IRC-Galleria

Hofferi

Hofferi

vannoutunut galtsulainen ja vippi siirtyi feispuukkiin galtsun uudistuksen takia.

Blogi

- Vanhemmat »

muistatko...Keskiviikko 15.02.2006 21:04


Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

ei aina paskaa...Keskiviikko 08.02.2006 19:58

juup...elikkäs tänään Pojulta kuvattiin lonkat ja tatskattiin korva...yht 100e.
ensin eläinlääkärimies tutki Pojun päällisinpuolin...ja huomautti Pojun isoista palleista :D oli kuulemma kateellinen Pojulle ja vaihtais samantien alaa jos sil ois sellaset :DDD siel joutu nauraa, hullu eläinlääkäri!! ;D
no...lonkkakuvista se ei ollu uskoa miten täydelliset A/A.t ne oli...ja kyynäreet 0/0...siis kuulemma täydellisen puhtaat...jeeee...mul on laatubastardi!!! :DD
sit ku sanoin et se hyppää 230cm aidan yli, niin lääkäri sano että "näillä lonkilla hypytä vaikka neljää metriä" xDDD

että näin tänään...vaihteeks jotain hyvääkin :)
"oi beibe kuinka mä sua rakastankaan, miksi olin narri, ja menin lankaan. etkö muka lempeäni koskaan huomannut, suurta kaipuutani merkille pannut. enää en voi niittää mä rakkauden viljaa, jo kohta räyhdyn on puhtini hiljaa. taakse jääneet on auringonlaskut ja rusketusraiidoista kertovat taskut.

yksin ikkunasta katselen kuuta. kaipaan kättäsi, silmääsi, suuta joka aina ennen suudelman antoi, korren rakkauden kekoon kantoi, herkkä kyynel pitkin poskeani vierii sydämeni rinnastani ulos jo kierii. tule takaisin, mä sua rakastin, nyt vain on mummoa täynnä pakastin..

miks annoit toisen koskettaa sua sinne, tiesithän kyllä itsekin minne, miks annoit toisen sua rakastaa, luulitko että mä en tietää saa..

oi beibe sä oot yhä mulle rakkain, ehkä vielä kuljemme rinnakkain. sillä ilman sua on elämäni turhaa joku voisi harkita itsemurhaa, mutta ehkä saan sut vielä takaisin, tiedän kyllä että hielle haisin. mutta kylpyhuonetta voisin mä käyttää taas sulle rakkauden keinot näyttää.

miks annoit toisen koskettaa sua sinne, tiesithän kyllä itsekin minne. miks annoit toisen sua rakastaa, luulitko että mä en tietää saa..

kun heräsin oli koirani kuollut, sekin kai oli valokuvaasi nuollut. eilen päätäni seinään iskin, nyt oon orja tän kirotun viskin. baarissa tuijotan pöydän kulmaa, mietin hiljaa, on rakkaus julmaa, oih tätä pappisvihaa, enää en voi saada mä nuorta lihaa.

miks annoit toisen koskettaa sua sinne, tiesithän kyllä itsekkin minne. miks annoit toisen sua rakastaa. luulitko että mä en tietää saa..

oi ei, minne isä sua kuskaa, eih, taas kohti tuota puskaa, jossa sun kannssasi kerran telmin, kohta tulen ja annan ilmi sen kelmin, sitten mä siltä jo pään irti sorvaan, voi ei, ei korvaan, eihän tuollaista voi katsella kukaan, hei ottakaa te sitten minut edes mukaan.

miks annoit toisen koskettaa sua sinne, tiesithän kyllä itsekkin minne. miks annoit toisen sua rakastaa. luulitko että mä en tietää saa..

miks annoit...

miks annoit...

miks annoit...

ja vielä kerran pojat.

miks annoit toisen koskettaa sua sinne, tiesithän kyllä itsekkin minne. miks annoit toisen sua rakastaa. luulitko että mä en tietää saa.."


>>anteeksi vain...oli pakko ;D

eläintarha kasvoi...Tiistai 24.01.2006 03:12

tänään tuli pari minihiirtä hommattua eläinkaupasta...ristin niiden nimiks Kauna ja Piina...ovat pojat ammatiltaan terraariokarkureita...kokoajan tähyilevät tilaisuutta karata minkä tekivät eläinkaupassa pari kertaa...vielä eivät ole päässeet karkuun ;DD
kuvia ilmestyy jossain vaiheessa :P

eivät ole ensimmäiset lemmikit jotka tuli mulle ihan "extempore"...eli siis olisivat tällä viikolla menettäneet henkensä, joutuneet pakastimeen ja sitten käärmeen ruuaksi koska olivat jo niin vanhoja myytäväksi (tämä kuulemma yleinen käytäntö eläinkaupoissa vaikka siitä ei puhuta)...eli kun eivät ole kovin kesyjä, niin sain ne ilmaiseksi :DD (olen jo pidempään haaveillut minihiiristä) :)

Råtta on myös tullut mulle kaverilta, olis joutunu myös kuoppaan koska on niin arka että puree jos siihen koskee...eli myöskään en maksanut siitä mitään, mutta eläin sai pitää henkensä ja saa viettää rauhallista elämäänsä erakkona... :P

Bunny (R.I.P.) löytyi meidän läheltä tieltä n.5-kuisena, turkki sentin paksuista takkua koko kanissa, laiha kuin mikä ja todella kuivunut...Bunny eli 2,5vuotiaaks ja kuoli ilman näkyvää syytä!!!

(seuraava ei sinänsä kuulu joukkoon...mutta siitäkään en maksanut...)
Poju (elämäni miäs) <3<3<3 on tuttujeni entisen koiran vahinkopentu ja tuttuni eivät pyytäneet Pojusta hintaa...Poju on paras vahinko mitä voi syntyä :) <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 :P
tuli sit käytyy messarissa kattomas ötököitä...
tuliaisiks sieltä tuli valtava NÄYTTELYHÄKKI jonka Dee otti heti omaksi paikakseen (raukka hukkuu sinne kun häkki on hiukkasen iso sille) :D
...RUOKAA koirille sieltä tarttui mukaan yhteensä 11 säkkiä...about 20cm YDINLUU löysi paikkansa Pojun hampaiden välistä :D, Pojulle KARSTA ja nahkainen musta KURISTAVA NIITTIPANTA ja kamerallinen KUVIA tuli myös otettua :D

ekana messari-iltana kävin katsomassa myös hovawart iran (sateenkaaren zafira) pentuja tutullani...aivan ylisöpöjä pieniä 5-viikoisia koiran alkuja...1blondi uros, 1blondi narttu ja 1merkki narttu...>>blondi narttu vielä vapaana :P
niistä ehkä kuvia myöhemmin galleriaan (kuvat odottavat pienennystä)...
- Vanhemmat »