IRC-Galleria

Riippuvuus – AddictionSunnuntai 15.03.2009 22:56

Kaikki alkoi pari vuotta sitten..:

Tartuin pulloon ja jäin heti koukkuun. Onneksi tuttavani sanoivat, että pitkällä aikavälillä riippuvuudesta voi olla haittaa terveydelle. Pääsin kuitenkin riippuvuudesta eroon ja suosittelen teille muillekin pysymään erossa Light Jaffasta.

Kun aloitin ammattikorkeakoulun kaverit käyttivät ja sain itsekin maistaa sitä nautintoainetta. Sitten ostin oman askin ja siitä alkoi riippuvuus. Yleensä minulla meni aski päivässä ja se alkoi tuntua jo lompakossa. Aloin tekemään ns. omia askeja halvemmista satseista. Kun käytin nautintoainetta, niin siitä seurasi sivuvaikutuksia, jonka vuoksi jouduin lopettamaan sen käytön. Suosittelenkin teitä käyttämään Amerikkalaisia pastilleja kohtuudella.

Liikuntaan olen ollut riippuvainen jo viimeiset viisi vuotta. Raskaan päivän jälkeen juoksulenkki vie ajatukset muualle. Sekin alkaa lähteä aina välillä käsistä. Nykyään pyrin lenkkeillä ainakin 6pvä/vko. Kesällä ei edes 1500kcal/pvä riitä – tosin yli 2000kcal/pvä en ole vielä päässyt. Liikunta riippuvuus ei ole kuitenkaan mikään ongelma, ainakaan näin riippuvaisen näkökulmasta. Itse voin hyvin lähteä sateella lenkille, mutta sairaana(kuume ym.) en koskaan edes harkitse.

Yksi nautintoaine on kuitenkin ylitse muiden – jäätelö. Suosikkini on ehdottomasti vanilja-suklaarouhe, sitä voisi syödä vaikka ikuisuuden.
Olin kesätöissä kolme vuotta sitten Turun keskustassa, jolloin joka ruokatunti menin ostamaan eri jäätelöä aurajoen rannan jätski kiskalta. KYLLÄ VAAN OLEN MAISTANUT KAIKKIA MAKUJA. Sen jälkeen siirryin kovempiin aineisiin. Nimittäin Pappagallo sijaitsi ihan kävelymatkan päässä. Ensin ostin 2-3 palloa, mutta viimeisenä päivänä ostin 6 palloa jäätelöä. Täytyy sanoa, että se ei enää ollut loppuun asti nautinnollista. Aikaa oli noin 30min ja 6 palloa tuli syödä eli keskimäärin 1pallo/5min(ei nautinnollista). Niin ja jos joku sanoo, että tuollainen määrä lihottaa, niin mä kävin raskaan raksa päivän jälkeen vielä normi lenkillä. Sen kesän jälkeen ostelin aina välillä yhden Cartedor-jäätelö paketin. Niin tosiaan 0,75 litraa meni noin 30-45minuutissa. Onneksi tämä riippuvuus ei ole kallista, eikä terveydelle vaarallista.

Tiedän että monella ihmisellä on vakavampia ongelmia(röökaus,nuuskaus,huumeet) – tämän avautumisen tarkoitus onkin olla vain satiirinen huumoripläjäys.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.