IRC-Galleria

Hofferi

Hofferi

vannoutunut galtsulainen ja vippi siirtyi feispuukkiin galtsun uudistuksen takia.
Tää täti olis nyt ihan kännissä.. Niinku naamat.. Niinku perCt olalla *akrobaatti*
Älkäättens wälittäkö kirjotushäiristä jos niitä ilmenee.. tää on kirjotettu tuubassa taotao<jännä>

Tänään (real eilisen puolella) kävin moikkaamassa Tessan (hoitokoira) omistajaa pitkästä aikaa..

Sitten suunnattiin Pojun kanssa tilkkarin (Tillinmäki) metsään (in Esböö) hölkkäsemään med Ninja (vihainen sakemanni) ja L. ("iso" äL)..
Siellä metsässä vierähti melkein pari tuntia.
Riesakin meinas jäädä kiinni mut erinokkela Ninjan "iskä" M. (valtavan suuri iso äM) avusti Riesan pois metsämontusta taotao.. joku metsäparkkis.. monttuja ja kaikkee (täti on vieläkin kännish.. älkkee väldätkö&lt;puna&gt; ..huomenna vasta hävettää&lt;virne&gt;) ..asiaan.. Mihin?<jännä>&lt;virne&gt;
Niiiinnn..&lt;virne&gt; *homma karkaa lapasesta ihan just* &lt;virne&gt;

Shitten ajelin med Pojkke to Kerava.. jätettiin Poju in da house ja nappastiin murun kanssa Kiki mukaan ja tavattiin Von Mummo ja Von Vaari ja tietty Beetu the n**kerigreyotus.
Nopeet neeperit sai hölkkästä pellolla ku pienet aropuput..

Illallallaaaa.. lähettiin murusen kanssa sen kaverin tupareihin, mä olin kuskina ja aattelin et varmaan mä tuun himaan (missä en ainakaan vielä<vink>ole kirjoilla) ja muru saa jatkaa biletystään kun kerta menojalkaa (ei se keskimmäinen) vipatti.
Mä nyt sit kuitenski jätin Riesan sinne kauas parkkikselle ihan ypöyksinään ja lähdin sit tän porukan kanssa jatkoille.. tietty ensin siellä tupareissa kattelin kiltisti kun muut kännäs.. ja sit otin ne kiinni yhdellä mukillisella boolia (ei huono- vaan HALPA viinapää&lt;vink&gt;).
Baarissa sit join ja tanssin vähän.. sit join lisää ja tanssin enemmän.. ja join ja join ja tanssin paljon.. mähän en osaa tanssia selvinpäin mut kännissä osaan tanssia paljon paremmin?<jännä>&lt;kolmi&gt;&lt;virne&gt;
Nojoo.. sit joskus just ennen pilikkuva hajettiin rotsit ja lähettiin pois..(vähän ennen rähinää).
Murunen olis jääny siihen taxitolpalle jonoon.. Mut me sit käveltiin (mä kävelin ihan suoraan) tuolla pakkasessa (oli muuten oikeesti ihmeen lämmin) n.20min matka himaan (hitto.. vieläkään en oo kirjoilla<kolmi>).
Oon yllättävän lähellä sammumispistettä.. tai olin.. olis ollu niin mukavan lämmin ja muutenki miellyttävä jäädä siihen hankeen makaamaan..

Ihmeen vaikeeta painella näitä saatanan nappuloita.. tarkistelen huomenna (kunhan selviä) mitäsh sitä on tullu kirjoteltuu.. Ihmeen selvältä tääainakin NYt vaikuttaa &lt;virne&gt;
Muutenkin tää on mun mielestä ihan järkevää juttua ja tarpeellista (ainakin osin<jännä>) infoa mikä on kirjotettava tänne!

Kiitos ihanasta illasta muruseni, tuparilaiset ja muut kivat! ;)

Täti menee tästä nyt selviämään..&lt;virne&gt;

ps. rai rai rai.. ja silleen <jännä>&lt;virne&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.