IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.05.2006 04:13

Rakas Jeesus, anna mulle voimaa paastota, olen niin kyllästynyt syömään... tuntuu että en ole tarpeeksi lähellä sinua. Irroita minut ruuan himoitsemisesta. Miun ajaukseni on niin puuroa ja terävyyteni on kadoksissa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.05.2006 21:40

tuntuu siltä että liikaa maailmalliset asiat alkaa tulvia mieleeni, pitää alkaa paastota lienee taas. En siis ole moraalittomiin asioihin kietoutunut, vaan ajattelen liikaa ajallisia asioita, ja se on väärin. Omatuntoni ei tahdo sitä. Laitoin yhden eilisistä kuvista tänään taas postissa ihanalle uskovalle, ja sitten taas kävi niin että kaipaan, se aikaan sai taas sen. Olen liikaa foorumille kirjoitellut juttuja. Mikä ihme mua nyt vaivaa. Harmittaa harmittaa.... Pelkään että jotkut voi kiinnostua minusta ja ihastua minuun. Sitä en ehdottomasti halua, sydämeni ei ole vapaa. Minä en halua. Minun sydän on vielä täynnä rakkautta, sitä yhtä ihanaa miestä kohtaan. En voi suvaita mitään muuta. Pysyn tälläisenä ja sillä sipuli.
Käsittelemme nyt tätä, parantumisen, eheytymisen ja vapautumisen aihealuetta. On hyvä tietää noiden kahdentoista päädemonin nimet, jotta se auttaisi, pelastaisi teidät siitä suosta, missä, joudutte, jos yritätte ajaa ulos demonien ilmenemismuotoja. Leegio henkivallassa, oli yksi päädemoni tuhansine kätyreineen. Sama päähenkivalta ja sen kätyrit. Et sinä läähde niitä kätyreitä metsästämään, vaan sitä päädemonia. Murskaa käärmeen pää, Jeesus ei käsitellyt mitään pikkukätyreitä, kuollessaan ristillä, vaan Hän murskasi ne päähenkivallat. Tämä on tosiasia ja kun meillä on se tosiasia vielä tukena että meillä on voima yli kaikkien pimeyden töiden, vihollisen töiden, meillä on silloin auktoriteetti demonien yli.

Demonit ovat hyvin ovelia. Nyt edetään tunne-elämään, tunteisiin ja mielentiloihin ja fyysisiin tiloihin, fyysiseen kuntoon. Kun me oikealla tavalla tarkastelemme ensimmäistä Mooseksen kirjaa, kaikki alkaa siitä oikeasta perustasta, ja Jumala on järjestyksen Jumala. Jumala ei ole satunnainen, Hän ei päättänyt vain yhtäkkiä tehdä jotakin, niin että Hänelle olisi tullut siitä kiva fiilis asian suhteen. Jumala toimii tietyn asetetun, sovitun suunnitelman mukaisesti. Sen takia Jumala on niin ennalta arvattava.

Jos Hän on ennalta arvattava, niin se tekee Hänestä luottamuksemme arvoisen, luotettavan. Toisin kuin me, emme ole luotettavia. Koska me muutumme kaikkien tuulten mukana, me menemme tuulen suunnan mukaisesti ja joku tulee ja vaikuttaa paremmalta kuin tuo ja me lähdemme hänen peräänsä tai tulee vielä kolmas parempi jonka perään sitten me lähdemme. Joten me vaan muutamme mieltä ja vaihdamme suuntaa koko ajan. Kaiken mitä Jumala on tehnyt tai Hän tekee tai on tehnyt on, tai tulee koskaan tekemään, Hän on jo ennalta käsin suunnitellut.

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
1. Mooseksen kirja 1: 1. Alussa Jumala loi taivaan ja maan. 2. Maa oli autio ja tyhjä
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Karitsa joka on teurastettu, on ollut jo maailman luomisesta alkaen. Millainen Jumala! Kaiken perusta on tämä maa, jota me kutsumme myös materiaksi. Kaiken perusta on materia. Se aines mistä me olemme tehty on, sinun lihasi on materiaa. Maan tomusta meidät on luotu ja maan tomuksi me myös palaamme. Kun Jumala loi Adamin maantomusta, Hän teki Adamista niin täydellisen, jokainen mineraali, jokainen mineraali joka oli täydellisenä ja täydellistä siinä maaperässä, oli myös täydellisesti siinä Adamin ruumiissa.

Tiedättekö ketkä ovat maailman terveellisempiä ihmisiä? Ihmiset jotka elävät Himalajan vuorella ja tänä päivänä monet saattavat saavuttaa 140-150 iän. Miksi? Tämä kaikki johtuu siitä, että nämä ihmiset jotka asuvat siellä Himalajan vuoristossa, niin sieltä valuu jokia pitkin, Himalajan huipulta, valuu vettä, on puroja, jotka sitten keräävät kaikkia mahdollisia mineraaleja matkalla mukaan ja nämä ihmiset eivät juo mitään muuta, kuin sitä puhdasta vettä, niitä mineraaleja, jotka ovat kertyneet siihen, kun ne on sulautuneet siihen Himalajan. Ja näillä ihmisillä on täydellinen mineraalitasapaino ruumiissaan, heillä on kaikkia näitä mineraaleja, siksi he voi elää pidempään.

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
1. Mooseksen kirja 1: 11. Ja Jumala sanoi: ”Kasvakoon maa viherkasveja, ruohoja jotka tekevät siementä, sekä hedelmäpuita, jotka lajiensa mukaan kantavat maan päällä hedelmää, jossa on niiden siemen.” Ja tapahtui niin:
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Kaiken perusta on siis materia, sitten tuli materiasta ruumis, jokaisen kasvin, jokaisen luonnonkappaleen perusta on materia, ja sitten se materia muodostaa ruumiin. Siis ruumis muodostuu tästä materiasta. Tiedämme ihan yksinkertaisesta, koulutieteestä ja miten siitä opetetaan. Että kaikki kasvit kasvaakseen tarvitsevat elääkseen, ruokaa, ravintoa ja vettä ja auringonpaistetta. Sitten tästä tulee vielä tämä hieno sana, fotosynteesi. Otetaan ravintoa, ja yhdistetään se auringonvaloon ja veteen ja siitä tulee sitten se fotosynteesi, se luo energiaa sitten.

Mitä me olemme menestyksekkäästi tehty ihmisille, ensimmäinen askel, on se kun olemme uhmanneet Jumalan lakeja. Olemme onnistuneet poistamaan kaikki hivenaineet ja mineraalit maaperästämme. Koska emme anna maaperän levätä. Kyse on vain rahasta. Kyse on vain siitä että pakotamme sen maaperän vain tuottamaan ja tuottamaan ja tuottamaan enemmän. Jumala selkeästi määräsi Israelin kansalle, että seitsemäntenä vuotena maan tulee antaa levätä. Myös 7x7:nä, eli 49:tenä maan tuli antaa levätä ja myöskin viidentenä kymmenentenä, eli riemuvuotena maan piti antaa levätä. - miksi?

Minkä takia näin? Koska Jumala luodessaan taivaan ja maan, loi sen niin suuremmoisella ihmeellisellä tavalla, että maa itse itsessään pystyi virvoittamaan ja ravitsemaan, rakentamaan uudelleen itsensä, jos sille annettaisiin vain mahdollisuus. Mutta ahne itsekäs ihminen ei salli sen tapahtua. Miksi Juuda meni babylonian vankeuteen? Mikä oli päällimmäinen syy? Josta syystä Jumala vei heidät sinne. Hän kertoi heille; te menette vankeuteen sen takia, että olette epäonnistuneet ja olette langenneet siinä että ette ole pitäneet sapatti-vuotta.

[Ei aihetta]Lauantai 27.05.2006 03:35

2Ms 17:11
Ja niin kauan kuin Mooses piti kätensä ylhäällä, oli Israel voitolla;
mutta kun hän antoi kätensä vaipua, olivat amalekilaiset voitolla.

Käsi ylhäällä = ylistys, voitto, Jumala, valvominen, katse ja mieli ylhäällä Herrassa
Käsi alhaalla = masennus, häviö, maailma, nukkuminen, katse ja mieli maallisissa asioissa

Seurakunnan pitää valvoa, ei nukkua.
Seurakunnan pitää rukoilla, ei nukkua.

Kun valvomme, ylistämme, rukoilemme, me ajamme alas vihollista, ja ajamme sen perääntymään ja valtaamme alueita.

Kun nukumme, paadumme, väsymme, me olemme vihollisen masentamia, me olemme sen hallinnassa ja se riistää meiltä kaiken.

antikristillinen kirkko tai seurakuntaPerjantai 26.05.2006 19:23

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
1Kr 12:28. Jumala on siis asettanut seurakuntaan ensin apostoleita,
toiseksi profeettoja, kolmanneksi opettajia, sitten voimatekojen tekijöitä,
sitten parantamisen, avustamisen, johtajuuden ja monenlaisten kielten armolahjoja
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Kirkko ei ole Jumalan asettama seurakunta. Jumalan seurakunnassa, jokainen vastaa Jumalalle elämästään, ei ole eritasoja, ei pyramideja. Kirkossa on taas pyramidi, jossa alimpana on papit, sitten on kardinaalit, sitten on arkkipiispat ja huipulla piispa. Eri tasot on pimeyden henkimaailmassa, siellä on pyramidi rakennelma, jossa on alaisia, jotka vastaavat seuraavalle ja sitä seuraavalle tasolle, aina korkeimpaan huippuun asti, eli Lusiferille.

Pyramidi rakennelmassa on armeija-järjestys, kuten armeijassa on. Seurakunta ei ole Raamatun Sanan mukaan sellainen. Vaan seurakunnan opettaja, on vastuussa Jumalalle, ja kukin seurakuntalainen on tasapäinen Kristuksessa, kuten seurakunnan pastorikin. Kukaan seurakunnassa, ei hallitse ja määrää alempia. Vaan kaikki ovat samalla viivalla Kristuksen edessä, tekemässä vain Hänelle tiliä, ollakseen vain Jumalalle kuuliainen.

On ylen raskasta olla virkakoneiston silmätikkuna, ja vastuussa maalliselle kirkolliselle elimelle. Vaikka ainostaan Jumalalle tulisi olla palvelustaan vastuussa. Kristuksessa on vapaus. Mikä vapaus se on, mikäli maallinen uskonnollinen laitos, säätää ja määrää, missä on Pyhän Hengen ilmenemismuodon rajat, ja missä ylitetään ne totutut kaavat. Vapauteen Kristus vapautti meidät, ei perinnäissääntöihin, ei ihmisten orjuuksiin.

Mielestäni kirkko noudattaa sitä järjestystä, mikä on paholaisesta. Sillä todellakaan Jumala ei aseta eritasoisia palvelijoita ja portaita seurakuntaansa. Lähtisin ulos viipymättä tuollaisesta konsernista, mikäli olisin sen jäsen. Lapsikaste, kummius, konfirmaatio ym... ne on eksytystä. Kirkko ei ole Jeesuksen Kristuksen asettama seurakunta. Vaan aivan muuta. Missä palvelevat kyllä elävät uskovat. Mutta tulisivatpa käsittämään mistä on todella kyse.

Jumalan Seurakunnassa, on sellaisia virkoja virkoja kuten, evankelista, opettaja, paimen, armolahja virkoja jne.., mutta ei niin että kukaan olisi toisen yläpuolella herrana. Sellainen järjestys on antikristillistä. Tämä kirjoittamani asia on aivan selkeä. Katolisessa kirkossa ylin eliitti on paavi. Ilmestys kirja puhuu antikristuksesta ja väärästä profeetasta. Tässä maailmassa vaikuttaa antikristuksen henki. Vaikuttaa todella. Se mm. tarjoaa vaihtoehtoisia pelastusmuotoja, esim. ehtoollinen, konfirmaatio, vauvakaste ym... sekä sivistynyt elämä ja vaellus.

Antikristillinen liike tai kirkkokunta, kiistää yliluonnolliset parantumisihmeet, yliluonnolliset voimateot, armolahjat, Jeesuksen Veren ainoana pelastusmahdollisuutena, kolmiyhteisen Jumalisuuden tms.. eli jotakin se ottaa pois Jumalan Sanasta. Jotakin jää, jotakin pois. Ja yleensä se ei paljasta suoraan julkeuttaan. Vaan kiertää sen. Yleensä se paljastuu, kun alkaa tapahtua karismaattisia ilmentymiä Pyhän Hengen vaikutuksesta, silloin se kohahtaa. Silloin sen todellinen luonne tulee esille. Meidän ei tule antaa ihmisille kunniaa.

Mutta tämä pyramidi rakennelma, edellyttää ylempien tahojen ja niitä edustavien ihmisten tottelemista ja samaa mieltä olemista heidän kannoissaan, ja se ei ole Jumalan Sanan mukaista, eikä Jumalan asettamaa tai säätämää, siinä ei ole Jumalan siunausta yllä. Tämä asetelma estää riviuskovia, nousemasta siihen palveluksen virkaan, kuin mihin Jumala tahtoisi heidät kohottaa ja valtuuttaa. Heidän täytyy toisin sanoen tehdä se kirkon ulkopuolella. Kirkko on toisin sanoen kontrolloitu ja kaavoitettu seremonioiltaan, siellä ei ole vapaus, Jumalan Hengen liikkua vapaasti ja toimia.

Siinä on vääristymä. Sillä Herra Jeesus on seurakunnan pää, kukaan ihminen ei saisi, määrätä Jumalan Hengen liikehdintää ja kuinka sen tulisi tapahtua, ja missä rajoissa ja ajassa. Siis ei pitäisi sitä rajoitella. Luin erään maininnan. jossa mainittiin, että kirkko ei hyväksy pyhittymistä. Ei tietenkään antikristillinen järjestelmä halua että Jumalan Pyhyys laskeutuisi sen kirkkoihin, yliluonnollisesti, sillä se hajottaisi koko tuon pyramidin. Ja tämä kirkkojärjestelmä sillä tavalla hallitse kaikkea, että mitään uhkaavaa ei tapahdu.

Nyt on kirkkoon levinnyt alkoholismi sallimus, tupakka sallimus, homosallimus, sinkkuaikuisten hedelmöityshoito sallimus, homosuhteiden sallimus. Tyypillistä antikristilliseen kirkkokuntaan sopivaa kulttia. Nyt jos koskaan elävien uskovien olisi nähtävä, mikä on tämä konsernus. On vaarallista omaksua sellaista itselle. Jumalan seurakunnassa, ainoa ja pätevin ohjekirja on Raamattu. Ei vinot pinot asiakirjoja ja lakikirjoja, jotka eivät ole Jumalan asettamia, vaan aivan muuta.

Seurakunnan pää on Jeesus Messias. Ei piispa, ei munkki, ei paavi ei arkkipiispa, ei antikristus tai väärä profeetta. Missä on joku muu kuin Kristus Herra, se on antikristillistä!!! Kristus ei kohota seurakuntaansa johtoon sellaisia, eikä salli uskovien nostaa ketään kenenkään yläpuolelle. Tämä oppi on tullut muualta. Lähtekää ulos sellaisesta!

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
RAAMATTU 2005: http://www.nettiseurakunta.net/2005
wwBible haku: http://www.wwbible.net/php/biblesearch.php3
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
۞ Kumpi on sinulle todellisempi?
۞ Kummassa olet enemmän kiinni, riippuvainen?
۞ Kumpi on vahvempi?
۞ Kumpaa ajattelet enemmän?
۞ Kumpi olet mieleltäsi?
۞ Mitkä on meidän aseemme?
۞ Mitä tavoittelet?

a) Hengellinen todellisuus
-hengellisyys
-Hengen mieli
-Hengen todellisuutta, Jumalan valtakuntaa
-hengellisiä asioita

b) lihallinen todellisuus
-lihallisuus
-lihan mieli
-maailmallisia, itsekkäitä asioita
-maailmallisia asioita

۞ Kenen käsissä on maailma?
۞ Kenen oma olet, keneen pukeudut?
۞ Mikä vangitsee ja sitoo ihmisiä?
۞ Kuka on näistä suurin?
۞ Kuka on vapauttaja?

- Ihminen (minä ja lihan mieli)
- Jumala ja Herra Jeesus
- paholainen

Voiko sinusta oma itsesi olla riippumaton pahasta ja Jumalasta?
Voitko olla puolueettomalla alueella ja onko sellaista ja missä?
Voiko ihminen lihassa olla hyvä? Voiko ihmisen lihasta nousta mitään
hyvää? Onko Jumala sinusta puolueeton vai puolueellinen? Voitko
sinä olla puolueellinen tai puolueeton? Kun olet puolueeton, et ole
siis valinnut puoltasi, ja se on ongelma sinulle. Valitse puolueesi.


-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
Jh 7:18. Joka puhuu omiaan, se pyytää omaa kunniaansa, mutta joka pyytää sen
kunniaa joka on Hänet lähettänyt, se on rehellinen, eikä Hänessä ole vääryyttä.
Jh 12:43. Sillä he rakastivat ihmisten kunniaa enemmän kuin Jumalan kunniaa.
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Taivaan Isä on työnantajamme, elämme Hänelle Pyhän Hengen ja Raamatun Sanan alla. Olemme Hänelle uskollisia ja kuuliaisia palvelijoita. Kun Jumala on päämme, me noudatamme Hänen tahtoansa, sanoi kuka ihminen mitä ikinä tahansa. Kun Jumala lähettää, Hän ei lähetä meitä ilman varustelua, ilman Sanaa, ilman Voitelua, ilman arvovaltaa. Hän antaa aina Pyhän Hengen todistamana tulla tahtonsa ja Sanomansa esille. Silloin olemme Hänelle uskolliset. Koska toimemme on Pyhän Hengen virka. Joten palvelemme Häntä, joka on Henki, ja palvelemme Pyhän Hengen alaisuudessa ja voimassa sekä varmuudessa. Emme omassa tahdossa, omassa mielessä, omassa kunniassa, omassa halussa. Vaan Jumalan yksinomaan. Myöskään emme etsi silloin maailman kunniaa, kiitosta, hyvitystä ja ihailua. Vaan yksinomaan olemme kuuliaiset Jumalalle. Sillä joka kunniaansa etsii maailmasta, se ei ole hengellinen ja kuuliainen Jumalalle. Jumala valtuuttaa ainoastaan kuuliaisia palvelijoita.

Ne joiden Hän tietää sydämissään olevan ylpeitä, oman kunnian tavoittelijoita, heitä Hän ei lähetä, vaan he ovat muualta lähetetyt.. Jumala ei ota riskejä, että pilaamme kaiken. Kun palvelemme Jumalaa, meillä on myös siinä vastuu, ja se vastuu saa meidät olemaan nöyriä ja tottelevaisia, mutta myös hyvin pelkääväisiä. Kun sinä saat jonkun tehtävän, toimeksiannon Jumalalta, ole siinä uskollinen. Ole uskollinen kehoittamisessa, opettamisessa,ja tee se asia sydämestäsi, sen mukaan kuin Herra antaa siihen valtuuksiaan. Älä pelkää tarttua evankeliumin julistamisen virkaan, älä pelkää julistaa, et voi saavuttaa itse itsellesi mitään pysyvää kunniaa. Tulee vastaan ottaa sanoma yksinomaan ylhäältä. Ja tehdä se asia kunnioituksella ja Pyhällä varovaisuudella. Tarkkaa itseäsi, että et lihallisessa ominaisuudessa ala osallistumaan tehtävääsi. Niin ettei käy, että se alkoi Herrrassa ja loppui lihassa. Älä anna minkään riistää voittopalkintoasi. Älä ole lihallinen, älä niitä lihassa, älä miellytä lihaa. Vaan tee se minkä Jumala on sinun suvereenisen diplomaattisesti antanut tehdä ja toimittaa.

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
Mt 5:12. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä
samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Jos saat kiitosta ja kunniaa ihmisiltä, sekä palvontaa, ole varovainen. Oletko silloin varmasti, itse nöyrä, ja pysynyt Jumalan ilmoituksessa, ja varma että Sanasi tulee Herralta, eikä lihastasi. Tutki omaa tuntoasi. Älä pelkää ihmisiä, vaan Jumalaa. Mutta mikäli koet pilkkaa,halveksuntaa ja kohua. Olet oletettavasti pysynyt Jumalan tahdossa. Sillä Jumalan Sana herättää ja paheksuttaa sekä ärsyttää lihallisuutta. Ja se on aivan luonnollista, ja niin täytyy ollakin. Mutta älä pelkää silloin ihmisiä ja lihaa. Vaan toimita asiasi uskollisesti, loppuun asti jos uskallat. Mutta jos et uskolla, peräydy ja mene Herrasi iloon. Mutta älä koskaa taltuta vihollista omalla lihallisuudellasi, älä miellytä, älä sympatisoi, älä käy kompromisseihin. Ole ehdottoman uskollinen Jumalalle loppuun asti.

Vaikka sinun ei tarvitse ja pidä pelätä ihmisiä, se ei anna sinulle oikeutta olla ylimielinen, vaan sitä yksinkertaisesti, että et vertaa itseäsi muihin ihmisiin, unohdat sellaiset asiat tykkänään. Olet nöyrä Jumalalle, ja vain se mitä Jumala ajattelee sinusta on tärkeää. Mikäli vertaat ihmisiä sinuun tai sinua heihin, olet poissa, Jumalan tahdosta. Sillä Jumala ja Hänen Henkensä ei toimi niin. Jumalan Henki laittaa sinut toimimaan niin, että haluat olla vain Jeesuksen kaltainen, et ihmisten. Mikäli alat ihannoimaan ihmisiä, palvomaan heitä, et ole hengellinen, vaan lihallinen. Mutta toki voit hengellisiä piirteitä ja hengellistä palvelutyötä arvostella ja antaa niille oikeuden mukaisen lausunnon, joka on Pyhän Hengen tietämää ja silloin sinun tulee Hengessä se sanoa, silloin se on Jumalan mielen mukaista, ei ihmisen.

Antaako sitten Jumala meille oikeutta vaeltaa yöllä lihassa ja päivällä Hengessä? Yöllä synnissä ja päivällä nuhteessa ja Jumalan pelossa? Ei! Pois se! Kuinka me jotka olemme ylhäältä syntyneet, olisimme enää pimeyden ja lihallisuuden tottelemattomia lapsia. Jumala ei käytä palvelutyössä, kaksi mielisiä uskovia, eikä valtuuta heitä milloinkaan. Sillä Jumalan Sana on ehdottoman Pyhä, se vaatii ehdottoman kuuliaisen ja raittiin palvelijan. Kukaan pöyhkeä ja hekumoitisija, ei voi olla Herran palvelija, Sanan julistaja. Mikään epäpyhä, ei voi tuoda Jumalalle kunniaa, se on mahdotonta. Sillä ketään kauhistusten tekijää, ei ole pääsevä Jumalan eteen. Sellainen on eksyttäjä, sellaista älkää kuunnelko. Sellaista joka elää piilossa synnissä, ja julkisuudessa vanhurskaasti. Ei, pois meistä se! Me olemme valon lapsia, päivällä ja yöllä, joka hetki. Me olemme Jumalan lapsia, ja meissä oleva valo, on Pyhän Hengen loistetta. Me olemme lähetetyt pimeyteen, eli tähän maailmaan, tuodaksemme Jumalan kirkkautta ja valoa, ja jopa ärsyyttääksemme pimeät simät auki käsittämään että nyt on aika herätä ja tehdä parannus. Nyt tänään, eikä huomenna vasta.

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
Kl 2:18 Älköön teidän voittopalkintoanne riistäkö teiltä kukaan, joka on mieltynyt
mielen hiljaisuuteen ja enkelien palvomiseen, esittäen väitteitä asioista joita hän
ei ole nähnyt, ja on aiheettomasti ylpistynyt lihallisen mielensä kautta
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Kun olet toimittanut sen mitä Jumala pyysi ja tahtoisi sinun toimittavan, niin vihollinen on heti ensimmäisenä vastassa, riistääkseen palkintosi, jonka Jumala haluaa järjestää sinulle. Tässä jakeessa sanotaan että vihollinen on lihan mieli. Älä anna itsesi joutua sen valtaan, sillä lihassa asuu mm. ylpeys, ihmiskunnia, ahneus, himo ja pelko. Pysy Jumalalle nöyränä vielä senkin jälkeen. Puhu totuuden sanoja, ei omiasi. Puhu ymmärrykselläsi, puhu sydämelläsi, niin että tiedät sanovasi Jumalan Hengen mukaisia sanoja. Kun olet mennyt Herrasi eteen sydämessäsi, nöyränä tehtäväsi jälkeen, voittopalkintoasi ei voida enää ottaa sinulta pois. Palvelutyön suurimmat riskit ovat suuri ennen aloittamista, ja varsinkin heti sen jälkeen. Kun toimitat työtäsi, olet niin innostunut, että et kiinnitä huomiota lihallisiin asioihin ja mielipiteisiin, olet vain niin ladattu Jumalan Sanalla ja varmuudella. En ole itse koskaan saarnannut tai julistanut yhtäkään puhetta seurakunnassa tai muualla, ainoastaan todistellut. Mistäkö itse tiedän nämä?

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
RAAMATTU 2005: http://www.nettiseurakunta.net/2005
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
01.ORJUUDEN HENKI
- - - Roomalaiskirje 8:15 - - -
[ilmenemismuodot:pelko, kontrolli, elämä on yhtä sotkua, itsemurha-ajatuksia]
[särjetty murskattu sydän ja sielu]

02.PELKURUUDEN HENKI
- - - 2 timoteuskirje 1:7 - - -
[ilmenemismuodot:rauha ja ilo poissa, paniikkihäiriö, ahdistus, kuolemanpelko, fobiat]
[ylikriittisyys, arvostelet ja kritisoit,perfektionisti, kaikenlainen vähättely, piina, rangaistus]
[kituminen, vapiseminen, kauhu, pakokauhu, vaaran tai lähestyvän uhka, painajaisunet]
[supervarovaisia ja liiankin huolellisuus, pelkäävät omaa varjoansa, liian varovaisia, liian]
[huolellisia, päättämättömiä, erakko, neuroosi, hermoromahdus, hermosärky, akuutti kipu]
[hermoissa, hermotulehdus, dementiaa, taantumusta, vainoharhaisuus, scitsofrenia]

03. MYKKÄ JA KUURO HENKI (vahvempi)
- - - Markus 9:25 - - -
[ilmenemismuodot: epilepsia, kouristukset, kohtaukset, suusta tuleva vaahto hampaiden]
narskutus ja kiristely, uikutus, valitus, runteleminen, mielisairaus, hulluus, vedenpelko]
[scitsofrenia, itsemurha]

04. MASENNUKSEN HENKI
- - - Jesaja 61: 3 - - -
[ilmenemismuodot: ilottomuus, suru ja murhe, haikeus, epätoivo, toivottomuus, sisäinen]
[rikkinäisyys, ruhjottu ja ruhojottu sielu ja sydän, mässäilevä luonne, sikailu, syöminen]

05. HEIKKOUDEN HENKI (vahvempi)
- - - Luukas 13:11 - - -
[ilmenemismuodot:sairauden pelko, virusinfektiot, poskiontelo-tulehdukset, astma]
[heinänuha, kyyryselkä, hauraus, kykenemättömyys, sairaus, tai pitkällinen vaiva, häiriö]
[sairaus joka lähtee ja tulee aina takaisin]

06. LUULEVAISUUDEN HENKI
- - - Luukas 13:11 - - -
[ilmenemismuodot: vihaa, kostoa ja kaunaa, vihamielisyyttä, julmuutta]
[mustasukkaisuutta, kadehdimme,murhaava kieli, kateutta]

07.SEKASORRON HENKI
- - - Jesaja 19:13 & Room1:7-32 - - -
[ilmenemismuodot: kaikennäköistä hölmöyttä, turhaa puhetta, turhamaisuutta, perferssiä]
[vääristynyttä, sekasortoa, seksuaaliset kieroutumat, insestit, homoseksuaalisuus]

08.VAINAJA JA TIETÄJÄ HENKI
- - - Apt 16:16 & 2Kun 21:6 - - -
[ilmenemismuodot: noituus, ennustelu, tietäjä, loitsija, velhous, yhteyttä vainajahenkiin]
[astrologia, salainen tieto, tunnusteot, ihmeet, horoskoopit, hypnotismi, vatsastapuhuminen]
[quija-pöytä, kämmenestä lukeminen, kristallipalloon katsominen, henkiopas, meditaatio]

09.HAUREUDEN / HIMON HENKI (vahvempi)
- - - 2 tim 4:3 1 tim 6:10 Jaak.4:7 - - -
[ilmenemismuodot: rakkaus maailmaan, rakkaus statukseen, rakkaus rahaan, rakkaus]
[ruokaan, rakkaus ruumiiseen, joka johtaa p-grafiaan, Jos sinulla on epäjumala elämässäsi]
[joku mitä arvostat, rakastat, enemmän kuin Jeesusta, porttous, prostituutio, riettaus]

10.YLPEYDEN / KAPINAN HENKI (vahvempi)
- - - Sananlaskut 18:18 (eng. ylpeä henki) - - -
[ilmenemismuodot: juoruilija tai riitaisa, omavanhurskas ja röyhkeys]
[pilkallinen tai ylpeä tai satiirinen tai ylimielinen, niskuri, itsepäinen, uppiniskainen]

11.VALHEEN HENKI
- - - 2 aikakirja 18:22 - - -
[ilmenemismuodot: epäpyhyys, tekopyhyys, uskonnollisuus, turhat sanat, lupaukset]
[väärä ulkuori, puhuvat väärin, näyttävät hyvältä, imartelu, turhanpuhuminen, liiallinen] puhuminen]

12.ANTIKRISTUKSEN HENKI
- - - 2 johanneksen kirje 1:17 - - -
[ilmenemismuodot: pyrkii ottamaan Kristuksen paikan, sitoo ihmiset, kirkkolakeihin ja]
[tapoihin, jotka ovat Raamatun vastaisia, vastustaa Kristuksen, Jumalan Sanan oppeja]
[vaihtoehtoisia tapoja sovittaa synti; lapsikaste, vesikaste, konfirmaatio ja ehtoollinen]


* * *

Jos olet halukas tietämään ja omaksumaan erittäin laajasti tätä aihetta käsittelevää opetusta, joka käsittelee henkivaltoja ja niistä vapautumista, voit tilata kyseisen Michael Howardin luento sarjan: http://www.outofafrica.fi/?%C4%E4nitteet (tuote 6300 /14 opetusjaksoa yht. 15h. 79min.) Tämä opetussarja myös on erittäin tarpeellista kuunnella ja omaksua, mikäli olet esirukoileva uskova tai teet sielunhoitopalvelusta, tiedät mitä rukoilet ja miksi eivät ihmiset vapaudu siteistään ja riippuvuksistaan, ja mikä sitoo todella ihmisiä, jopa uskoviakin. Tiedät mikä on sairaudesta johtuvaa ja mikä on vihollisvalloista johtuvaa. Tämän sarjan opetusanti vapauttaa monista peloista ja vääristymistä, ja saa aikaan luottamusta Jumalaan ja lisää sisäistä hengellistä varmuutta. Sarja on myös erittäin vahvaa ravintoa.

[Ei aihetta]Torstai 25.05.2006 04:16

-Jos kadehdit toisen omaisuutta, olet jo varas. ('Älä himoitse lähimmäisesi huonetta')

-Jos himoitset toisen puolisoa, olet jo tehnyt huorin. ('Älä tee huorin')

-Jos vihaat ja kiroat jotakin ihmistä tai eläintä, olet murhaaja. ('Älä tapa')

-Jos himoitset mitä tahansa toisen omaa, olet tehnyt sydämessäsi rikoksen. ('Älä varasta',)

-Jos olet aviossa, ja himoitset jotakin naista tai miestä, olet tehnyt huorin. ('Älä tee huorin')

-Jos himoitset kiitosta & kunniaa ihmisiltä, siinä on palkkasi ('Älä pidä muita jumalia Minun rinnallani')

Mutta jos olet rikkonut täten Jumalaa ja puolisoasi vastaan, tee parannus ja älä enää syntiä tee!

Mark. 10:19

'Älä tapa',
'Älä tee huorin',
'Älä varasta',
'Älä sano väärää todistusta',
'Älä toiselta anasta',
'Kunnioita isääsi ja äitiäsi'.

2. Moos. 20:3-17

'Älä pidä muita jumalia Minun rinnallani' (ei itseä, ei esineitä, ei korvikkeita, ei toisia, ei idoleita)
'Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi, nimeä' (älä käytä Jumalan nimeä vitsi tai kirosanana)
'Muista pyhittää lepopäivä. mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti'
'Kunnioita isääsi ja äitiäsi'
'Älä tapa'
'Älä tee huorin'
'Älä varasta'
'Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi' (petä, juorua & valehtele)
'Älä himoitse lähimmäisesi huonetta' (omaisuutta, vaimoa, miestä, eläimiä, lapsia ym..)

Jokaisen meidän lihassa asuu pieni murhaaja, pettäjä. Mutta se pitää kuollettaa, sanamme pitää olla raittiita, ja ajatuksemme pitää olla myös raittiita, kaikki sellainen mikä on pahaa ja nousee mieliimme, on välittömästi Jeesuksen nimessä ja veressä kuoletettava, jokainen paha ajatus on laitettava kuriin, ja terminoitava se. Jos alkaa sitä ajatella, siitä tulee synti ja saastut, se voi viedä sinut ensin sanoihin ja sitten tekoihin. Jos laitat sen heti välittömästi pois, et siis salli omaksua sitä, niin olet saastumaton. Kaikki pahat ajatuksemme on välittömästi hyljättävä. Tulee pukeutua Kristukseen. On täytyttävä Hengellä. On omaksuttava koko Jumalan voittoisa Sana itsellemme. Monesti ns. tunteiden vallassa teemme typeryyksiä, meidän pitää hallita itseämme joka hetki, että erilaiset henget eivät saa meissä otetta, ja näin tehtyä pahaakin vahinkoa sanojemme ja tekojemme kautta. Meidän tulee olla maltillisia, ja hillitä itsemme joka aika. Mitä kuolleempi lihan mielesi on, sen vähemmän se enää reagoi kenenkään sanomisiin. Sitä vähemmän ihmisten mielipiteet vaikuttavat sinuun. Sitä enemmän sinussa on Jumalan Henkeä ja Jumalan Sanaa. Sen kuuliaisempi olet Hänelle. Sen otollisempi olet Hänelle. Sen helpompaa on sinun sisäinen hengellinen elämäsi, sen ristiriidattomampaa, sen vapaampaa. Mielesi on Hänen taajuudella koko aika. Synti ei tule väliin.

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
[ Mark. 9:43-47 Ja jos sinun kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki. Parempi on sinulle, että käsipuolena menet elämään sisälle, kuin että, molemmat kädet tallella, joudut kuoleman laaksoon, sammumattomaan tuleen, Ja jos sinun jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki. Parempi on sinulle, että jalkapuolena menet elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat jalat tallella, heitetään kuoleman laaksoon, Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, heitä se pois. Parempi on sinulle, että silmäpuolena menet sisälle Jumalan valtakuntaan, kuin että sinut, molemmat silmät tallella, heitetään kuoleman laaksoon. ]
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Jos sinua viettelee televisio, lehdet, musiikki, netti tms... on parempi hävittää ne kuin se että saastut. Tämä jae kokonaisuus ei tarkoita että leikkaat kätesi ja silmäsi pois. Vaan se mikä kiusaa näkökenttääsi, ja sitä kautta saastuttaa ja viettelee, laita se pois. Samoin mikä on korvillle vahingollista kuulla laita se pois. Se voi olla maailmallinen musiikki tai väärä seura, missä juorutaan ja kirotaan. Tai jos sinulla on joku esine, jota palvot, jossa on maaginen voima tai joka on pakkomielteinen esine, vaikka tupakka tai kalja tms.. hävitä tai laita se pois. Jos jalkasi menevät elokuviin ja pubeihin tms.. maailmallisiin moraalittomiin luoliin himon ajamana, on parempi vaan .. niin.. mitähän.. no ... anna kengät pois.. no.. et vaan mene sinne! On parempi hyljätä se asia, joka hemmottelee lihaasi paatukseen ja saastumukseen, kuin että lihallisuutesi tähden menet kadotukseen.

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
[ Room. 6:11 Samoin tekin ajatelkaa olevanne kuolleita synnille, mutta Jumalalle eläviä Messiaassa Yeshuassa, meidän Herrassamme.12. Älköön siis synti hallitko teidän kuolevaisessa ruumiissanne, niin että olette sille kuuliaisia sen himoissa, 13. älkääkä antako ruumiinosianne vääryyden aseiksi synnille, vaan antakaa itsenne Jumalalle, niin kuin kuolleista eläviksi tulleina, ja ruumiinosanne vanhurskauden aseiksi Jumalalle. ]
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

On nämä kolme steppiä pahuudessa samoin hyvyydessä:

1 vaihe. ajatus ( siemen / itu / orasvaihe )

2 vaihe. sana ( kylvämis / viljely / kasvuvaihe )

3 vaihe. teko ( niittämisvaihe )

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

-Pahuuden siemen pitää hyljätä ja kuollettaa vaiheessa 1, mm. ylpeys, katkeruus, kauna, viha
-Muuten se menee vaiheeseen 2, siinä mm. kiroamme, juoruamme, vitsailemme ja hekumoimme
-Seuraavaksi pahuus siirtyy vaiheeseen 3, mm. väkivaltaan, varasteluun, haureuksiin, juoppouteen

Ajalliset palkkiot:
sydänsurut, sakot, onnettomuudet, vankilat, riippuvuudet, traumat ja vammat, ahdistukset, pelot, rikotut ihmissuhteet, sairaudet, harhaisuudet, juurettomuus, epävarmuus, pidätyksiä, pettämisiä

Ajaton palkka:
Iankaikkinen vaiva ja itku kadotuksessa. (älkää halutko sinne --- älkää!)

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

- Hyvyydessä siemen tulee istuttaa vaiheessa 1, mm. siunata, iloita, rakastaa, ajatella vain hyvää
- Sitten vaiheessa 2, mm. rohkaisemme, kuuntelemme, rukoilemme, keskustelemme, opetamme
- Vaiheessa 3, mm. saarnaamme, autamme, todistamme, palvelemme, lahjoitamme ym...

Ajalliset palkkiot:
onni, rauha, siunaus, toimeentulo, terveys, sielujenpelastus, ystävät, rakkaus, Jumalan läsnäolo, turvallisuus, viisaus, lapset, perhe, pitkä ikä (myös saa siinä sivussa pilkkaa ja halveksuntaa)

Ajaton palkka:
Iankaikkinen elämä taivaassa Jeesuksen tykönä! (- halleluja! -)

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
RAAMATTU 2005: http://www.nettiseurakunta.net/2005
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --