IRC-Galleria

Jack-81

Jack-81

Otto W. Lehikoinen

home sweet homePerjantai 03.02.2006 15:59

pian suuntana taas Espoo.. viikonlopuksi meen sinne.. ja koitan tässä miettiä et mitä kaikkea mun piti ottaa mukaan. Tapani mukaisesti kuitenkin unohdan sen kaikista tärkeimmän asian. Tosin lompakko, kännykkä ja avaimet on melkein aina housuntaskuissa.. :) ja niillähän sitä pärjää jo aika pitkälle.

sain sovittua tänään ensimmäiset ajan uudelle psykiatrille, mukava täti.. tulee mieleen joku tyyliin vihreiden vanhempi kansanedustaja.. :) niin, ja onneksi nuo käynnit ovat KELA:n tukemia.. ei omavastuuosuutta mun tapauksessa.. ainoa juttu tuossa on tietty se et ne käynnit on kaks kertaa viikossa, ja mun tuntevat ihmiset tietävät et mä olen niin vitun tylsä ettei mun elämässä tapahdu mitään noin pienellä aikavälillä..

juttelin eilen uuden tuttavuuteni kanssa mesessä johonkin kolmeen asti yöllä.. :) vaihtareissa on se hyvä puoli et oppii 'uusista' kulttuureista.. pistin tuon uuden lainausmerkkeihin, koska kyseinen tyttö on USA:sta.. eli näin suomalaiselle jenkkien kulttuurihegemonian uhrille se ei ole mitenkään uusi kulttuuri.. vaikkakin ilmeisesti se olut mitä ne juo on sit kuitenkin ihan ihmisten vahvuista eikä mitään prkl linnunmaitoa.. :) tosin tässä voi olla taas kyse noista eri mittayksiköistä.. ja ei.. en muista miten ne ny meni.. Mutta.. mikäli juotte olutta ja tiedätte jonkun maukkaan suomalaisen oluen niin kertokaapa.. pistetään tuo juomaan sitä ;) sit osoitetaan sormella ja nauretaan. Pitäisi tietää minkä makuista se niiden olut on et osais sanoa mikä näistä meidän versioista olis lähinnä sitä.. (tosin suomalaiset lagerit on aika perseestä.. jos ne ei oo siis tummia.. tummat oluet rokkaa)..

Eipä tässä kai muuta, onhan kotonakin netti.. :) et jos ny keksin jotain niin voi sielläki pistää.

Viikonloppuja \o/
~O~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.