IRC-Galleria

Helmi-seta

Helmi-seta

..Ilman kezälomaa... :((

Turkulaisia jumala armahtakoon....Torstai 23.08.2007 01:00

Miten suhtaudut turkulaisiin?
1 Voi herraisä, mite myö ihhailemma ja katehtimma Turkulaisii vällee rajattomast. Hyö ku nääthää onkii Varsinais-Suomest kotosi ja myö muut ollaankii vaa karjala slaavikarjaa karjalast. Siithää se nimikii!
2 No miehä itekkii tahtoisi olla jottai nii hienoo ko Turkulaiset ikkää, mut ei tuu mittää. Ei tuu miust Turkulaist niinko ikkää ei tuu paskastakkaa samettii.
3 Mie vaikka antaisi silmä päästäin jos mie saisi ees vierailuviisumi Turkuu. Ruottii ko mänin hakemaa voit leipäin pääl, ni en saant ko vaa transitoviisumi Turkuu. Mut oikeiha tää onkii: Karjala karjalle.
4 Soon suarahan sanoottava, notta Turkulaaset noon Suamalaasia ja met muut ollahan Suameen krannista. Paitti savolaaset ja karjalaaset, jokka ei oo mistähän kotoosi
5 Siis meitsi siis heittää kaikkee koleeta Turkulerppaa ihan siks ku meitsii fiduddaa ku en oo jotaan niin hienoo ku Turkulaiset kaikki on. Ihan vaa kateuttani mä slengaan saagaa. Se on tapa purkautuu siitä fidudduksest, tietsä hei niinku sillee.
6 Rakastan, pelkkään ja kunnioitan Turkulaisia rajattomasti, sillä Heidän on ja on oleva valta, voima ja kunnia ynnä urheilumestaruudet iankaikkisesta iankaikkiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.