IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

[Ei aihetta]Torstai 01.05.2008 22:13

Maanantaina totesin että tilillä viihtyy neiti Nolla ja herra Ammottavatyhjyys. Toisaalta sainpahan kannustimen kinuta rahaa YFU:lta (ne kustantaa mulle kaikkea pientä) ja laittaa tilisiirto tulemaan.

Eilen oli mukamas roolipeli-henkeä ilmassa, mutta kun paikalle pääsin niin porukka oli jo valmiiksi sen verran huuruissa, että itse pelaamisesta ei tullut mitään. Siinähän se vappuaatto sitten meni. Ensimmäisellä bussilla kotio. Oli muuten kylmä venailla kolme tuntia ulkona ilman takkia.

Neljältä heräsin. Ois ollu suunnitelma lähtee Berniin, mut pankkitili ei ollut halunnu täyttyä, niin se sitten jäi kun en saanu junalippurahoja käännettyä mistään. Seinästä ei irtoa senttiäkään. Sen lisäks pitäs ostaa toukokuun bussilippu ja täyttää kännykään saldoa, kun sekin on lopussa. Että varallistumista odotellessa.

Pitäs viel kirjottaa jutut sekä YFU:n nettisivuille, että seuraavaan lippukuntalehteen. Ja soittaa kitaraa. Jaksoin jopa kaivaa akustisen pitkästä aikaa huoneeni nurkkatasolta paremmin käden uulottuville, niin sain kipinän sitäkin näppäillä. Kyllä se puolentoistametrin ero on loppujenlopuksi huomattava. Vielä kun jaksais ton ukulelen kanssa riuhtoa, niin tästähän vois vielä oppia räjäyttämään naapurien korvat entistäkin tehokkaammin.

Tänään kaks kuukautta siihen, että taas tallataan Suomen pintaa. Tavallaan ihan törkeen hienoa, tavallaan aikas kurjaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.