IRC-Galleria

Jack-81

Jack-81

Otto W. Lehikoinen

lahjattomuuden ylistysTiistai 25.12.2007 19:31

sain shottiruletin.. and there was much rejoicing. wheeyyyy!
tämän lisäksi perussettii eli suklaatia, pari dvd-leffaa ja Liekin uus cd. alennusmyynnist sit lisää lahjoja
:) ainakin olkalaukun saan.. mikä onkin hyvä, koska tuo EF-reppu on aika hajalla xD

huopatukkaa matkien.. Maanantai 19.11.2007 02:58

Your Type is
INFJ

Introverted Intuitive Feeling Judging
Strength of the preferences %
11 62 88 1

jesh.. tr00 tr00.. (tosin ekal kerralla 11.. 50.. 75.. 1)

http://keirsey.com/handler.aspx?s=keirsey&f=fourtemps&tab=3&c=counselor

krooh pyyh.. Maanantai 05.11.2007 05:30

minulla on viha-rakkaus -suhde Facebookiin.. PRKL <3

syvällistä sanomaa pomppuhevistäPerjantai 26.10.2007 17:44

ei Jukan tyylistä musaa, mut kirotkoon mua sit siel Luciferin kartanolla:
http://www.azlyrics.com/lyrics/korn/aloneibreak.html

leffa-arvostelujaTorstai 25.10.2007 04:23

en kyl suosittele tota Sodoman 120 päivää -leffaa.. koska se ei oo yhtään painostavalla tavalla häiritsevä (vrt Saden kirjat).. eikä toi pahamaineinen paskansyöntikohtaus oo mistään kotoisin.. siis vittu meil on Suomessa mämmiä yms. enempi paskan näköistä ei noien mustamaggara tms. juttu tunnu missään.. onneks oli ilmaiseks (leimoilla) saatu leffa..

Bible Black -hentai'leffa' on vaa naurettavalla tavalla hauska .."olen kuullut, että taikasi on voimakasta" xD tota ne kaikki Potterit yms. velholeffat siis tarkoittaa? O_o *rotfl*

Death Proof.. Tarantinon leffa, puolikas siitä double feature -"pätkästä", josta ei puutu oikeastaan mitään: nopeita autoja, nättejä naisia, rivoa kielenkäyttöä, väkivaltaa.. aivan vitun hyvää musiikkia sekä loistavaa dialogia.. :) ootan vaa sen toisen osan ilmestymistä dvd:lle, sit pitänee hankkia omaksi yks kappale kumpaakin osaa.. I <3 QT ..he never fails me.

eli siis.. tota vikaa suosittelen.. Sodoman 120 päivää on vaa tylsä ja tahattoman koominen italiaksi esitettynä.. tuo vaatisi jonkun pelottavan ja ahdistavan kielen, en vaan keksi mitään sellaista.. ehdotuksia otetaan vastaan.

recapitulationMaanantai 22.10.2007 05:22

viimeisen noin vuoden aikana (lokakuu-06 -- lokakuu-07) olen:
*hengannut neljän eri tytön kanssa
*harrastanut seksiä jokaisen kanssa
*jokaisen kanssa useammin kuin vain kerran
*muutaman kanssa useita kertoja päivässä..
(kestokyvyn vaihdellessa minuuteista tunteihin?)

en voi sanoa olevani kovin ylpeä saavutuksistani tämän noin vuoden aikana.. en tosin kadu kyseisiin tyttöihin tutustumista enkä heidän kanssaan vietettyä aikaa..

kaverini sanoi tuossa viikonloppuna, että "Otolla vaihtuu tytöt".. ja onhan se totta, mutta kun on alkanut elää oltuaan jumissa oman pään sisällä 24 vuotta, on kurottava umpeen menetettyä aikaa..

tämän vuoden puolella olen ollut rakastunut kahdesti/kolmesti.. olen niellyt kaikki omistamani unilääkkeet nukkumatta tavallista pidempään.. ja menettänyt parhaimmista ystävistäni sen, jonka en uskonut tekevän itselleen mitään..

toisina päivinä olen pakahtua surusta, toisina päivinä olen täynnä iloa&rakkautta.. enkä tälläkään hetkellä osaa sanoa kuin tämän: I think I'm in love again..

holiday widowerSunnuntai 21.10.2007 19:45

ja niin alkaa viikko ilman tyttöystävää..

CMX:n eilinen keikka oli melkein sama kuin Turun Caribiassa.. ei Baikonuria, mutta Elokuun kruunu.. osa Talvikuninkaasta puuttui myös.. tosin en ole varma puuttuivatko samat osat jo pari viikkoa sitten..