IRC-Galleria

Voi voi voiSunnuntai 15.06.2008 02:53

Jep jep, kirjoitellaanpa tännekin pitkästä aikaa, vaikkakin hieman hedonistisessa tilassa. Miksi ihminen avautuu hieman otettuaan, miksi minä kirjoitan tähän itselleni...

Toiset ne valittaa, ettei ole rahaa tarpeeksi, miksi ihmeessä. Minula on ainakin rahaa vaikka itselle jakaa. Sitä kun antaa itselle 20 euroo, jonka jälkeen 20 euroo, niin rahat ei lopu koskaan. Kyllä nyt alkaa juttu luistamaan.

Kerrotaampa hieman minusta, elikkä olen 21v 3v autoinssi opiskelija. Opinnäytetyötä teen aina kun kerkeen. Töissä olen tuotekehityspuolella tutkimus-assistenttina, eikö olekin hienosti sanottu. Jokapäivä menen salkun kanssa töihin ja työkseni aiheutan välillisesti maailmaan enemmän CO2 päästöjä. Saan olla vaikka nettiautossa kokopäivän, rentoa eikö totta.
Mistä minä tiedän sitten, että olen oikealla alalla, en mä vaan tiedä. No oikeastaan tiedän sen aina kun ohitseni pörähtää yli 100 000 euron auto. Eli kun olen juoksemassa pääni/kehoni kääntyy auton mukana ja silloin juostaan sitten vaikka takaperin kunnes auto on kadonnut. Minua ei todellakaan kiinnosta ne ihmiset, jotka autoansa ajavat, vaan ainoastaan itse autot.
Mikä sitten on minun unelma auto, onko se Noble,Range rover vai Bugatti. Tietysti kaikki edellä mainitut. Jos voittaisin lotossa ostaisin välittömästi Aston martin DB9 V8 - auton, koska se on tällä hetkellä yksi parhaimman näköisistä autoista koko maailmassa.

Olen pariin otteeseen hakenut yliopistoon filosofian osastolle, vaikka toisella kerralla jäin parin pisteen päähän valitsemisesta, niin en enää yrittänyt uudestaan. Se siis selittää, miksi viljelen sanaa hedonisti(hyvä=nautinnollinen) kaiken aikaa. Voisin myös kertoa determinismin ja indeterminismin eroista, mutta arvelen ettei se teitä kiinnosta.

Kaiken kaikkiaan olen tavallinen mies, vaikkakin 19 vuotiaana ostin lehtipuhaltimen(kyllä kuulit oikein).
Ps. Onneksi minusta ei tullut äidinkielen opettajaa, koska virheitä tuli näin paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.