IRC-Galleria

Tiedättekö että lapset ovat imureita?

Heillä ei ole tietoa oikeasta ja väärästä, he eivät voi tuntea syyllisyyttä, he ovat viattomia, he omaksuvat kaiken mitä heille eteen työnnetään. he eivät kykene erottamaan hyvää ja pahaa toisistaan. He eivät tunne sen lähteitä ja sen seuraamuksia. He siis todella omaksuvat kaiken ja uskovat kaiken.

Siksi sinä rakas uskova äiti tai isä, sinulla on vastuu. Lapset on Herran lahja ja siunaus. Ne on uskottu sinulle Herralta, ja olet heistä vastuussa. Sinun täytyy katsoa että he pysyvät erossa pahasta. Etkä salli heille eteen pahaa, et osta tai hanki heille sitä. He eivät ymmärrä, mitä pahassa on vikana. Mutta sinä ymmärrät. Sinulla on vastuu.

Lapset on Herran lahja sinulle, älä pilaa heidän elämää. Älä anna vihollisen vaikuttaa heidän viattomiin sisimpiinsä, ja saada juurta siellä, jota he eivät osaa hallita ja kykene irrottamaan, vaan ovat auttamattomasti riippuvaisia siitä.

Älä anna lasten katsoa pahoja piirretyjä, sellaisia missä on robotteja, kirkumisia, väkivaltaa, kiroilua, kostoa, murhaa ja pahuutta yms.. Älä anna heidän nähdä mitään pahaa tai selitä se heille. Älä jätä heitä vihollisen ruokapöydän äärelle. Se ei ole rakkautta. Se on julmaa. Se on vapaakasvatusta. Mutta se on äärettämän julmaa heidän tahrattomillle sieluilleen.

Sinun täytyy olla ehdoton ja tinkimätön. Et saa antaa lastesi kontrolloida sinua. Et saa antaa heidän hymyjen ja itkujen, vaikuttaa lahjomista. He tarvitsevat sinun rakkautesi ja aikasi. Eivät muuta. He haluavat läheisyyttä, he haluavat sitä. Älä korvaa sitä korvikkeilla. Älä tingi. Jos voit, älä laita heitä lastentarhoihin. Vaan perhehoitoon, mieluiten pysyisit vaan kotiäitinä, se olisi parasta heille.

Älä anna lastesi saastua. Älä tee sitä. Älä. Läheisyys ja rakkaus on paras kasvualusta. Ei korvikkeet ja lahjominen. Läheisyys ja rakkaus ovat paras kasvualusta, joissa terve luottamus ja itsetunto kasvaa ja kehittyy, terve kriittisyys elämää ja tulevaisuutta kohtaan. Mutta korvikkeet ja lahjonta, saattavat elämän hyvin turvattomaan ja huonoon minä kuvaan, sekä heikon itseluottamuksen varaiseen elämään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.