IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

Kertaamalla opit uutta!Lauantai 06.10.2007 13:57

Hihhei.

Tänne taas päivitän "vaihto-oppilaana Sveitsissä" -faktoja.

Oon ollu tääl 58 päivää, joka muuten on paljon, ku täys reissu on jonku 335 tms. Se tekee käytännös 2kk/10,75kk, joka muuten on suunnilleen et viikon pääst oon ollu tääl viidenneksen koko mun vuodesta. Wou.

Nyt on vähän outoa olla, hoksasin että heräsin 8:45, vaikka on lauantai. Äiteeltä voi vahvistaa, että ei oo ihan eilen ku viimeks tapahtu.

Tänään "on" (=on, jos ei taas peruta) epävirallinen YFU-miitti, saatan jopa nähä yhen kaks suomalaistakin. Mene ja tiedä.

Tänään pitää ihan omatoimisesti mennä ostamaan junalippu maanantaille, et pääsee YFU-leirille jonnekki ranskankieliselle alueelle. Hui.

Sain taas kasan kuvia koneelle ja galleriaan, oon ollu aktiivinen. Tosin kolmen viikon viiveellä, mutta eihän siinä mitään. Nyt on taas kamera puolillaan ja pitäs latailla niitä, mut äh. Siis äh.

Skypen ihmeellinen oikuttelu loppu, kun tajuttiin laittaa mikin johto kiinni. Yritän olla online aina välillä, joten jos omaat kyseisen viestintämuodon, niin anna yhteystietoja. Omani on mallia sukunimietunimi.

Ei siis mitään isompaa uutta. Huomenna perhe (puolet) lähtee Mallorcalle, oisin menny mukaan mut ku YFU sähläs ton leirin päivämääriä.

Eli maanantain pitää AIVAN YKSIN löytää tiensä Bernin juna-asemalle 8pitkä matka, hui) ja siellä vaihtaa rautahepoa ja sen jälkeen taas körötellä Fribourgiin (eri mesta kun Freiburg (GER), ja papereissa lukee molempien paikkojen nimi pariin kertaan :E). Asiaa helpottaa viel sekin et noi paperit on saksaks, ja täynnä tulkinnan-varaisuuksia ja aukkoja, joita sitten saa tutkia ja selvitellä ittekseen.

Näin eilen nopeesti Folkin (en tiedä miten kirjotetaan), perheen lapsista kolmen isän, vaikutti mukavalta perujampalta, ja se sano et mun pitää joskus mennä sinne käymään. Kaipa mä sitte. Varsinkin kun ne kolme muksua asuu puolet ajastaan siellä, niin mitäs mä täälläkään.

Oon ollu aktiivinen: kokannu Meretille ku sil oli lounastauko, imuroinu kokonaisen kerroksen, vieny mun fillarin huoltoon. Tosin nää kaikki ekaa kertaa täs kahes kuukaudes :D Toivottavasti "äitee" tarkotti tosissaan sitä mitä se sano jo aika alus, et ku e on paljon kotona niin sen homma on siivoskella silloin, että mun homma on kielen oppiminen ja nyt lukio. Semmost.

Kettu kuittaa.

Kaksi linkkiä äärimmäisen loistaviin nettisarjiksiin, jos tulee tylsää tai muuten vain kaipaa mustaa huumoria.
http://www.lfgcomic.com/issues.php
http://www.hello-cthulhu.com/?date=2003-11-30

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.