IRC-Galleria

Hermanni

Hermanni

Maximillian Dragonheart Koistinen

vasurinuorten ideaologiaaTorstai 26.04.2007 01:31

En edes yritä tajuta kaikkea sitä suurta viisautta mitä vasemmistonuoret jakelevat tässä maassa, mutta pari asiaa jää hieman kyllä vaivaamaan. Vasurilasten sivuilla myydään "palestiina" tekstillä olevia t-paitoja. Olisi ihan kiva tietää että mikä siitä Palestiinasta tekee niin hohdokkaan hienon, että ihan Suomesta saakka pitää tukea valtiota jonka johdossa on yleisesti terroristiryhmittymänä pidetty Hamas-järjestö, joka muodosti hallituksenkin täysin yksin. Eikä muuten tunnusta Israelin valtiota vieläkään.

Varsinkin kun teksti on tehty raflaavasti korostamaan toveruutta kansan kanssa; PALestiina. Tiedä sitten haluaako nämä vasemmalle nyrjähtäneen koiranputkenpurijat antaa viestiä jossa he eivät tunnusta Israelin valtiota ollenkaan vai haluavatko he muuten vain antaa tukensa ja sympatiansa palestiinalaisten militanttiryhmittymien intifadalle. Tämä ainakin sopii vasureiden solidaarisuuden ja rauhan sanomaan kuin nyrkki sieraimeen. NATO:a (huom. PUOLUSTUSliitto) vastaan ollaan rajusti ja rauhan nimissä, mutta toisaalta sympatisoidaan terroristijärjestön johtamaa ja väkivaltaisesti johtamaa maata.

En sano että Israel olisi sen parempi sekään, mutta on kyllä aika saatanan mautonta osoittaa valtapuolueen nimissä sympatioita ja kaveruutta Palestiinan tapaiselle touhulle.

Toisaalta, yllättävän moni vasurihippi vannoo rauhaa ja kieltäytyy aseistakin Che Guevaran paita päällä ja liput seinällä. Che kun itse oli poistamassa siviilipalvelusta ja oli äärimmäisen väkivallan militaristi. Vankilanjohtajana teloitti satoja toisinajattelijoita, jehovan todistajia ja muita ohi normaalien lakien. Muutenkin polki ihmisoikeudet maanrakoon. Vasureiden suuri idoli oli:
- Äärimmäisen väkivallan kannattaja
- Militaristi
- Pankinjohtaja
- Teollisuusministeri
- Aatelissuvun edustaja

Eli ihan normaali vasureiden esikuva.

http://www.vasemmistonuoret.fi/libero/paperitahdet/2007/01_2007/cocacola_automaatit_pois_kouluista.html

Kiva juttu mutta eikö oikeasti Suomesta löydy tärkeämpiä asioita?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.