IRC-Galleria

Ilta-Inkeri

Ilta-Inkeri

On Verkkoterkkari Tea

VerkkoterkkaritTiistai 31.05.2011 13:20

Olemme Helsingin kaupungin terveyskeskuksen palkkaamia oikeita terkkareita. Terveydenhoitajan työnä on terveydenedistäminen ja kaikenikäisten ihmisten hoitaminen. Terveydenhoitajan voit tavata ehkäisy-, äitiys- ja lastenneuvoloissa, terveysasemilla, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, työterveyshuollossa, sairaaloissa ja myös verkossa.

Meidät tapaat nimimerkeillä Mollaella/Pihla-Elviira, Timjami/Herttahermiina, Lianiina/Sanelmamamma ja Ilta-Inkeri/Aamu-Amanda Habbo hotelissa Netari nuoristotilassa ja Verkkoterkkarin omassa huoneessa, IRC-Gallerian Verkkoterkkariyhteisössä ja kahdekeskisessä chatissa ja Demin keskusteluissa. Tietty meille voit lähettää myös sähköpostia tai kysyä mieltäsi askaruttavia asioita Formspringin kautta, joka löytyy Galtsun Verkkoterkkari- yhteisöstä.

Avaamme viikottain johonkin ajankohtaiseen teemaan liittyvän keskustelun Demissä ja samalla myös Galtsuun ilmestyy blogi. Kevään aikana nämä ovat kivasti herättäneet hyvää ja vilkastakin mielipiteiden vaihtoa. Toki keskustelua on voinut käydä myös jostakin itselle juuri sillä hetkellä tärkeästä aiheesta. Juhannukseen jatkamme näillä eväillä, jonka jälkeen lomailemme.

Syyskauden aloitamme samoihin aikoihin koulujen kanssa eli vko.lla 33. Silloin tarjoamme taas myös jotakin uutta.Tarkemmat tiedot "aukioloajoista" löytyvät Verkkoterkkarit-yhteisön sivulta.

Toivotamme kaikille oikein mukavaa ja rentouttavaa kesää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.