IRC-Galleria

Jack-81

Jack-81

Otto W. Lehikoinen

leffa-arvostelujaTorstai 25.10.2007 04:23

en kyl suosittele tota Sodoman 120 päivää -leffaa.. koska se ei oo yhtään painostavalla tavalla häiritsevä (vrt Saden kirjat).. eikä toi pahamaineinen paskansyöntikohtaus oo mistään kotoisin.. siis vittu meil on Suomessa mämmiä yms. enempi paskan näköistä ei noien mustamaggara tms. juttu tunnu missään.. onneks oli ilmaiseks (leimoilla) saatu leffa..

Bible Black -hentai'leffa' on vaa naurettavalla tavalla hauska .."olen kuullut, että taikasi on voimakasta" xD tota ne kaikki Potterit yms. velholeffat siis tarkoittaa? O_o *rotfl*

Death Proof.. Tarantinon leffa, puolikas siitä double feature -"pätkästä", josta ei puutu oikeastaan mitään: nopeita autoja, nättejä naisia, rivoa kielenkäyttöä, väkivaltaa.. aivan vitun hyvää musiikkia sekä loistavaa dialogia.. :) ootan vaa sen toisen osan ilmestymistä dvd:lle, sit pitänee hankkia omaksi yks kappale kumpaakin osaa.. I <3 QT ..he never fails me.

eli siis.. tota vikaa suosittelen.. Sodoman 120 päivää on vaa tylsä ja tahattoman koominen italiaksi esitettynä.. tuo vaatisi jonkun pelottavan ja ahdistavan kielen, en vaan keksi mitään sellaista.. ehdotuksia otetaan vastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.