IRC-Galleria

Hofferi

Hofferi

vannoutunut galtsulainen ja vippi siirtyi feispuukkiin galtsun uudistuksen takia.

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Perjantai 03.03.2006 08:57

http://www.break.com/movies/swallow.html biisi
http://www.break.com/movies/theyberunnin_rob.html pojat lenkillä
http://www.break.com/movies/ducklaugh.html xDDD jätkä nauraa ku ankka
http://www.break.com/movies/whatslove.html ruma pappa yrittää laulaa...Hyi!
http://www.break.com/movies/thatway.html kinkit BSB I wan't it that way, tosi hyvin!!!
http://www.break.com/movies/drunkhamsters.html kännisiä hamstereita...
http://www.break.com/movies/ketchupeffect.html ketsuppipullo xD AUTS!!!
http://www.break.com/movies/righthandedprank.html reilu frendi näil nuoril...
http://www.break.com/movies/bullfanattack.html härkätaistelua härän ehdoilla...
http://www.break.com/movies/polarbearjump.html akka flippaa ku nalle tykästyy siihen...
http://www.break.com/movies/wowporn.html internet is for porn...biisi
http://www.break.com/movies/gaycallonme.html Call on me -video ...vai onko?
http://www.break.com/movies/dogbiker.html pyöräilevä koira... xD
http://www.break.com/movies/holditin2.html juontaja kämmää...repee ihan täysillä
http://www.break.com/movies/fucktheshit.html biisi jossa monipuoliset sanat... xD
http://www.break.com/movies/loveme.html kinnkipojat BSB, love me....^_^<3<3<3



Varoitus! Sivulla on kuvia, jotka saattavat järkyttää.

Lemmikkisi ruokinta on keskeinen osa rakkaan ystäväsi hyvinvointia. Tänä päivänä markkinoilla on tarjolla enemmän mitä koskaan aikaisemmin erilaisia ruokia ja ravintotuotteita lemmikeille. Miljardit eurot liikkuvat näillä markkinoilla. Kenelle sinä annat rahasi?






Valitettavasti kaikkein tunnetuimmat ja arvostetuimmat brandit syyllistyvät poikkeuksetta raakoihin ja julmiin eläinkokeisiin testatessaan uusia tuotteita sekä niissä olevien ainesosien vaikutusta lemmikkeihin. Lähes kaikki kokeisiin joutuvat kissat ja koirat elävät koko elämänsä pimeydessä ja päivittäisten testien sekä kokeiden alaisina esimerkiksi IAMS/Eukanuba (omistaja P&G Procter and Gamble - www.pg.com) koelaboratoriossa olevilta koirilta on leikattu äänihuulet, jotta ne eivät haukkuessaan häiritse työntekijöitä. Lisäksi koirilta leikataan toistuvasti reisistä koepaloja, eikä haavoja sidota tai suojata millään tavoin. Nestlé Purina puolestaan piti 9:ää Beaglea eristyksissä 15 viikkoa, jonka aikana niiden ruokavalio vaihdettiin joka kolmas viikko. Koirat kärsivät pahoista oireista ripulin ohella mm. sosiaalisesta häiriökäyttäytymisestä, koska eivät saaneet toteuttaa luonnollisia tarpeitaan.

Valitettavasti edellä kuvattuja testejä tehdään jatkuvasti eri puolilla maailmaa laboratorioissa ja yhteistyössä monien tunnettujen yliopistojen kanssa uusien erilaisten tuotteiden markkinoille saattamiseksi. Se mitä koira tarvitsee ravinnokseen on ollut jo kauan tiedossa. Tarpeettoman väkivallan jatkuva tuottaminen ruokia ja ruoka-aineita testattaessa ei voi olla puolusteltavissa millään tavoin. Tämän sivun tiedot on kerätty eri eläinsuojelujärjestöiltä ja viranomaisilta. Sivun lopussa on linkit em. lähteisiin, joista saat arvokasta lisätietoa. Sinulla kuluttaja on velvollisuus päättää ja vaikuttaa mitä ostat.

Ohessa on kuvia videosta, jonka erään järjestön työntekijä oli kuvannut salaa IAMS:in laboratoriossa. Videon voi ladata koneelle kokonaisuudessaan PETA:n sivuilta (Video).

“Useimmissa tapauksissa kyseiset koirat “kennelöidään” suurimmaksi osaksi niiden elinajasta, ellei jopa koko niiden elämäksi. Sosiaalisille ja kotieläimiksi tarkoitetuille eläimille kuten koira, tällaiset olosuhteet ovat sopimattomat. Tällaiset olosuhteet eivät takaa riittävää henkistä, fyysistä ja sosiaalista stimulaatiota. Lukuisat testit ja kokeet osoittavat että koiran kotiympäristöllä on merkittävä vaikutus, ei pelkästään koiran hyvinvointiin, vaan myös sen fysiologisiin toimintoihin kuten esim. immuunijärjestelmään. Nämä vaikutukset näyttäisivät nostattavan epäilyksiä eläinkokeissa saatuja tuloksia kohtaan, ravintoon tai koiran muuhun hyvinvointiin liittyviin asioihin. Lähes kaikissa tapauksissa, koirat ovat useiden erilaisten toimenpiteiden kohteina vain välittääkseen dataa tai määrittääkseen ruokavalion vaikutuksia. Esimerkiksi verikokeet, peräruiskeet, tähystykset ja monet muut ovat usein toistuvia rutiininomaisia toimenpiteitä joita koirat kohtaavat päivittäin. On todennäköistä, että koirat kokevat kipua ja epämukavuutta huolimatta siitä, että sitä yritettäisiin välttää. Koska tällaiset toimenpiteet eivät ole välttämättömiä koirien terveyden ja hyvinvoinnin osalta sinänsä, mitkään kipukokemukset, vaikka miten pienet, eivät voi olla eettisesti puolusteltavissa tai anteeksi annettavissa.”

Nedim C. Buyukmihci, V.M.D. Professor of Veterinary Medicine (Emeritus), University of California

!! Tässä lista suuryrityksistä ja merkkibrandeista, jotka ovat todistetusti käyttäneet tuskaa aiheuttavia eläinkokeita valmistaessaan ja testatessaan tuotteitaan, ja joilta ei ole saatu todisteita näiden kokeiden lopettamisesta kaikissa tutkimusyksiköissään.

Nestlé Purina Petcare/Friskies Alpo, Bonio, Felix, Go Cat, Gourmet, Omega Complete, Proplan, Spillers, Vital Balance, Winalot

Hill's Pet Nutrition Hill's Science Diet

IAMS/Eukanuba

Pedigree, Masterfoods (Mars Inc.) Bounce, Cesar, Chappie, Frolic, James Wellbeloved, Katkins, Kitekat, Pal, Pedigree Chum, Royal Canin, Sheba, Whiskas

Onneksi on myös paljon lemmikkien ruokamerkkejä, joiden valmistus ja tutkiminen ei pidä sisällään epäeettisiä toimia. Sinulla on kuluttaja vastuu saada tietoa onko ostamasi ruoka valmistettu eettisiä arvoja kunnioittavasti. Varmista aina pakkauksen tuoteselostuksen sisältö ja etsi tietoa valmistajasta, ota kontakti suoraan ruoan valmistajaan, mieluiten tehtaaseen jossa sitä tehdään ja vaadi takuutodistus siitä, että heidän tekemänsä tuotteet ovat nk "Cruelty Free" - tuotteita.

Lukuisat eläinsuojelujärjestöt maailmalla ovat tutkineet ja taistelleet eettisen valmistusprosessin puolesta. Olemme pyytäneet selvityksiä ruoan valmistusprosesseista myös kotimaisilta maahantuojilta ja valmistajilta. Olemme kysyneet kirjeissä, sähköposteissa ja puhelinsoitoissa tekevätkö/teettävätkö ko. yritykset tuskallisia eläinkokeita tuotteidensa valmistusprosessien aikana. Poikkeuksetta kaikkien merkkien osalta eläimille tehdään nk. maistuvuustestejä eli ne syövät testattavaa muonaa ja myöhemmin niiden ulosteet analysoidaan.

HUOM! Tilanne 5.10.2005. Seuraavat tahot ovat vastanneet kyselyymme/kuluttajien tiedusteluihin ja toimittaneet eettisyystodistuksen eläinkokeiden osalta.
SYMPPIS OY (mm. Naturediet)

Takuutodistus (PDF)
JOSERA

Takuutodistus (PDF)
MASTERY

Takuutodistus (PDF))
BENTO KRONEN

Takuutodistus (PDF)
MERA DOG

Takuutodistus (PDF)
HUSSE

Takuutodistus (PDF)
SHETLAND Oy (Eagle ruoat) Uusi !

Takuutodistus (PDF)











Mainittakoon, että esim. Symppis Oy:n Naturediet oli ensimmäinen eläinsuojelujärjestön virallisesti hyväksymä tuote Suomen markkinoilla - BUAV (British Union for the Abolition of Vivisection).

29.9.2005 HUOM!!!! Onko tässä todellakin kaikki? Entä jos haluan, että koirani on myös vegaani, löytyyko sellaista ruoan valmistajaa? Kyllä. Tästä voit ladata/lukea PETA:n listaamia yrityksiä ja valmistajia, jotka täyttävät heidän tarkat kriteerit eettisyyden suhteen.

!! NUTRO CHOICE on poistettu listalta (14.7.2005) takuutodistuksen esittämisestä huolimatta. Yhdistys sai PETA:n tutkijalta Chris Fordilta sähköpostin, jossa hän esittää lyhyen perustelun, miksi Nutro tulisi ottaa pois listaltamme. Lataa/lue sähköposti tästä. Chrisin esittämä AAFCO on määritellyt tiettyjä testimalleja, jotta valmistajat saisivat parhaat mahdolliset tulokset aikaiseksi. Kuitenkaan ko. testit eivät ole tarpeellisia oikean tiedon saamiseksi.

Voit ladata vastaukset/takuutodistukset luettavaksi - Klikkaa kunkin valmistan "Takuutodistus" - kohtaa hiiren oikealla näppäimällä ja valitse "Tallenna nimellä"/"Save Picture As" sekä sen jälkeen kohde koneeltasi, jonne haluat tiedoston tallentaa.) Tiedoston avaamisen tarvitset Acrobat Reader- ohjelman. Jos sellaista ei ole koneellasi, sellaisen saat Adobe Finlandin kotisivuilta ilmaiseksi klikkaamalla Adoben kuvaketta.

Olemme itse tarkastaneet tällä sivulla esiintyvät väitteet vähintään kahdesta eri lähteestä eri järjestöjen sivuilta sekä suorilla kontakteilla valmistajiin.

Suosittelemme myös tutustumaan Ulla Kivimäen tekemään kirjaan "Koiran luonnonmukainen hoito" (ISBN 952-99066-1-7), jota saa hyvin varustetuista kirjakaupoista. Kirjaa kannattaa myös kysyä paikkakuntasi kirjastosta. Lisätietoa lemmikkien ruoista ja valmistusmenetelmistä sekä tietoa eettisesti valmistetuista vastaavista tuotteista saat alla olevista linkeistä. Sivut ovat kaikki englannin kielellä.

British Union for the Abolition of Vivisection (BUAV) ::::: Stevenage Animal Rights ::::: Nexus Magazine

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) ::::: Europa Pet Foods Ltd

muistatko...Keskiviikko 15.02.2006 21:04


Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

ei aina paskaa...Keskiviikko 08.02.2006 19:58

juup...elikkäs tänään Pojulta kuvattiin lonkat ja tatskattiin korva...yht 100e.
ensin eläinlääkärimies tutki Pojun päällisinpuolin...ja huomautti Pojun isoista palleista :D oli kuulemma kateellinen Pojulle ja vaihtais samantien alaa jos sil ois sellaset :DDD siel joutu nauraa, hullu eläinlääkäri!! ;D
no...lonkkakuvista se ei ollu uskoa miten täydelliset A/A.t ne oli...ja kyynäreet 0/0...siis kuulemma täydellisen puhtaat...jeeee...mul on laatubastardi!!! :DD
sit ku sanoin et se hyppää 230cm aidan yli, niin lääkäri sano että "näillä lonkilla hypytä vaikka neljää metriä" xDDD

että näin tänään...vaihteeks jotain hyvääkin :)
"oi beibe kuinka mä sua rakastankaan, miksi olin narri, ja menin lankaan. etkö muka lempeäni koskaan huomannut, suurta kaipuutani merkille pannut. enää en voi niittää mä rakkauden viljaa, jo kohta räyhdyn on puhtini hiljaa. taakse jääneet on auringonlaskut ja rusketusraiidoista kertovat taskut.

yksin ikkunasta katselen kuuta. kaipaan kättäsi, silmääsi, suuta joka aina ennen suudelman antoi, korren rakkauden kekoon kantoi, herkkä kyynel pitkin poskeani vierii sydämeni rinnastani ulos jo kierii. tule takaisin, mä sua rakastin, nyt vain on mummoa täynnä pakastin..

miks annoit toisen koskettaa sua sinne, tiesithän kyllä itsekin minne, miks annoit toisen sua rakastaa, luulitko että mä en tietää saa..

oi beibe sä oot yhä mulle rakkain, ehkä vielä kuljemme rinnakkain. sillä ilman sua on elämäni turhaa joku voisi harkita itsemurhaa, mutta ehkä saan sut vielä takaisin, tiedän kyllä että hielle haisin. mutta kylpyhuonetta voisin mä käyttää taas sulle rakkauden keinot näyttää.

miks annoit toisen koskettaa sua sinne, tiesithän kyllä itsekin minne. miks annoit toisen sua rakastaa, luulitko että mä en tietää saa..

kun heräsin oli koirani kuollut, sekin kai oli valokuvaasi nuollut. eilen päätäni seinään iskin, nyt oon orja tän kirotun viskin. baarissa tuijotan pöydän kulmaa, mietin hiljaa, on rakkaus julmaa, oih tätä pappisvihaa, enää en voi saada mä nuorta lihaa.

miks annoit toisen koskettaa sua sinne, tiesithän kyllä itsekkin minne. miks annoit toisen sua rakastaa. luulitko että mä en tietää saa..

oi ei, minne isä sua kuskaa, eih, taas kohti tuota puskaa, jossa sun kannssasi kerran telmin, kohta tulen ja annan ilmi sen kelmin, sitten mä siltä jo pään irti sorvaan, voi ei, ei korvaan, eihän tuollaista voi katsella kukaan, hei ottakaa te sitten minut edes mukaan.

miks annoit toisen koskettaa sua sinne, tiesithän kyllä itsekkin minne. miks annoit toisen sua rakastaa. luulitko että mä en tietää saa..

miks annoit...

miks annoit...

miks annoit...

ja vielä kerran pojat.

miks annoit toisen koskettaa sua sinne, tiesithän kyllä itsekkin minne. miks annoit toisen sua rakastaa. luulitko että mä en tietää saa.."


>>anteeksi vain...oli pakko ;D

eläintarha kasvoi...Tiistai 24.01.2006 03:12

tänään tuli pari minihiirtä hommattua eläinkaupasta...ristin niiden nimiks Kauna ja Piina...ovat pojat ammatiltaan terraariokarkureita...kokoajan tähyilevät tilaisuutta karata minkä tekivät eläinkaupassa pari kertaa...vielä eivät ole päässeet karkuun ;DD
kuvia ilmestyy jossain vaiheessa :P

eivät ole ensimmäiset lemmikit jotka tuli mulle ihan "extempore"...eli siis olisivat tällä viikolla menettäneet henkensä, joutuneet pakastimeen ja sitten käärmeen ruuaksi koska olivat jo niin vanhoja myytäväksi (tämä kuulemma yleinen käytäntö eläinkaupoissa vaikka siitä ei puhuta)...eli kun eivät ole kovin kesyjä, niin sain ne ilmaiseksi :DD (olen jo pidempään haaveillut minihiiristä) :)

Råtta on myös tullut mulle kaverilta, olis joutunu myös kuoppaan koska on niin arka että puree jos siihen koskee...eli myöskään en maksanut siitä mitään, mutta eläin sai pitää henkensä ja saa viettää rauhallista elämäänsä erakkona... :P

Bunny (R.I.P.) löytyi meidän läheltä tieltä n.5-kuisena, turkki sentin paksuista takkua koko kanissa, laiha kuin mikä ja todella kuivunut...Bunny eli 2,5vuotiaaks ja kuoli ilman näkyvää syytä!!!

(seuraava ei sinänsä kuulu joukkoon...mutta siitäkään en maksanut...)
Poju (elämäni miäs) <3<3<3 on tuttujeni entisen koiran vahinkopentu ja tuttuni eivät pyytäneet Pojusta hintaa...Poju on paras vahinko mitä voi syntyä :) <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 :P
tuli sit käytyy messarissa kattomas ötököitä...
tuliaisiks sieltä tuli valtava NÄYTTELYHÄKKI jonka Dee otti heti omaksi paikakseen (raukka hukkuu sinne kun häkki on hiukkasen iso sille) :D
...RUOKAA koirille sieltä tarttui mukaan yhteensä 11 säkkiä...about 20cm YDINLUU löysi paikkansa Pojun hampaiden välistä :D, Pojulle KARSTA ja nahkainen musta KURISTAVA NIITTIPANTA ja kamerallinen KUVIA tuli myös otettua :D

ekana messari-iltana kävin katsomassa myös hovawart iran (sateenkaaren zafira) pentuja tutullani...aivan ylisöpöjä pieniä 5-viikoisia koiran alkuja...1blondi uros, 1blondi narttu ja 1merkki narttu...>>blondi narttu vielä vapaana :P
niistä ehkä kuvia myöhemmin galleriaan (kuvat odottavat pienennystä)...
- Vanhemmat »