

On eräs asia sanottava. Kun uskovalla on lahjoja, niin ihminen on Jumalan palvelija. Jumala käyttää, Jumala aivoittelee ja ohjaa. Ihmisen ei tarvitse tietää, kenelle on mikäkin ja miksi. Jumala tietää. Jumalan palvelijan pitää olla nöyrä ja luottaa ja turvata Jumalaan. Jos Jumalan palvelija haluaa käyttää lahjoja itse, ja saada valtaa itselleen niiden avulla. Jumala ei anna silloin siunausta siihen. Silloin ihminen puhuu ja tekee omiaan. Koska Jumala ei kunniaansa jaa.

Jumalan armolahja, profetoiminen, on hyvin laaja. Se ei ole aina samanlainen toiminnassaan, se ei toimi aina juuri oletetusti. Jumala ei ole raameihin sidottu, vaan Sanaansa, koska Hän on Sana. Jumalan äänen kuuleminen on hyvin mielenkiintoista. Joskus neuvottelu, joskus sitä että Hän antaa virikkeitä omiin kirjoituksiin, Hän antaa inspiraatioita,

Hän antaa oivalluksia, joskus se on sitä että vaan kirjoittaa kaiken, mikä tulee vyyhtinä mieleen, joskus se on ihan sanatonta, joskus tulee mielikuvia ajatuksien sekaan, jotka täydentävät ja elävöittää sanomaa. Tätä voi sanoa vertauskuvina kertomisena, sillä ihminen joka kuulee sen, näkee mielessä sen asian, ja näin sisältö tulee eläväksi, koska Jumala on elävä, ja Hänen Sanansa on totisesti elävä.

On erilaisia aikoja, joskus Jumala puhuu tavalla ja joskus toisella. Armolahjat eivät toimi aina erillisinä aikoina, monesti usko ja viisaus ja tieto, voi liittyä profetian sanaan. Aina ei tiedä, edes mikä armolahja on kyseessä, kun Hän käyttää. Siinä on niin paljon erilaisia syvyyksiä ja ominaisuuksia. Mutta tärkeinä on totella Jumalan Henkeä. Kaikkea ei tarvitse ymmärtää, riittää kun Jumalalla on puikot ja ohjat käsissään. Tässä tarvitaan luottamusta Jumalaan sekä nöyrää kuuuliaisuutta.
Kirjoitin äskettäin puhtaaksi tänne edellisiin pätkiin näitä arkeilta olennaisimpia kohtia. Mutta tein ne nyt kerralla mitä suurimmassa määrin, koska tämä kirjoitusasia nousi mieleeni illan kuluessa. Tutkikaa Jumalan Hengessä ja Jumalan Sanaan perustuen onko aitoa, ja ym... itse en uskalla ja taida kritisoida - unohtakaa kirjoittaja - kuka lieneekin, tutkikaa ainoastaan sanoman sisältö. Jos joku ne yhdistää minuun, niin sittenpä yhdistää. Mutta hyvä olisi jos niissä ei olisi ihmistä, vaan Herran Sana. Juuri sitä ominaisuutta tulee tutkia.

Minulle Herran puhe on normaalia elämässäni, lähes päivittäin, enemmän tai vähemmän, miten jaksan kuulla ja millä virityksellä olen Hänen taajuudella, onko ajatukseni täynnä omia aivoitelmia, vai avoimet Hänen ajatuksilleen, eli toisin sanoen kuulemisesta on kyse. Kun Herran Henki puhuu, siinä on aina Hänen läsnäolonsa ja voitelu aistittavissa. Se tulee eri tavoin kuin omat ajatukseni. Ne tulee visiomaisina oivalluksina. Joskus ne johdattaa vauhdilla, joskus taas hitaasti. Mutta en koskaan tiedä miten pitkään kirjoitus vie ja mihin se johtaa. Se on vaan lepoa ja rauhoittumista, ei Hän aina puhu suoraan, vaan innoittaa minun ajatuksiani ja ohjaa niitä.

Tämä on hyvin kiinnostava aihepiiri siitä voisi kirjoittaa pitkästikin. Mutta on selvä asia, että Jumala haluaa että Hänen omansa kommunikoi kaksisuuntaisesti, saa tavalla tai toisella Häneltä vastauksen. Synti erottaa ja tukkii hengelliset aistimet, ja vie ajatukset todella kaus rauhasta, ja Jumalan läsnäolosta. Jumalan läsnäolossa, ei tarvitse ajatella levottomana välttämättä mitään, muuta kuin olla tyyni ja kuunnella. Eli palvoa Herraa. En tavoittele yleensä sitä että kuulisin Hänen sanojaan. Ne tulee odottamatta, silloin kun pitää tullakin. Jumalan Sanasssa on seuraava kohta.

[ Matt 10:19 Mutta kun he vetävät teitä oikeuteen, älkää huolehtiko siitä, miten tai mitä puhuisitte, sillä teille annetaan sillä hetkellä, mitä teidän pitää puhua. ]

[ Mark 13:11 Ja kun he vievät teitä ja vetävät oikeuteen, älkää edeltäpäin huolehtiko siitä, mitä puhuisitte — vaan mitä teille sillä hetkellä annetaan, se puhukaa. Sillä ette te ole puhumassa, vaan Pyhä Henki. ]

Mikäli jotain pinnistelee ja tavoittelee, on mahdotonta olla otollinen kuulemaan. Se on kuin olisi korva pullokaulan sisäpuolella tukkimassa mahdollisuuden saada mitään vastausta. Jumala puhuu, levosta käsin, ja rukouksenkin pitäisi olla lepoa. Otsikon nimesin alunperin seuraavaksi; "Kaksitahoinen yhteys Herraan ~ Hän kuulee & sinä kuulet." Mutta myös vaihtaa kuulla sanan tilalle, Hän tuntee & sinä myös tunnet. Sillä Jumala ei ole mykkä Jumala, eikä kylmä. Vaan Hyvin tunnettava ja hyvin tunnettavissa ja kuultavissa.

Matka Jumalan tarpeeksi syvälle tuntemiseen voi viedä vuosia tai kuukausia, paljon riippuu siitä, miten ajatukset on kiinnittyneet Jumalaan ja Jumalan Sanaan, ja myös siitä, kuinka tärkeä on Pyhä Henki ja Hänen Voimansa annostelu sisäisessä olemuksessa. Olin ollut uskossa 14 vuotta, kun sisäiset korvani aukenivat. Se oli todella ihmeellinen asia, aika pelottavakin. Tuntea kuinka suuri Jumala voi puhua, olla niin tärkeä Jumalalle ja niin välitetty. Se todella kutistaa omaa itseä, kun tuntee Jumalan mielenlaatua ja ajatuksia, Pyhässä Hengessä. Ei voi enää tehdä syntejä, ellei sitten tee tahallisesti. Tahattomatkin Hän paljastaa.

Ennen kuvittelin että koska minä en kuule Jumalaa, niin Jumala ei sitten näekään ajatuksiani ja välitä minusta. Mutta asia oli niin, että minun ajatukset ei ollut viritetty. Uskon että Jumala avasi ne. Se tapahtui niin selkeästi, kuin on yö ja sitten tulee päivä. En tuntenut Jumalaa kuin pieneltä murto-osalta tämän päivän tuntemiseen verrattuna. Jumalasuhteeni syveni ison askeleen kun Hän avasi tämän yhteyden minun puoleltani. Minulla ei ole mitään kätkettyä. Hän näkee ajatukseni ja kuulee kaiken.

Alussa se oli ihmeellistä, oli pakko kirjoittaa joka sana, kun ajattelin että se varmaan loppuu jonkun ajan kuluessa. Olin kuin lapsi, uuden valloituksen kohdanneena. Halusin tietää kaiken, kyselin ja kyselin ja taisin jopa autellakin tarjoamalla vaihtoehtoja. Ja koko aika olin hermon päällä, eli olin janoinen ja nälkäinen. Mutta ei Jumalan kanssa seurustelu ole tarkoitettu viihteeksi, vaan se on sitä varten, että Hän kasvattaa sitä kautta, ja saa ihmisen sanomaan oikeita asioita oikeassa paikassa, ja saa rukouksiin täsmäaiheita sekä olemaan tarkasti kuuliainen valinnoissa Jumalalle.

Ajatukseni ovat yhtä tuomionalaisia kuin ääneen lausutut sanatkin. Minä siis en voi harrastaa ajatuksissa mitään mikä on syntiä. Minun on vaan laitettava kaikki pois. Koska Hän tuntee minut, ja minä tiedän Hänen ajatuksensa. Ikävä kyllä himot ja tunteet, eivät ole ajatusten ja järjen kanssa sopimuksessa. Ne on kurittomat, niitä pitää jollakin tavalla harjoittaa. Laittaa ne pois, mitkä on pahasta. Ei saa antaa lihan hallita, vaan Hengellä pitää kuollettaa liha. Jos ei onnistu, niin sitten karanteeni, eli himot ilman ravintoa. Kyllä ne äkkiä kesyyntyy, muutamassa päivässä.

Voisi olla todella erikoista mikäli, Pyhä Henki puhuisi usealle uskovalle samasta asiasta. Esimerkiksi seurakunnassa. Tämä on kyllä tosi mahdollista. Tai voi kokea kaukana satojen kilometrien päässä Pyhän Hengen informaatiota ja esimerkiksi rukoustaakkaa. Joskus on joku ihminen ollut jota Henki on kehoittanut johonkin, ja se joka on ollut uskollinen, vaikka on sitä epäillyt, niin on ollut jollekin toiselle juuri täsmällinen vastaus, välillisesti tai suoraan.

Toiset saa unia, toiset näkyjä. Mutta uskon että Jumala tahtoo jokaisen uskovan kommunikoivan Hänen kanssaan ja tuntevan Hänen todella todella hyvin. On hienoa tuntea Hänet suoraan, ei vain välillisesti. Mutta kaikkeen liittyy vastuu. Mitä enemmän tunnet Jumalaa, sen enemmän tulee sinun varjella sitä yhteyttä, että mikään mielipaha tai synti ei tule tukkimaan sitä kanavaa.

Kun olin sokea, en nähnyt. En erottanut väärää ja oikeaa. Mutta kun näin, minulle tuli vastuu huolehtia että valitsen aina oikean. Jos valitsen väärän, teen sen tahallisesti. Kun olin kuuro, en erottanut oikeaa ja väärää. Mutta kun kuulin, niin minulle tuli vastuu kuunnella oikeaa, ja omata oikea, jos omaan väärän, teen sen tietoisesti. Mutta on todella helpotus erottaa oikea ja väärä. Mikä suunnaton helpotus! Miten ennen olinkaan niin haparoiva, jopa hädissäänkin.

Voi kun vielä saisi nähdä taivaallisia näkyjä. Mutta en ilmeisesti ole valmis siihen. Aina kun odottaa jotakin uutta, ei tiedä miten se tulee. Mutta kun se on paljastunut, ihmettelee vaan, miten onkin ollut niin puutteellinen ennen. On kuin olisi uusi aisti, uusi havaintokyky auennut. Ja ilman sitä ei voisi koskaan elää enää. Uskon että Jumalalla on hyvin paljon jaettavaa jokaiselle, joka itsensä tahtoo menettää ja haastaa Kristuksessa elämiseen, saa päästä myös lähemmäksi Jumalan tuntemista ja kokemista.

Ei tarvitse enää sanoa, korvakuulolta minä kuulin huhun. Luin Raamatusta, mutta en ymmärtänyt. Vaan Jumala puhuu suoraan Sanansa kautta ja Jumala puhuu Jumalan Sanaa. Kun olin uskossa lapsi, tarvitsin ulkopuolista tukea ja opetusta, ja paljon kirjoja ravinnoksia ja innnoitukseksi. Mutta Jumalan Henki on paras opettaja. Jokainen Jumalan Sana on Jumalan Hengen inspiroima. Ja mikä ihanempaa kuin tuntea tämä Jumalan Henki. Saa olla aivan levossa, sillä Jumalan Henki opettaa Jumalan Sanasta, ja Hän aina antaa taivaan mannaa Jumalan tyköä.

On myöskin niin että valtaosa uskovista eivät tunne Pyhää Henkeä ja Jumalaa, koska heiltä puuttuu Pyhän Hengen täyteys. Ja he ovat täysin itsensä kyllästämät ajatuksiaan myöten. Heillä ei ole vastaan ottoa, he eivät kuule ja näe, he eivät ymmärrä. Mikäli heille esitän tätä, he pitävät tätä humpuukina. Koen että on suuri ristiriita, kun olen asettunut Jumalan puolelle täysin, niin olla sen tähden ihmisten kivitettävänä. Mutta minulla on vastuu. Minulla on tehtävä. Minulla ei ole aikaa olla turhissa väitöksissä.

Ihminen joka ei kuule, ei tiedä mitä on kuulla, ennenkuin kuulee. Ihminen joka ei näe, ei tiedä mitä on nähdä, ennenkuin näkee. Ihminen joka ei tunne, ei voi ymmärtää miten joku voi tuntea, ennenkuin itse tuntee. Ihminen joka ei ole varustettu näillä hengellisillä aisteilla, ei voi todellakaan käsittää, ja yrittäessä käsittää, sitä analysoi niillä ihmisaisteilla ja ajatuksilla mitä on. Mutta Jumalaa ei voi tuntea ja kuulla, kuten ei Jumalan ihmistäkään ymmärtää ihmisaisteilla, vaan ainoastaan Hengessä.

Hengelliset on aina tutkittava hengellisesti. Hengellisyys perustuu rajattomuuteen ja ikuisuuteen. On olemassa valkeus ja pimeys. Jumala valkeus on Pyhyyttä. Jumalan rakkaus on Pyhyyttä. Se on pyyteetöntä, se on tulvivaa. Sitäkään ei voi tutkia ja käsittää syvällisesti kuin Pyhässä Hengessä. En pysty tarjoamaan pinnalliselle kristllisyydelle mitään, mikä voisi sen saada otolliseksi Jumalalle.

Pyrin antamaan esimerkkiä, pyrin osoittamaan mallia, siksi puhun paljon omakohtaisia asioita. Koska ilman kohtaista kokemusta, olisin vain tarinoitsija. Haluan kehoittaa, ja myös koen että se myös todella Jumalan tahto. Minä en osaa olla pinnallinen uskova. Olen erittäin syvällinen, ja tiedän paljon. Ja haluan että muutkin tietävät ja ymmärtävät esiripun takaisia asioita. Mutta he näkevät vaan pinnallisesti. He näkevät lusikan ja käden, mutta eivät sitä ravintoa. He haluavat sen lusikan. Mutta se on minun, he eivät kiinnostuneita hankkimaan omaa annostaan, heiltä puuttuu niin paljon.

Koen että olen niin erilainen, en kuulu mihinkään massaan ja porukkaan. Massassa ihminen alkaa muistuttaa toisia ihmisiä. Mutta yksinäisyydessä ihminen alkaa muistuttamaan Jumalan olemusta. Yksinäisyydessä, Jumala pääsee ihan vapaasti operoimaan ihmistä tahtonsa mukaan, sen vapauden mukaan, minkä on uskova antanut Hänelle toimia itsessään. En ymmärrä elämääni. En näe tulevaa. En todellakaan tiedä mitä on edessäpäin.

Jos tietäisin, niin pilaisin sen totaalisesti. Ajattelisin vaan sitä, ja unohtaisin Jumalan ja yrittäisin auttaa Jumalaa. Näin olen toiminut. Pyysin pari vuotta sitten että Jumala ei kerro minulle sellaisia asioita, koska pilaan ne varmasti. Ja Hän on pitänyt sopimuksesta kiinni, eikä ole kertonut mitään, jota saattaisin sotkea. Kun olin muuttamassa Tampereelle, Jumala kertoi kuukauden ja työmuodon ja sitä ja tätä. Kaikki toteutui, kunnes aloin katsoa itseäni ja autella Jumalaa omassa voimassani sinnitellen.

Siihen se jäi ja kuivui ja niin palasin luuserina kotiseudulle tänne aivan erikoisen ihmeen ja johdatuksen kautta todella nopasti, mitä en ehtinyt miettiäkään. Mutta sen jälkeen anoin että en saisi tietää, koska opin sen että minä sotken ja pilaan kaiken. En halua tietää. Enkä uskoisikaan vaikka tietäisin. Koska tunnen itseni, miten siinä kävisi. Jumala saa suvereenisesti pitää minua suunnitelmissaan. Käy miten käy. Mutta ainakaan silloin ei mene mikään pilalle. Koska kaikki on Jumalan kädessä.

RAAMATTU 2005 http://www.nettiseurakunta.net/2005

[Ei aihetta]Perjantai 24.03.2006 07:17

( 30.08.2003 )

Olkaa edessäni rohkeat, Kuninkaan tyttäret. Sellofanin tyttäret. Puhdistan teidät, niinkuin
hopeiset astiat. Minun hopeaesineeni. Viljelen teitä kuin helmiä. Teen teistä edessäni
kuvajaisiani. Älä menetä yhtäkään näistä valituista / pienemmistäsi. Polje, polje, vihan
viinikuurnaa. Kuningas pian saapuu. Hän tulee alas ja noutaa omansa. Omat viljelyshelmet /
astiansa. Kuninkaan pitopöytien ääreen. Verinen risti. Sen sanoma tälle vuosisadalle on tuore.
Se on juhlava. Se on Pyhä. Vailla vertaa. Se on pysyvä muistoissa. Taivaan kansiot tallettaa
ajan... Tietomäärä on mittaamaton. ja korvaamton.


Suuntaa katseesi oikealle ja vasemmalle, etelään tai pohjoiseen, se on kaikki omaasi, se on
Jumalan Pojan omaisuutta. Sen on Jumalan Poika lupaava omilleen, kunnes maa tuhotaan
aikain lopussa. Kunnes tuomion pasuuna herättää viimeisen neuvoston, kuulutus julistetaan.
Lapsus on loppu. Eteen tulevat iankaikkiset aukenemat. Uusi taivas ja maa. Lakastunut,
lakastunut on entisaika. Uusi on puhjennut kukkaan. Ikuinen ja Pyhä. Hänen hallituksensa on
iankaikkinen.


Sellofanin Henki /perintöosuus annetaan tyttärilleni, kallisarvoisille tyttärilleni. Luumulaaksot
pukeutuvat hehkuun. Miljardit vesiputoukset valuvat vuoriltani, kaikilta kukkuloiltani. Timantin
raikkaat vedet huuhtovat rantoja. Vastavirrat syleilevät kallioihini. Pyhä Jumala virran alajuoksu
koskettaa maata. Se juovuttaa tyttäret hurmioon. Aika täyttyy, ennustusten ja täyttymysten
aika. Kunnia laskeutuu, se valuu kuin virta elämiinne. Se lepää yllänne. Hoosianna, Hän elää!
Hänen kukoistuksensa aikakausi alkaa pian. Voitelu lepää kansan yllä, monisatamiljoonaisen.
Lukuisat palvovat elävää Jumalaa. Kansat tanssii edessäni. Puhu tämä kansalleni. Tottele
minua marsalkkani.


Älä vastustele Minua, kun irrotan vajavaista mieltäsi maallisista. Taivu eteeni. Minä muutan
sinut. Mutta sinun tekosi ovat vielä köykäiset. Minä siivoan sinut perusteellisesti. Niin että
sinusta nousee iso sato. Minä helpotan elämääsi. Kastan sinut tulellani, tämän tästä. Syö
minun leipääni. Se on Pyhää taivaassa ja maassa. Sinä tulet merkitsemään Minulle paljon.
Joudutan kasvuasi. Minä olen Jumalasi, älä väärennä sanomiani. Minä täytän kirjasi sivustot
täyteen ilmoituksiani, puhuttua Sanaa.


Minä tuota sinussa tekoja. Minä jaan sinulle lahjoja. Vietän aikaa kanssasi. Kyyneleesi ovat
edessäni, lasisessa meressäni. Ne ovat vuosikausien kuluessa muuttuneet virraksi. Tyydy
Minuun. Minä sijoitan sinun uudelle maalle. Tulee uusi aikakausi. Minä elän ja toimin kauttasi.
Minä valtuutan sinut. Kuuntele Minua. Minä kehoitan sinua sopimaan riitapuolesi kanssa..


Olet Abrahamin siementä. Älä pelkää Minua, Minun morsiameni. Minä olen Jeesus ja olen
puhunut sinulle. Laitan uskosi toimintaan, aktivoin sen. Suuntaa katseesi Minuun. Älä unohda
minua armaani. Minun jalosukuinen morsiameni, Minun aarteeni. Saavuttamaton lahjani
odottaa sinua. Se on edessäsi. Kapernaum, tilannekaupunki. Jumalan sijoituskaupunki.
Mehiläispesä. Jumalan talouden hoitaja vierailee siellä.


Tule tyköni Sellofanin tyttäreni. Neitsytkaupunki on auki. Vihamies ei pääse sinne. Luste jää,
te nousette. Minun jalosukuinen morsiusjoukko, ihana seurakuntani. Jaloja astioita te olette.
Te kyhmyjoutseneni. Kiitoslaulu soi vuoteistanne, kamaristanne, kun te puhutte kielillä
ylistäen ja palvoen Häntä. Te morsiameni, menkää sydämissänne valmiustilaan. Odottakaa
Minua.Minä kutsun teitä. Minä suojelen teitä.


Kallistakaa korvanne minun puoleeeni. Minä siirrän teidät tyköni. Oi te, öljytyt kuningattareni.
Vuoksenne antaisin mitä vain. Ainutlaatuista uutetta. Te olette Pyhitetyt, valio muodostelmani.
Suunnatkaa katseenne Minua kohti. Lakatkaa katsomasta maailmaa, vihan aika tulee.
Ettehän tahdo jäädä siihen? Älkää pelätkö! En minä teitä jätä, vaan tempaan teidät pilvissä
ylös, Minun tyköni. Siirrän teidät äkisti. Älkää olko murheellisia. Katsokaa valojuova, kun
hääkellot kumahtaa.


Te lapsukaiseni olette arvolliset. Karitsan häät on alkaneet. Helmiportit sulkeutuneet. Te olette
vihkiytyneet. Öljyvuori repeää kun ...(pakahdus). Oi, tanssikaa tyttäreni, juopukaa Hengestä.
Karkeloikaa ja iloitkaa. Mestarinne saapuu. Hän tempaa teidät. Iloitkaa! Vieläkin Minä sanon
iloitkaa! Valittu sukupolveni, joka saa nähdä Herran. Kun Hän pilvissä ilmaantuu. Pyhän
Hengen pilvi nostaa toidät Hänen tykönsä. Ja te kirkastutte. Kultaketjut katkeaa, ne irtoaa ja
jokainen miespolvi häpeään taipuu joka sydämessään kylvää lustetta.


Voitto on, voitto on, Minun omillani. Suutelen teitä, ihanat tyttäreni. Morsiameni. Otan teidän
käsivarsilleni, ojennetuille. Halajan pidellä teitä siinä ja katsella. Olen Jumalanne. Tunnen
teidät. rakastan teitä. Millä mitalla te mittaatte, sillä teillekin mitataan. Puuttuuko omiltani
jotakin? Miksi ette ano ?? Minähän tahdon rohkaista teitä. Haluan paljastaa teille voimani.
Haluan teidän elävän yltäkylläisyydessä.


Milloinkaan en jätä teitä yksin. Sulautukaa Minuun. Torvi soi, pasuuna soi. Vielä on armon
aikaa. Viisivuotiskausi yliskammiossa, kunnes kansani murtuu ja taipuu. Valtakunnat
heräävät. Elonkorjuu on alkanut. Vainiot on kypsät. Tuhon siemen on seassanne. Keltainen
kuulas kuu loistaa. Vielä vähän aikaa. Poimikaa tuulaantunut sato. Poimikaa kypsät nisut
aittoihini.


Tulee luopioden aika, uskonne koetellaan. Tulee riepotuksien aika. Vihollinen etsii kenet
saa niellä. Alaspainaa, taakoittaa. Kulkekaa johdatuksessani, niin ette eksy. Älkää tuhlatko
elämäänne taloudellisten murheiden alla. Vieläkin Minä sanon sanon, iloitkaa! Kertokaa
monille tuhanssille, Herran aika on tullut. Herran armon vuosi. Kun Hän kutsuu sieluja.


Poistakaa ulkokultaisuus Jeesuksen veressä. Tuhotkaa epäpyhä. Tähdätkää Jumalaan
uskossa. Himoitkaa Häntä. Joka solullanne. Ilmaiskaa koko olemuksella, kuinka palvotte
Häntä. Humisevat harjut ylistävät Häntä. Katsokaa vainioita. Kertokaa evankeliumiani.
Muuten tulee tuholaistulva. Sulautukaa Minuun, niin te eheydytte. Voitatte omaksenne
kaiken maan. Minkä vihollinen on ryöstänyt te saatte monin verroin takaisin.


Öljyvuori halkeaa kerran. Ristinvuori hajoaa. Revitty on kylkeni. Samoin revitään ..(pakahdus)
kahtia. Maa runnellaan, kuten ...(pakahdus) Sulatan teidät kuin kulta sulaa. Vainiot
korjaantuu. Rakastan teitä. Elän teissä. Nimeni Minä kirkastan teissä. Luopiot palatkaa tyköni.
uudeksi minä teen kaiken. Vanha lakkaa. Laaksojen kuningatar, Kuninkaaseen on sinun
halua oleva. Punainen täysikuu punastuu. Lumous särkyy. Voima ...(pakahdus) uhri on
kuollut, tapettu ristillä. Oi, Kapernaum! Nouse ylös, nouse ylös! Puhu oikealta puoleltani.
Herätä kuolleet, on suuren sovituksen päivä.


Suomalainen mies, herää. Tee parannus! Palaa itsekäiltä teiltäsi. Herran syli odottaa.
Hän kutsuu sinua heräämään. Tuhottu on itsetuntosi, pala palata. Mehiläisviljelijä varjelee
satoansa. Hyvä siemen siirretään Hyvään maahan / pellolle. Siunattu sade lankeaa alas
taivaasta. Saapuu Hän!


Puran teistä ylpeytenne. Sydämettömyytenne, vihan ahjossa sulatetaan. Tekonne karsitaan.
Pelätkää Pyhää Jumalaa! Hän on vahva linna, vahva turva. Voitelen teidät. Minun
nimikirjoitukseni on teissä. Kun Minä tulen, vihamieheni ... viholliseni ... Koska olen suuttunut
heidän sydämettömyyteensä ajat sitten. Oi, Siion, ihan on sinun osasi. Sellofanin tyttärien
osa on ylen ihana. Kuuluttakaa Pyhä paasto. Nouse kansani!


Minä neuvon sinua ostamaan silmävoidetta. Paina mieleesi sanomani. Ajattele sitä. Puhuttu
Sana siunaa sinua ja kuulijoita. Minä suojelen sinua. Ahkeroi siinä, mihin kutsun sinut. Usko
ei ole pakettiratkaisu. Panen sinun sydämeesi viljeltyjä ajatuksia. Tuskin uskot, miten tulet
muuttumaan. Sinä saat kuulla ihmeellisiä sanomia sodista ja vitsauksista, kun Minä
ennennäkemättömällä Voimalla muutan kansojen mielet. Eläköön, eläköön!


Pyhä maaperä, tuo siunattu maa tuhotaan ja häpäistään. Kootkaa, kootkaa, omani neljästä
tuulesta enkelini. Kootkaa kaikki vilja. Lusteet jättäkää. Sirppi liikkuu ja on itku ja parku.
Lumous särkyy... Pyhä....(pakahdus) Minä olen voimissani. Minä olen Pyhä. Minä olen sama
eilen, tänään ja iankaikkisesti. Pyhät on saava voiton, minun veressäni. Tulee tuhlaajapojan
paluu entisiltä teiltä. Maanvyörymä koettelee tätä maata. Ellei se tee parannusta, sen
etsikkoaikana. Te puhutte suullanne tosia, mutta silmillänne katsotte kaiken aikaa maallisia,
te sydämiltänne turhistuneet. Kauhtukaa maailmaa.


Poika tekee teidät Pyhiksi ja arvollisiksi. Astumaan Kuninkaan vastaan ottoon. Orkesteri on
valmiina. Pyhien kuoro on valmiina. Sinfoniat on valmiina. Kaikki on valmista, puolisoni vain
puuttuu. Älkää tehkö omia ... vaan valmistautukaa. Kiiruusti. Aika on täynnä! Historian kirjat
sulkeutuu. Lumous lakkaa. Tulkaa kutsutut, kokoontukaa Hänen eteiskammioonsa. Lakatkaa
etsimästä omaanne. Näkynne on taivaassa. Näky on tullut alas taivaasta. Ja Hän lunastaa
näkynsä.

[Ei aihetta]Perjantai 24.03.2006 06:54

( 03.09.2003 yö )

Sinä olet minun Jumalani, minun suojani ja voimani. Lymyä tytär Siion. Pakanakansat
piehtaroi synnissä. Mutta minä olen jo ovella, Ja ovenaukaisijat kutsuvat kansani sisälle
pakkosiiirtolaisuudesta. Orjuutenne ja nälkävuotenne ovat päättyneet. Koska Minä korkealta,
ylen ylhäiseltä paikalta nostan teidät minun helmani ääreen. Kokoan teidät. Pyhitän tiedät,
teen teidät edustuskuntoisiksi, Pyhien juhlapyhää varten. Oi tuota, riemusaattoa, joka
johdattaa omaisuuskansaani Yljän pöytien ääreen.


Oi tytär, Siion. Varustautukaa! Kultakaupunki ja sen leveät päällystetyt kadut odottavat tietä.
Luopukaa omastanne. Peseytykää Karitsan uhriveressä - Golgatan. Sydämenne
puhdistettakoon. Ohjaan tiedät sinne, minun tähtikirkkaat, syleiltävän ihanat prinssini ja
prinsessani. Oi tytär Siiion, kaupunki, tuo ylen suuri ja Jumalainen Kaupunki on valmiina,
odottavana ja kutsuvana. Sallikaa pienten lasten tulla minun kuninkaallisiin palatseihini.
Siellä ei ole puutosta, ei kuolemaa. Ei myrkkykäärmeet lymyile luolissa, vaanien epätoivoista
kulkijaa. Luopukaa sormusten herrasta.


Minä sulatan kansani sydämen. Pyhät puhdistuvat. Uusi aikakausi alkaa. Pilvilinnanne
romahtavat. Suunnatkaa silmänne minuun. Uusi Jerusalem on viehkeä ja kaunis katsella.
Nostakaa katseenne tulevia uusia aikoja kohti. Sillä on minun seurakuntani ylösoton aika.
Työni täyttyy tässä maassa. Minä siirrän teidät äkisti ja aivan vuorenvarmasti. Niinkuin
odottava lammas, minä teidät synnytin. Lupaus on tuleva.


Kammetkaa itsenne ylös ja nouskaa. Poistukaa tai nöyrtykää. Pyhä henki ja Minä olemme
Yksi. Minä olen Yksi Pyhä Jumala. Minä opetan teitä, miten teidän tulee vaeltaa. Ei yksin,
vaan Minun neuvossani. Kuunnelkaa Minua. Minä poistan hapatuksenne. Rakennan teistä
itselleni arkin. Sisällytän kansat sen sisään. Muutan teidän elämänne. Tuhoan vanhan, puisen
soutajan veneen. Elän itse seurakuntani keskellä. Minä määrään teitä. Koetelkaa Minua.


Minä olen ensimmäinen. Minä olen Pyhä. Minä näen teidät. Minä kuulen teitä. Minun
vanhurskaus odottaa tietä. Lähtekää ulos kuppikunnistanne /seurakunnistanne. Lohdutan
teitä, älkää hätääntykö. Minä lisään niitä jotka liittyvät yhteyteenne. Minä lisään yhteen teitä.
Monet kulkevat kanssanne yhtä päämäärää varten. Minun sijoituskaupunkini on avoin kaikille
omilleni. Tulkaa Hänen eteensä. Pyyhkikää porstuanne / porttikäytävänne. Pyyhkikää
eteishallinne. Minä sulatan teidät yhdeksi Siioniksi.


Sinä olet Pyhä ja Ianakaikkinen Herra Sebaot, minun ihana Herrani. Minä puran sinusta vihan
ja ilkivallan olemuksen. Minä olen tullut tähän maailmaan, antaakseni elämän, sille joka
Minuun uskoo. Oi Siion, lohduttakaa toisianne. Luopukaa maailmasta, sen katoavaisuudesta.
Etsikää todellisia aarteita, timantteja, kaikkinaisia jalokiviä, joita Pyhistä perustuksistani löytyy.
Ammentakaa elävää vettä, soljuvaa, säteilevää, kirkkauden lähteestä. Minä olen teidän
ikioma paimenenne. Minulla on vuota, teen sen eheäksi. Solmin sen päät yhteen ja kiedon
sen nurkat yhteen, liitän ne toisiinsa. Verhoan teidät vuodalla. ( Karitsan ) Se on eheä ja
korkea-arvoinen. Se on Minun isäni suunnittelema.


Tavaranvastaanottoasemalla seisoo tullimies. Hän seisoo yhteensuuntaan. Odottaen
ukkosenjylinän poikaa. Pyhää Majesteettiansa. Hän kertoo tälle sanansansa salat. Sinun on
jätettävä pakkisi / tavarasi. Astuttava kanssani Tuomas- laaksoon. Ohjaan sinua. Lupaan
antaa sinulle viiniä ja leipää. Minä olen Pyhä. Minä reititän elämäsi uudestaan. Minä puetan
sinut uudella kyvyllä. Minun taiteilijani. Minä nostan sinut, korkealle ylhäiselle paikalle, minun
Siioniini. Minun niitty-leinikkini. Sinun jaloutesi on harvinaista ja hyväntuoksuista.


Tulee kunnian aika. Vuota tulee päällenne. Se poistaa kirouksen. Minä löydän itseni teissä.
Minun rakastettuni, minun näkevä morsiameni. Minä näytän teille koko voimani. Koetelkaa
minua. Minä puserran epäuskon teistä pois, minkä vihamies on kylvänyt. Kansa kokoontuu,
yhteen Pyhien valkopukuisten armeija. Jonka johdossa on Pyhä Karitsa. Hän kietoo kaikki
yhteen, Hänen peitteidensä ääreen. Hän vanhurskauttaa teidät, tytär Siion!


Tulee päivä. Leivän ja sanan nälkä. Maa tiukkuu minun hunajaani. Paksu kerros hunajaa,
minun leipäseni päällä. Minun herkkuateriani, minun omilleni. Vuota lepää yllänne. Minun
verinen peite. Se vuotaa otsillenne ja sydämiinne. Karitsan kirkkaus ja kunnia loistaa. Oi
omat aarteeni, jalosukuiset prinssini ja prsinsessani. Tulkaa Isäni kutsutut, siihen osaan,
viimeinen aika on tullut. Valmistautukaa. On liikkelle lähdön aika. Pyhä armeija nouskaa.
Pelolla. Porstuanne, kammionne olkoon puhtaat.


Vuotani lepää kaiken kansan yllä. Kansa hämmästyy. Minun kunniastani, joka erottaa
lampaat ja muukalaiset. Ottakaa ohdakekruununne päistänne, ja ottakaa uusi päähine sijaan.
Minun ylösnousemus voimani päähine. Kuninkaallinen asetti. Pudottakaa vanha kulunut
kolttunne, vilttinne. Ottakaa yllenne Minun siunaamani uusi muoto. Voiman asu korkeudesta.
Oh, Jumala saattaa teidät arvollisiksi, täydellisen kaunistetuiksi. Oh, te hänen taidekuvansa.
Porstua, kammio on puhdas. Golgata, oi golgata. Minun verinen vuoreni on raiskattu.
Lopetettu on kansojen kiusaus. Salpa on auki.

[Ei aihetta]Perjantai 24.03.2006 03:26

( 30-31.07.2003 yö )

Kaikki atomivoimalat tulevat lakkautumaan. Kaikki suuret laitokset, romahtavat pörsseissä.
Minä tiedän nuo ihmisten pörssit. Kuinka ihmiset käärivät rahaa / omaisuuksia. Jokainen etsii
omaansa. Jumalaton on valinnut tiensä. Minä tuomitsen tälläiset teot. Ne riisutaan yltänne.
Hihan verret tyhjennetään. Omaisuudet, pankkitilit nollataan. On vain yksi perustus, Hän on
Kristus. Puran ihmisten linnoitukset. Älkää luulko, että Minä tekisin sopimuksen kanssanne.

Te viheliäisit, ettekö käännyt pois omilta teiltänne. Selitän teille Sanani. Koska te
kummastelette, Minä nuhtelen kovaa. Mutta Minä en voi sallia, että Minun leipäni ryöstetään,
valittujen käsistä. Kuinka heihän talonsa ryöstetään ja pankkitilit rosvotaan. Ahneudella on
liukas kieli. Minä en salli, että omaa kansaani ahdistetaan näin. Voi teitä veron / palkkion
kerääjät. Kuinka te olettekaan ahneiksi käyneet! Minä armahdin teitä ja kuitenkin poistuitte edestäni.


Käänsitte selkänne, kovetitte sydämenne. Minä tulin teidän tykönne, ettekä te huolineet
MInua. Minua jolle on annettu kaikki Valta taivaassa ja maailmassa. Teidän tekonne teitä
syyttävät. Oi, te pörssihait. Jotka uiskentelette rahoissanne, jotka ovat likaisia, rosvottuja,
kavalluksella hankittuja. Tehkää parannus. Minä kuolin edestänne. Minä sovitin syntinne.

Kannoin ne edestänne ristille. Te olette riistäneet kansaltani, riistäneet lapsiltani heidän
toimeentulonsa. Minä en tahdo teidän nääntyvän raha /seteli vuoren alle. Tuokaa kaikki
Minulle. Älkää omiko. Mitää että vie kuollessanne. Jokainen seteli maatuu. Jokainen
jumalaton tuhoutuu. Tehkää sentähden parannuksen soveliaita tekoja täst'edes. Älkää
huomisesta murehtiko. Kasatkaa murheenne Kristuksen päälle. Sallikaa Hänen tulla
Herraksenne. Palvelkaa Häntä.

[Ei aihetta]Perjantai 24.03.2006 02:29

( 14.01.2004 - 7paastovrk:si )

Minä olen sinun Herrasi, läsnäoleva Herrasi. Viivy läsnäolossani lapsukainen. Sinulle on tehty
kaikkinaista pahaa, mutta ei sinua enää haavoiteta. Tiedätkö sen? Muutan sinut. Nouse ja
ylistä Jumalaa. Hän ei ole kuuro Jumala. Minne tahansa Hänen katseensa yltää, siellä nousee
istutuksia, siellä ihmiset nousee julistamaan Sanaa. Oi ymmärrystäsi, millä olet varustanut
kansasi. Ajan pimetessä tulee taivaallinen kirkkautesi ylle. Suomen Siion herää, puista tulee
hedelmälliset.


Pianhan sitä satoa kerätään. Lähde poois egyptin maasta, lähde Niiniveehen. Mistä löytyy
pakanat, tuo hullu kansa, joka pilkkaa nimeäni, ja kaikkea Pyhää. Minä annan varoituksen
ajan tälle kansalle. Puhuttakoon se seurakunnille ja niiden kautta sitä levitettäköön ympäri
maata. Miksi te ette tee parannusta? Vaikka ruokaa on viljavasti, te rienaatte Minun nimeäni,
joka olen sadon Jumala. Tarvitsetteko jotain? Te ette tiedä kenen puoleen kääntyä, te
pöyhkeät, opillisesti kouluttautuneet. (----) (---) (---)


Älä turmele viiniä. Mitään älä pidä saastaisena, jonka olen puhdistanut ja verelläni pessyt.
Täytän sinut ääriä myöten, minun tuntemukseni tuoksua. Olen Mestarisi. Älä epäile ettenkö
tekisi sitä. Minä olen siirtänyt sinut Tampereelle titttyä tarkoitusta varten. Joksikin aikaa.
Seuraava vuotesi tulee olemaan .... Katso se työ jonka osoitan sinulle. ( ---) Jotain tulee
tapahtumaan. Ihmiset tulevat ihmettelemään sitä perusteellista muutosta elämässäsi.


Kun tyhjennän sinut ja täytän sinut itselläni. Sinut on totutettu kuulemaan pahaa ihmisistä ja
uskomaan se. Mutta Minä hienosäädän sinut uudelleen. Jotain tulee taphtumaan. Tulee
käännekohta elämässäsi. Minusta kaikki lähtee ja Minussa kaikki pysyy, enkö siis Minä joka
loin alussa teidät, kykenisi järjestämään taloushuolenne, omaisuusasianne. Tehkää vain
minun tahtoni.


Opettakaa rakkaudessa, nöyryydessä ja sävyisyydessä toisianne. Hillitkää kielenne, sillä sama
kielikö voi soimata, mutta sen täytyy myös rakastaa minua. Puhdistautukaa Karitsan
Veressä. Minun vereni tuntemus ja osallisuus on teidän perushypotee----. Jonka laatuista ei
ole toista. Vaeltakaa kuuliaisisuudessa, niinkuin Kristuskin. Noudattakaa tarkoin kaikkea,
minkä Hän on edeltämäärännyt teidän tehdä ja olla.


Olkaa kuolleita itsellene ja maailmalle, sillä Hänen ylösnousemisensa kautta, on teilläkin
katoavaiset, osallisuus ja mahdollisuus tulla tuntemaan ja kokemaan Jumalan yliluonnollinen
Voima. Minun Sanallani on maanpiiri asetettu ja näitä ihmettelevät maan ylimyksetkin. Mutta
tämä kaikki paljastetaankin vain ymmärtäväisille /viisaille neitsyeille. Minun morsiusjoukolleni.
Joka on lakannut ymmärtämästä mielellä, vaan anatutunut ydämellä ymmärtämiseen.


Jolla on käsityskyky, käyttäköön sitä oikein ja puhtaasti, sillä minun armoani sekin on.
Vaeltakaa viisasten tavoin. Oi, kuulkaa, tahdonko minä teille pahaa? Oi, nuoriso, miksi te
synkkänä matelette ohi kirkkaiden ja pimeiden kujien, yön valoissa? Missä on teidän kotinne?
Miksi te murheellisina etsitte maailman pimeyttä, löytääksenne sieltä jonkun toivon kiintopisteen?


Oi armahtakaa veljet ja sisaret näitä pieniä yksinäisiä, kadotettuja sieluja. Jotka kuvittelevat
kaiken katoavaisuuden tavoittelemisen, olevan heille ovi valtaisaan tuntemattomaan. Sillä se
on valhe. Minä todistan teissä ja lähimmissäni minun Voimani ja Valtani kauneudessa.
Jättäkää eriseurat, syömingit, rattopuuhat ja tehkää parannus. Vieläkin Minä sanon tehkää
parannus.Valvokaa ja rukoilkaa. Olkaa kestäviä uskon kilvoituksissa.


(---) Se palvelee vain ja ainoastaan yksin omaan Minun kunniaani. Ei sinun nimesi tule esiin
niissä. Vaan Minun sanomani tälle yksinkertaiselle sukupolvelle. On otettava kuuliaisuuden
askelia viipymättä. Minä on tien aukaisija. Minä lennätän sinua tuulella ja siivellä. Vaikket sitä
vielä sitä usko. Mutta Minä tulen vielä täsmentämään sitä sinulle.


Ei kaikki kestä kuunnella Minun puhutteluani. Sinun täytyy varastoida sydämesi täyteen
Minun sanaani. Sillä silloin ei sinua ole satuttava se päivä, kun kansakunnan ovet aukeaa,
kun ne murretaan. Ja Suomi astuu haaremistaan ja naiset lähtee sotimaan. Sillä ei Minun
kansani kestä sitä kuolletusta, ellei sillä ole hallussaan Jumalan Sana. Se on Voima.


Kääntäkää kasvonne Minun puoleeni. Minä rakastan teitä Suomi. Olen hellinnyt
vuosikymmenet. Mutta onko Minun sallittava nälän ja vainon tulla vieraaksi /
kutsumattomaksi? (---) Jos kuulette Herran Sanan, tehkää välittömästi parannus
(katkeruuksista). Sillä Minun uudisleipä laskeutuu alas taivaasta, ei vanhana tarunomaisena,
vaan uunituoreena, lämpimänä ja ihanasti tuoksuvana, kuin kaltiainen. (---) Minä tahdon
herättää herättää koko Suomen ... (---) On aivan ilmeistä, ettei mitään tapahdu ilman
verenvuodatusta.


( -- sis. yksityiskohtia -- )

[Ei aihetta]Perjantai 24.03.2006 01:40

( 08.10.2003 -yö 8 paastovrk:si )

Joudu jo tytär Siion. Suomi on herätyksen siteissä. Ponnistus on.. Anna elämäsi Minulle.
Minä neuvon sinua. Minä saatan sinut. Vapaana ja täydessä uskonvarmuudessa, sinä etenet.
Saat Paimenen ohjauksen, kuulet ylipaimenen äänen, joka ... se tapahtuu. Se on lukittuna /
sinetöitynä Taivaan Isän kirjoihin. Kaikki nämä päivät olen kutsunut / vetänyt sinua puoleeni.
Minä olen halunnut sinua. Mene tytär Siion, Siiloan vesilammikon ääreen, että näkisit minun
kunniani.


Älä lue sanomalehdistä raakuuksista ja murhista artikkeleita. Pidä sydämesi puhtaana, älä
anna minkään salakavaluuden siemenen astua / tulla sydämesi sisimpään. Kuuntele Herran
oppia. Syökää Sanaani. Sillä siitä elämä lähtee. tee parannus, Suomen kansa. Tee parannus.
Sinun on jätettävä taakse entinen. Sillä Henki tekee teissä uutta. Ettekö sitä huomaa?
Silloinhan te olette sokeita. Pukeutukaa häätamineihinne.