IRC-Galleria

Hofferi

Hofferi

vannoutunut galtsulainen ja vippi siirtyi feispuukkiin galtsun uudistuksen takia.

L.U.K.E.K.A.A.!Keskiviikko 10.10.2007 21:29

http://sata.laif.fi/about/
<virne> Mahtavaa ja harvinaisen viihdyttävää tekstiä! <virne>

___________________________________________
Lisään tähän pikkupätkän glokissa olevasta tekstistä..
___________________________________________
"Lauantai-iltana oli todellisen tulikokeeni aika. Lähdin ravintolaan yksinomaisena ja ainoana tavoitteenani suorittaa täydellinen kaato. Epäonnistumista ei voisi hyväksyä, sillä se asettaisi koko projektin mielekkyyden kyseenalaiseksi. Ajattelin ettei ennen puolta yötä kannattaisi olla liikkeellä, joten tein myöhään töitä, otin pohjalle tuplan 14 vuotiasta Longrowta ja tilasin sitten taksin noin kahdentoista aikaan.

Kysyin taksikuskilta neuvoa, mihin kannattaisi mennä jos en haluaisin tulla yksin takaisin. Kuski mainitsi muutaman paikan, joihin kuulemma iltaisin sai yleensä kuskata mies- ja naisporukoita ja joista aamuöisin sai hakea enimmäkseen pariskuntia.

Päätin kokeilla Kaarle XII:n tarjontaa lähinnä siksi, että se on niitä harvoja yökerhoja, joissa olen käynyt. Jono oli masentava, mutta onneksi sadetta ei tullut vaikka taivas sillä uhkailikin. Takanani jonossa seisoi kolme kylmissään paikallaan hyppivää naista, jotka arvuuttelivat kuinka pitkään joutuisivat odottamaan. Liityin keskusteluun ja yritin sanoa jotain vitsikästä. Naiset nauroivat kohteliaasti. Kysyin eikö heidän kauniille säärilleen tullut vilu. Lähimpänä seissyt tummaverikkö katsoi minuun keimaillen ja myönsi sääriään tosiaan palelevan. Ehdotin hänelle, että skippaisimme jonotuksen ja siirtyisimme suoraan jatkoille luokseni. Nainen kikatti hieman ja sanoi ettei hän voisi sellaista tehdä. Katsoin häntä vielä kerran arvioivasti varpaista päälakeen ja totesin:

- Sääli.

Jono liikkui taas ja käännyin pois. Naiset supattelivat takanani. Kohta yksi heistä korotti ääntään:

- Missä se sun jatkopaikkasi on?
- Punavuoressa, vastasin. - Siellä on paitsi lämmintä myös hyvin varusteltu baarikaappi ja koko Bob Dylanin tuotanto.

Naiset jatkoivat neuvonpitoaan ja ilmoittivat sitten, että Tiina tulisi vain sillä ehdolla, että Marika ja Paula tulevat myös. Kun nousimme taksiin huomasin, että se oli sama jolla olin saapunut noin neljä minuuttia aiemmin. Istuin eteen ja naiset pakkautuivat taakse. Kuski tunnisti minut, katsoi takapenkille ja pyöritteli päätään epäuskoisena.

- Mihinkäs tällä kertaa, hän kysyi.
- Takaisin vaan, vastasin. - Hyvän paikan neuvoit."
_____________________________________________________
Noin! <virne>
Viihdyn tän parissa!! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.