IRC-Galleria

Jagesta

Jagesta

Jaakko Vasankari

Blogi

- Vanhemmat »

RuokaTiistai 31.01.2006 05:52

Ihmiset tulee aina sanomaan mulle siitä, että mulla jää ruokaa yli. Sit ne kattoo mua, et "tajuuks sä? Afrikassa ihmisiä kuolee nälkään. Ajattele vähän niitäkin". Tottakai mä ajattelen niitä. Aina kun mä heitän ruokaa roskikseen, mä otan valokuvan siitä ja lähetän sen mun kummilapselle Afrikkaan.

Sijoittajat Niinistön puolestaKeskiviikko 25.01.2006 18:59

Tänään tehdään ensimmäinen isku. Aluksi käymme harjoittelemassa TarjaRockissa ja sitten painummekin The Clubiin, jossa koksunuorilla ja meillä on kerrankin yhteinen ehdokas.

saa nähdä, mitä tapahtuu. Perjantaina kokeilemmekin samaa tempausta kadulla.

Viikonloppuna Viirun kanssa esiinnymme Karjaalla "Nuoret harmaat miehet"-nimellä. Ensimmmäinen yhteisemme. Vasemmistonuorten vanhan mafian läksiäisissä piti esiintyä, mutta en päässyt paikalle omien töitteni takia. Stand-uppihan ei ole oikeaa työtä, ei ainakaan jos siitä saa palkkaa.

Espoo Ghetto partyPerjantai 18.11.2005 13:21

Espoon Vasemmistonuoret on järjestämässä Ghetto Partya. Lähetettiin viestiä, että pääsenkö talkoilemaan paikalle. Valitettavasti olen töissä. Olisi ollut kyllä mukava lähteä. Tänään on ravintola Toverissa, kolmannella linjalla, Katutaidekilpailun voittajan julkistaminen.

Weskun maailmanparannusprojektiSunnuntai 30.10.2005 21:06

Tänään pitää kokoontua Etelä-Suomen Vasemmistonuorten piiritoimistolle. Tarkoituksena on esitellä ihmisille uutta tapaa boikotoida pahisyrityksiä ja suosia hyvistuotteita. Muotona on mobiilipalvelu. Idea toimii siten, että kaupassa ollessa voi näpytellä tuotteen viivakoodin tai ottaa siitä kuvan kännykkäänsä, jolloin saa vastineeksi esimerkiksi "Nestlen omistama tuotemerkki. Nestle harjoittaa epäeettistä vauvan maidonkorviketuotteiden markkinointia kehitysmaissa ja on tällä tavalla suoraan vastuussa 1,5 miljoonan lapsen vuosittaisesta aliravitsemuksesta johtuvasta kuolemasta, sanoo Jaakko Vasankari".
- Vanhemmat »