IRC-Galleria

Jack-81

Jack-81

Otto W. Lehikoinen

random revelations in the morning hoursKeskiviikko 01.02.2006 11:49

Kävinpä uusimassa reseptini.. nyt on mömmöjä jonnekin toukokuulle asti.. jipii!

Kirosin koko matkan YTHS:lle sitä et miks vitussa tässä ei ole lähempänä automaattia.. kilometrin matkan päässä.. ja tuo matka tietysti pelkkää ylämäkeä. No, nyt on sitten rahaa lompakossakin, eikä vaan tilillä.

YTHS:n mukava sairaanhoitajatäti selitti minulle allergiatestien hienouksia, ja tajusin, ettei mun tartte oikeastaan mennä sittenkään noihin testeihin. Tiedän ne ruoka-aineet, joista mahani ei pidä ja ne elukat, joille olen allerginen.. tai joista tulee allergisia reaktioita. Esimerkkinä siis vaikka kissat.. :( mikä on kyllä harmi.. mutta sentään en ole pupuille allerginen, joten suuri suunnitelmani, hankkia pari pupua, on vielä mahdollinen. Puput saavat lempinimet demoneiden mukaan.. tai atsteekkijumaluuksien.. Mictlantecuchtli ja Quetzalcoatl (pardon my typos).. Azatoth ja Beelsebub.. :) hyviä lempinimiä pupusille.. (~A~: ettäs sitten tiiät, kulta.)

YTHS:n kahvilassa luin sitten Tylkkäriä (yo-lehti) ja huomasin et 16.12.-05 olisi ollut joku tapahtuma, missä Jarkko Martikainen oli soittanut soolokeikan.. Mietin että huomasinko niitä mainoksia silloin täällä.. ja muistaakseni taisin, mutta menin silloin juuri joululomaksi kotio.
Toivottavasti Jarkko-setä tulee vielä tänne keikalle, Tampereella ollut soolokeikka oli ainakin kovin mieluisa ja hyvä.

Eilen kärsin kummista kolotusoireista.. luulisin niiden johtuneen vaan 'stressistä' ja huonosta pukeutumisesta (eipäs vittuilla sitten.. tiedän olevani tyylitajuton).. lyhythihaiset paidat eivät ole kovin viisas idea näin 'talvella' (ulkona tihuttaa/sataa vettä).

Mutta, taidanpa tässä tutia pari tuntia ennen luentoja.. ehkä illemmalla sitten lisää tekstiä.
~O~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.