IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

My brain hurts.Perjantai 01.11.2013 15:43

Näin naisena sitä on aina ajatellut että miehet katsoisivat eniten kasvoja. Tottakai vartaloakin, mutta päähuomio olisi kasvoissa.

Niinkuin kasvot olisi jotenkin ihmisen muuttumaton (vanhenemista lukuunottamatta) "ydin" ja vartalo taas sellainen jonka epäkohdat voisi antaa anteeksi- ajatella, että kenties tuo tuosta vielä paranee kun vien sitä salille tai lenkkipolulle.

Tai että miksi se huomio kiinnittyisi vaikka niihin rintoihin- kai mies eläimellisyydestäänkin huolimatta jotenkin tajuaa ettei elämä voi olla pelkkää seksiä; tai että se seksi parisuhteessa alkaa kuitenkin näivettyä joidenkin kuukausien jälkeen.

Niin, pitäisikö enemmän opetella meikkaamaan ja huolehtia että "hiukset on hyvin" kuin rehkiä salilla?

Onko kauniit kasvot lopulta aika sama jos rinnat on pienet, vatsa pömpöttää ja sääretkään ei ole pitkät ja hoikat?

Melkein ajattelis että tavallisen naaman omaava hyväkroppainen nainen on suositumpi miesten keskuudessa kuin kauniskasvoinen vähemmän hyväkroppainen.

Ja jotenkin tuohon vartaloon keskittyminen saa mut kokemaan vastenmielisyyttä miehiä kohtaan.

Toisaalta, eivätpä komeat kasvot tee miehestäkään automaattisesti haluttavaa jos on sellainen 163cm pitkä pulkannaru. Mulla kyse ei kuitenkaan ole niinkään seksistä- enemmänkin siitä miten roteva mies olisi kuin suuri nallekarhu.

Jotain siinä on niin turvallista, mahdoton selittää.

Ehkei kasvoja ja vartaloa voi oikein eriyttää toisistaan. Pitäisi olla kokonainen paketti- hyvät kasvot, hyvä vartalo... mutta miten se sitten pisteytetään kun aniharvalla on molemmat huippuluokkaa ja parinvalinnassa kaikki ei saa kaikkea.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.