IRC-Galleria

JaakkimO

JaakkimO

Jaakko Herranen

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Tiistai on epätoivoa täynnäTiistai 25.10.2005 21:33

Jaha, tämmönenki :o Galleriaan tunnutaan liittävän kaikki maholliset jutut. Kohta tällä voi soittaa venäjälle ja tilata junaliput siperiaan. No, vekkulia kaikki tyynni. Ei silti yhtä vekkulia kuin minun digitaalinen sääasema. Näyttää pilvetöntä ja puolikuuta ja alhaista vuorovettä btw.

Heräsin tänään vahingossa kello 9, kun katoin krapulaisin silmin kelloa ja luulin sen olevan varttia vaille 12. Reippailin ja tuli sotkettua pyörällä kaijonharjuun aikomuksena sijoittaa Presto-pakettiin ja korkata samalla linnanmaan uudet marketit. Ja pitkästä aikaa sain käytyä Baabelissa, tosin oli pettymys. Ruojakkeet olivat pistäneet sipulin sijaan salamin pitsaan, ja kun sain uuden lätyn, oli salamit vain ronskisti noukittu pois ja pistetty sipulit juuston päälle. Lisäksi sitä oli käytetty uunissa vain hetki, jotta salamikuopat sulaa umpeen ja sipulit rapsakoituu. No, tottahan toki salami maistui pitsassa yltympäriinsä, mautonta. Oho, olipa epälooginen lause. Ja Prisma petti tällä kertaa, kotiviinivalikoimat oli kauhian suppeat ja ei siltä mitään löytyny, ei ainakaan sitä olennaisinta eli Prestoa. Mutta oli kiva ajella parkkipaikalla kovaa ja ympäri ämpäri kun se oli niin tyhjä. Krossailin vähä. Onneksi säästökuopasta löytyi prestoa sitte. Oli kallista tosin.

Nukuin parin tunnin päikkärit äsken viininvalmistuksen lomassa. Ja voi vituke, ku ei muista oonko varannut pyykkituvan vuoron niinku tavallisesti kello 19 tiistaina. Eikä jaksa ylimäärästä reissua käydä vaan sen tarkistakseen.

Mutta takasi viinintekohommiin ja kahvinkeittoon, moi ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.