IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

YksinpuheluPerjantai 28.12.2007 20:43

Joulu meni niinkun suunniteltu. Siis 24. ei oikeastaan mitään, vanhempien kanssa kämpillä ja lähi kylässä ihmettelemässä jotain perinnejuttua, jossa nippu kundeja kävelee yöllä parhaimmillaan yli kuus-metriset metallilieriöt hattuina kelloja kolkutellen. Kuulemma talven henkeä pelottelee. Freaking Swiss.

Joulupäivänä sain itseäni niskasta kiinni ja kävin juoksemassa. Oliko kyse sitten ruokatankkauksesta, pakkasilmasta vai kunnon tasosta, reisillehän se meni. Illalla tuli sitten puol sukua käymään, ja syötiin "fondueta", eli dipattiin lihaa (/kevätkääryleitä) kuumaan veteen/rasvaan ja sitä sitten mussutettiin. Ilman juustoa ja leipää, mut kyllä sekin fonduena meni. Hmm.

Lahjuksia annettiin ja otettiin normaaliin malliin, kiitos kaikille niille, jotka on lahjontaa harrastanut.

Lomat vietettiin tähän asti aika paljon Zoen (siskon kaima) kanssa. Loppu loma, en tiedä, uusvuos, en tiedä. Kai mä jotain teen, tuijottelen DVD:itä, käyn kavereitten kanssa ulkona ja niin edelleen. Läppäri ei enään käynnisty joten kitara-treenin kanssa voi tulla vähä lama-kautta. Jos tohon ei jotain ratkaisua löydy niin *puff* sano musiikki, varsinkin, kun hyvän kokosesta osasta ei oo kopioita omassa hallinnassa.

Illan ohjelma olikin Ikeassa käyntiä ja pakertelua ja uuden tietokoneen ihmettelyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.