IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

Männer sind SchweineTiistai 19.02.2008 19:53

Sveitsis on ihan simona linnoja / linnoituksia keski-ajalta. Mentii autol Juran* läpi, niin laskeskelin puoles tunnis jonku 8. Tylsä automatka? Tavallaan.

*Jura = Pohjois-Sveitsissä sijaitseva korkeimmillaan runsas kilometri merenpinnasta oleva "vuoristo", siis juurikin se alue, jossa kyläni sijaitsee.

Oltiin kuusistaan neljä yötä Thunissa. Minä, host-vanhemmat ja kolme sisarusta. Kolme päivää suksien päällä, yks kaupungilla. Thun on muuten ihan varteenotettava turisti-kaupunki, perinteisesti keski-aikasia kujia & rakennuksia + järven rantaa + vuoristomaisemat.

Ostin ja luin ensimmäisen saksankielisen kirjani, Stephen Kingin Riding the Bullet / Achterbahn. Makso jonku 4 euroo.

Säät oli kelpoisat. Aurinkoa riitti, ja normit laskettelu kledjut oli kaks t-paitaa ja ohut kollari + hiihtobyksat.

Tänään vähän järkytyin saksan tunnil, ku ennen lomaa oli tullu läksyks opiskella rimpsu kreikkalaisten jumalten nimiä runomuodossa, ja jengi ihan oikeesti osas sen. Suomalais-vahvistus yllättäen sai oikeen vastauksen lottoamalla. Siis kyllä, kreikan tarusoa saksan tunnilla.

Semmost muuten, et kun kerran siel pääs on wanhat ollu, niin vaikka ens vuonna oma ikäluokkani kirjottaa ja ite tanssin, niin tähän asti oon jotenki onnistunu olemaan näkemättä yksiäkään wanhoja. Ei siinkään sit midist.

Mitäs tähän nyt viel. Ei mitään isompaa, kait.
Et pitäkää nyt toisistanne huolta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.