IRC-Galleria

Hermanni

Hermanni

Maximillian Dragonheart Koistinen

Blogi

« Uudemmat -

Sinne meni...Keskiviikko 02.05.2007 14:00

...tipaton. Vapunviettoon liittyvät paineet tiivistyi Jyväskylässä siihen pisteeseen että pakko oli pulloon tarttua. Tosin tällä kertaa ei jäänyt morkkista. Rahaa meni hurjat 17,30e alkoholiin, mikä on uskomattoman hieno suoritus.

Miksi viinaa?Lauantai 28.04.2007 06:27

Tipatonta kolme viikkoa siis alla ja paaaljon enemmän edessä. Viime aikoina tullut pohdittua hyvinkin moneen otteeseen syitä olla juomatta ja juomisen hyviäkin puolia. Tähän mennessä alkoholinkäyttöni kun on ollut välistä jopa holtitonta, mikä nyt sinäänsä ei ole aivan erikoista ikäiselleni nuorelle.

Tapa ottaa yksi tai pari ollutta todella usein on siis joutunut jäämään kokonaan pois. Tämän seurauksena sääästyy rahaa n.30-80e viikossa, eli suhteellisen iso summa kuitenkin.

Pitkät, kosteat, koko viikonloput kestävät viihde-elämysmatkat yöelämään ovat joutuneet väistymään tietenkin myös ja säästöt ovat huikeat. Normaalistihan tällaisen vlopun, jolloin käy baarissa 2-3 iltana, vetäisee 1-2 kertaa kuussa. Keskimäärin yhtenä viikonloppuna tämmöiseen harrastustoimintaan uppoaa 200-400e.

Taloudellisesti on aika hankala edes yrittää keksiä puolustuksia viinanjuontiharrastukselle.

Miksi siitä ilosta sitten maksaa kuitenkin?

Kännissä on kivaa ja itse juominen on erittäin hauskaa ajanvietettä. Se nosteen hankkiminen mahdollisimman nopealla ja tehokkaalla juomisella on huumoria jo itsessään, tähän kun lisätään vielä sosiaalisen statuksen nostaminen alan harrastajien keskuudessa pitämällä jatkuvasti ympäristö tietoisena omasta juomavauhdista, niin alkaa hauskanpito lähentelemään jo uskonnollisia elämyksiä.
Viinanjuonnissahan on ehdottoman tärkeää pitää ympäristö tietoisena omasta humalatilasta ja tietenkin jo nautitusta höpö-mehun määrästä. Kännäyshommissa nimittäin pitää olla sekä kvantiteetin ja kvaliteetin huippuluokkaa ja tilastoje pitään näkyä ja kuulua, jos aikoo tosissaan pitää hauskaa. Otetaanpa esimerkki hauskuudesta:

Henkilö A kiskaisee 6 pulloa (sikstarin) keskiolutta (kepardia) naamariin, tästä aiheutuneessa humalatilassa henkilö A kävelee vahvasti horjuen, puhuu paskaa suhteellisen epäselvästi ja oksentaa
auton takapenkille.

Henkilö B kiskaisee 12 pulloa (tvelvarin) keskiolutta (kepardia) sekä pullon koskenkorvaa naamariin, tästä aiheutuneessa humalatilassa henkilö A kävelee vahvasti horjuen, puhuu paskaa suhteellisen epäselvästi ja oksentaa auton takapenkille.

> Identtisistä suorituksista huolimatta henkilö B on selvästi hauskempi jätkä. Tämä johtuu juuri siitä seikasta, että henkilö B:llä on etunaan kovempi tilasto höpö-juomassa. Jamppa oli kuitenkin "vetänyt vittu pullon kossua ja tvelvarin hahahh, ja sitten se...".
Hauskuus tietenkin edellyttää sitä, että ympäristö joka hauskuuden mittaa, tiedostaa henkilöiden juomat määrät.

Väitetään, että suomalainen juo ollakseen sosiaalisempi. Tajusin myös miten hanurista tämä touhu on, että pitää kiskoo sadoilla euroilla viinaa pystyäkseen olemaan kiva, hauska ja ulospäinsuuntautunut, ehkä jopa valmis tanssimaan. Laskin säästäväni aika vitunmontakymmentätuhatta euroa loppuelämäni aikana, jos opettelisin selviämään seuraelämän sosiaalisista haasteista ilman viinaakin. Veikkaan myös, että kanssakäymisestä saattaisi nauttia enemmän jos sen osaisi tehdä selvinpäin. Eri asia on tietenkin opetella nuo hommat selvinpäin, saa nähdä onnistuuko :)

Suurin syy minunkin viinanjuontiini on ympäristön (lue: paskojen kavereiden) aiheuttama paine harrastustoimintaan. Jos vedät kännit normaalina arkiaamuna ilman mitään sen kummempaa syytä,
ei kukaan ihmettele sen kummemmin touhujasi, luultavasti olet teon jälkeen entistä parempi jätkä. MUTTA jos ilmoitat kavereillesi, että vietät esim. juhannuksen tai vastaavan viinanjuontijuhlan selvinpäin heidän seurassaan, joudut luultavasti selvittämään ja selittämään valintaasti erittäin tarkasti ja perustelemaan päätöstäsi kaikin keinoin. TÄmän lisäksi sinua yritetään käännyttää ja suostutella takaisin alkoholipitoiselle linjalle jatkuvasti. Itsehän olen aina ollut puhtaasti uhrin asemassa tässä hommassa.

Humalatilan vaikutuksesta naistensaantiin minulla ei oo minkäännäköistä kosketuspintaa, koska tulokset ovat aika heikkoja sekä selvinpäin että kännissä.

Kaverit vaihtoon ja opettelemaan puhumista tuntemattomille ilman suojakänniä.Näin meidän EU:n jäsenehdokkaallaTorstai 26.04.2007 09:52

"Viime keskiviikkona Kaakkois-Turkissa sijaitsevassa Malatiyassa viisi 18-20-vuotiasta muslimiopiskelijaa tunkeutui pienen kristillisen kustantamon toimistoon, sitoi kolme miestä tuoleihin, kidutti heitä ja lopulta leikkasi heiltä kurkun auki."

Lainaus Aamulehden artikkelista http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/20633.shtml.

GO FOR IT PETRI TOIKKANENTorstai 26.04.2007 02:24

Lainaus kommarinuorten sivuilta, Petri Toikkasen, kommarinuorten puheenjohtajan artikkeli:
”Pohjois-Korealla oikeus ydinaseeseen” (2.11.2006)


Kommunistisen nuorisoliiton puheenjohtajan, kaupunginvaltuutettu Petri Toikkasen mielestä länsimaat osoittavat kaksinaismoralismia tuomitessaan Pohjois-Korean ydinkokeen.

- Imperialistiset poliitikot kauhistelevat, kun yhä uudet maat valmistavat itselleen ydinaseita. He haluavat pitää itsellään yksinoikeuden ydinaseisiin, eivätkä ole valmiita luopumaan niistä.

USA on ainut maa, joka on tähän mennessä käyttänyt ydinaseita. Ydinpommin arvioidaan tappaneen Hiroshimassa yli 200 000 ihmistä ja Nagasakissa noin 70 000.

- Ydinaseista luopuminen on ajankohtaista vasta sitten, kun nykyiset ydinasemaat ovat valmiita niistä luopumaan. Jos Yhdysvallat pidättää itsellään oikeuden ydinaseisiin, tulee kaikilla muillakin valtioilla, myös Pohjois-Korealla, olla oikeus niitä kehittää, sanoo Toikkanen.

Toikkanen pitää ydinaseiden vastustamista kuitenkin erittäin tärkeänä:

- Totta kai jokainen ajatteleva ihminen haluaa lakkauttaa ydinaseet kokonaan. Oikea järjestys ei kuitenkaan ole se, että suvereenisuuttaan puolustava, imperialismin uhkaama pieni valtio luopuu niistä ensimmäisenä. Sodat loppuvat vasta sitten, kun syy niiden olemassaoloon lakkaa: kun ei enää ole niitä, jotka hyötyvät sodista. Imperialismi synnyttää sotaa. Sota on kannattavaa bisnestä, keino hankkia raaka-aineita ja alistaa kansakuntia. Jos haluamme toimia sotaa vastaan, meidän täyty toimia imperialismia vastaan.


NIin... tuota... Toikkasen mielestä on tosi okei ja ihan kiva, että P-Korea hankkii ydinaseen kun Ameriikallakin on.
Itseasiassa Peten tekstissä on pieni vivahde, että se ois jopa suotavaa, Pete ainakin tykkäisi, koska Ameriikka ei tykkäisi. Ameriikka on nimittäin pahin paha Peten mielestä, koska Pete on kommunisti ja Ameriikka on paha kommunisteille.

"Toikkanen pitää ydinaseiden vastustamista kuitenkin erittäin tärkeänä"

Minusta tuntuu että vasuriystävällämme on vaikeuksia päättää haluaako hän nyt niitä ydinaseita maailmaan vai ei. Mielestäni on lähinnä lapsellista puolustaa jonkun äärimilitaristisen ja länsivihaisen maan, jonka johdossa sattuu olemaan vielä hieman epästabiili jamppa, joukkotuhoaseiden hankintoja ihan vaan sillä, että joku "kapitalistinen syntipesä" suuttuisi siitä.

Lopputekstiksi Pete suoltaa sitten täysin käsittämätöntä vasuriretoriikkaa suolentäydeltä.

EDIT: Petri näyttää melko typerälle artikkelin kuvassa.vasurinuorten ideaologiaaTorstai 26.04.2007 01:31

En edes yritä tajuta kaikkea sitä suurta viisautta mitä vasemmistonuoret jakelevat tässä maassa, mutta pari asiaa jää hieman kyllä vaivaamaan. Vasurilasten sivuilla myydään "palestiina" tekstillä olevia t-paitoja. Olisi ihan kiva tietää että mikä siitä Palestiinasta tekee niin hohdokkaan hienon, että ihan Suomesta saakka pitää tukea valtiota jonka johdossa on yleisesti terroristiryhmittymänä pidetty Hamas-järjestö, joka muodosti hallituksenkin täysin yksin. Eikä muuten tunnusta Israelin valtiota vieläkään.

Varsinkin kun teksti on tehty raflaavasti korostamaan toveruutta kansan kanssa; PALestiina. Tiedä sitten haluaako nämä vasemmalle nyrjähtäneen koiranputkenpurijat antaa viestiä jossa he eivät tunnusta Israelin valtiota ollenkaan vai haluavatko he muuten vain antaa tukensa ja sympatiansa palestiinalaisten militanttiryhmittymien intifadalle. Tämä ainakin sopii vasureiden solidaarisuuden ja rauhan sanomaan kuin nyrkki sieraimeen. NATO:a (huom. PUOLUSTUSliitto) vastaan ollaan rajusti ja rauhan nimissä, mutta toisaalta sympatisoidaan terroristijärjestön johtamaa ja väkivaltaisesti johtamaa maata.

En sano että Israel olisi sen parempi sekään, mutta on kyllä aika saatanan mautonta osoittaa valtapuolueen nimissä sympatioita ja kaveruutta Palestiinan tapaiselle touhulle.

Toisaalta, yllättävän moni vasurihippi vannoo rauhaa ja kieltäytyy aseistakin Che Guevaran paita päällä ja liput seinällä. Che kun itse oli poistamassa siviilipalvelusta ja oli äärimmäisen väkivallan militaristi. Vankilanjohtajana teloitti satoja toisinajattelijoita, jehovan todistajia ja muita ohi normaalien lakien. Muutenkin polki ihmisoikeudet maanrakoon. Vasureiden suuri idoli oli:
- Äärimmäisen väkivallan kannattaja
- Militaristi
- Pankinjohtaja
- Teollisuusministeri
- Aatelissuvun edustaja

Eli ihan normaali vasureiden esikuva.

http://www.vasemmistonuoret.fi/libero/paperitahdet/2007/01_2007/cocacola_automaatit_pois_kouluista.html

Kiva juttu mutta eikö oikeasti Suomesta löydy tärkeämpiä asioita?

Galtsun kauppaaMaanantai 23.04.2007 22:38

http://www.yle.fi/uutiset/talous/id58565.html

Siinä on euro ja sentti vaihtanut omistajaa. seittemässä vuodessä on kyllä sinäänsä aika perkeleellisesti yhteisöä kasvanut, muistan 2000 tai 2001 kun täällä oli alle sata henkilöö vielä, ei paljon raha sillon vielä liikkunut.

vanha totuus:Maanantai 23.04.2007 22:32

Tubbe ei vaan saa katiskaa.

Feministien logiikka.Sunnuntai 22.04.2007 21:54

http://www.feministinenaloite.org/

"Johtotehtäviin tulee valita tasaisesti naisia ja miehiä"

Omasta mielestäni johtotehtäviin tulisi valita tasaisesti _hyviä johtajia_, sukupuoleen katsomatta, ehkä Hermanni-raukalta jää taas ilmeisesti joku suuri feministisen logiikan punainen lanka löytämättä.

Tasa-arvokeskustelussa usein puhutaan siitä, miten huippuosaajista (tiedemiehet, suuret johtajat, poliitikot ym.) enemmistö on miehiä, ja että tämä on vain miehisen yhteiskunnan vika. Tieteen ja monen taidon saralla statukseen vaikuttaa suuresti älykkyys joka johtaa osaamiseen. Tässä tulee naisten ja miesten ero; keskimäärin miehet ja naiset ovat suurinpiirtein yhtä älykkäitä, pieniä heittoja toki eri osa-alueissa mutta ei anneta sen häiritä. ERO tulee siinä millä hajonnalla älykkyys kumpaisessakin sukupuolessa esiintyy. Miesten älykkyydessä hajonta on huomattavasti suurempaa, eli löytyy huomattavasti enemmän niitä huippuälykkäitä ja toisaalta huipputyhmiä. Naisilla taas hajonta on pienempää, eli porukka on älyllisesti tasapaksumpaa, jos asian voi näin ilmaista.

Tämä johtaa taas siihen, että tietynlaista älykkyyttä vaativien alojen huippuosaajiksi ihan tilastollisestikin päätyy enemmän miehiä kun naisia, ilman kenenkään syrjintää ja ilman että kumpikaan sukupuoli olisi mitenkään toista tyhmempi tai älykkäämpi keskimäärin.

Lisää raudanlujia vaatimuksia feministeiltä:

"Ihmisillä tulee olla mahdollisuus valita oma elämänpolku vapaana sukupuoleen liittyvistä rajoitteista"

Ihan kauniille ympäripyöreälle femmariretoriikalle kuulostaa. Joidenkin femististisviritteissävytteisten naisten on vaan hieman hankala ymmärtää että jotkut ns.elämänpolut saavat naisellisen tai miehellisen leiman ihan vaan siksi että jompikumpi sukupuoli nyt vaan TYKKÄÄ kulkea enemmän sitä. Ei Suomessa kukaan oikeasti rajoita naisten pääsyä rakennus- tai metallialalle, päinvastoin. Sattuu vaan olemaan niin että ne naiset tykkää siitä alastä vähemmän kun miehet. Naisten esineellistäminen on toinen mistä on helppo syyttää miehiä, mutta esimerkiksi jos tätä ihqa galtzuammekin selaa niin 5min tutkimusmatkalla tajuaa että kyllä monet naiset tykkää ihan itse itseään esineellistää :) Äkkisiltään tuntuu hieman oravanpyörämenolle lähteä etsimään toisesta sukupuolesta syyllistä siihen: Naiset esineellistää itseään koska miehet tykkää siitä, naiset tykkää siitä, että miehet tykkää siitä, miehet tykkää siitä, että naiset tykkää siitä, että miehet tykkää siitä...

Jos tässä oikeuden eteen syyllistä halutaan niin jouduttaisiin poistattamaan ehkä pari kiloa libidoa maailmasta.
"Helsingin poliisin mukaan sen tutkittavaksi tänä vuonna tulleista 550 ryöstöstä ja ryöstöyrityksestä 120:tä epäillään somalitaustaisten nuorten tekemiksi. Valtaosa Helsingin keskustassa tapahtuneista väkivaltaisista ryöstöistä on kyetty selvittämään ripeällä poliisitutkinnalla, mutta samalla poliisi, sosiaaliviranomaiset ja somalijärjestöt ovat ryhtyneet yhdessä pohtimaan toimia syrjäytymisen uhkaamien somalinuorten ongelmien ratkaisemiseksi."

Tämä Ilta-sanomissa 2005 Ranskan siirtolaismellakoiden aikaan.
« Uudemmat -